Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислим дошло је до тога,на жалост,или зашитити народ и српску децу или штити власт .А знамо да се заклетва полиције и војске полаже на одбрану народа нека ИСПУНЕ СВОЈУ ОБАВЕЗУ

Слажем се са тобом што се тиче Коштунице

Došla su najgora vremena kad žalimo za Koštunicom,ali istina je.Ma koliko zvučalo strašno-ali što onom narodu dole a i nama ( uskoro slede novi konvoji izbeglica) bude bilo gore, postoji veća verovatnoća da će i najzagriženijim podržavaocima ove avetinjske vlast možda doći razuma.Od ovih ,ništa gore ne može biti.

Došla su najgora vremena kad žalimo za Koštunicom,ali istina je.Ma koliko zvučalo strašno-ali što onom narodu dole a i nama ( uskoro slede novi konvoji izbeglica) bude bilo gore, postoji veća verovatnoća da će i najzagriženijim podržavaocima ove avetinjske vlast možda doći razuma.Od ovih ,ništa gore ne može biti.

Гледај сад ... запањићеш се колико ће ДСС на следећим изборима освојити гласова ...

To sam upravo pojasnio jednim od modova, lijepo pocnes sudjelovati i izrazavas svoja suosecaja a oni......

strašno koliko su besni sami na sebe..a onda na celi svet..strašno..prije podne mrze sebe a posle podne celi svet..užas...užas...a ljudski sam ponudio..predlog..pomoć..i vidi ..šta se dogodi..pružiš ruku pomoći a on ti je ostrgne iz ramena....eeee..ljdskosti..ljudskosti...

evo i on potvrđuje moje mišljenje..i šta sada....ja sam još ponudio i pomoć...izbjegilcama (ako ih bude..)..treba biti spreman na sve ..a ne da situacija gospodari ljudima..ljudi moraju upravljati ..situacijom...organizacija je ključ ...svega...

strašno koliko su besni sami na sebe..a onda na celi svet..strašno..prije podne mrze sebe a posle podne celi svet..užas...užas...a ljudski sam ponudio..predlog..pomoć..i vidi ..šta se dogodi..pružiš ruku pomoći a on ti je ostrgne iz ramena....eeee..ljdskosti..ljudskosti...

Ocito da si na pogresnoj adresi sto se tice ljudskosti....... nego dokle je to sve doslo tamo na Srbskosovskoj granici, imal mira na vidiku i sporazuma nekoga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back