evo i on potvrđuje moje mišljenje..i šta sada....ja sam još ponudio i pomoć...izbjegilcama (ako ih bude..)..treba biti spreman na sve ..a ne da situacija gospodari ljudima..ljudi moraju upravljati ..situacijom...organizacija je ključ ...svega...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo i on potvrđuje moje mišljenje..i šta sada....ja sam još ponudio i pomoć...izbjegilcama (ako ih bude..)..treba biti spreman na sve ..a ne da situacija gospodari ljudima..ljudi moraju upravljati ..situacijom...organizacija je ključ ...svega...
sve je bolje od stradanja nevinog naroda...
А ти као разуеш шиптарски?
aha..sada okeremo ..ploču..srami se i stidi ...što si ono napisala...sram da te bude..i stid...beži bre....
Не размем али постоји начин да преведм јел знаш или не знаш
Да ли знате неке Шиптарске новине са Космета да видим шта они тамо пишу
probaj koha ditore ako te zanima...
И ја се питам...али добро је то што понекад покажу како су злонамјерни и како се радују туђем страдању. Још српском....то не могу да пропусте паћеници.
Ocito da si na pogresnoj adresi sto se tice ljudskosti....... nego dokle je to sve doslo tamo na Srbskosovskoj granici, imal mira na vidiku i sporazuma nekoga.
strašno koliko su besni sami na sebe..a onda na celi svet..strašno..prije podne mrze sebe a posle podne celi svet..užas...užas...a ljudski sam ponudio..predlog..pomoć..i vidi ..šta se dogodi..pružiš ruku pomoći a on ti je ostrgne iz ramena....eeee..ljdskosti..ljudskosti...
Хвала лепо, забележили смо понуду.
Немојте ви нас звати, зваћемо ми вас. Хвала.
Нема никога када треба... наређење одозго ... пљување по Србима је дозвољено
pa vidi ..palal je krv...to nije dobro..poginuo je ..policajac..(albanac)...ali to je sada kako da kazem..nebitno.(.bog neka mi oprosti )..mislim...bitno je čovjek je službena ovlaštena osoba..treba smiriti strasti..inače...ako se šipci zalete..eto ih u Somboru...kao prvo trebalo bi civile sve koji se tamo nađu u aps..jer oni prave gungulu i dobro izbatinati...zabraniti pristup civilima..i to je to...na kapaljku ..puštati promet..svaki exces..kaznjavati..novačno i vremenskim kaznama...ma treba nas Hrvate da postve tamo na granicu i mirna bačka..ako mozemo u Afganistanu da napravimo reda...mozemo i tamo...samo neka nas pozovi i eto nas...
ti se sprdaš s tim ljudima...ja sam ponudio pomoć..a ti bi da ginu..eeeeeeeee..jesi...pokvarena....želiš smrt svome narodu...svašta od vas moze da se očekuje..baš svašta...
ajde stavi ruku na srce pa reci..
oćel Srbija da pomogen dole..NEĆE..
da li postoji mogućnost..da Srbi opet krenu u evakuaciju..POSTOJI..(jos jedan učesnik forumaje to previdiio)..
a ti vidi šta sam ja ponudio kao riješenje....i jel pošteno od mene...a neki me tu prozivaju ustašom..ja nudim ruku pomoći-riješenja a oni je čupaju iz ramena..da sam rekao...treba šipci da pobiju sve Srbe na KIM..to bi njima odgovaralo ( Tihi i ekipa)...ajde reci...
Braćo Srbi mi Srbi sa Kosova možemo slobodno reći da nas je Srbija na čelu sa Tadićem izdala jer su pristali da šiptari na Srpskoj teritorijI budu prisutni jednako sa Srbima.Znači pola policajci šiptari pola Srbi.Znači šiptari sigurno stavljaju ovu Srpsku teritoriju pod svoju kontrolu.IZDAJA KUKAVIČKOG TADIĆEVOG REŽIMA
ti se sprdaš s tim ljudima...ja sam ponudio pomoć..a ti bi da ginu..eeeeeeeee..jesi...pokvarena....želiš smrt svome narodu...svašta od vas moze da se očekuje..baš svašta...
То знамо ...и?
Braćo Srbi mi Srbi sa Kosova možemo slobodno reći da nas je Srbija na čelu sa Tadićem izdala jer su pristali da šiptari na Srpskoj teritorijI budu prisutni jednako sa Srbima.Znači pola policajci šiptari pola Srbi.Znači šiptari sigurno stavljaju ovu Srpsku teritoriju pod svoju kontrolu.IZDAJA KUKAVIČKOG TADIĆEVOG REŽIMA
ево јавили су да се арбанашка специјална ''полиција'' повукла са севера Косова.
Који део у "Немојте ви нас звати, зваћемо ми вас" није јасан?
Misle da cuvaju obraz time sto nece da zovu upomoc, moje misljenje je da je komsiluk tu da se pomazemo.... dokle vise stim silama..