Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Мислим дошло је до тога,на жалост,или зашитити народ и српску децу или штити власт .А знамо да се заклетва полиције и војске полаже на одбрану народа нека ИСПУНЕ СВОЈУ ОБАВЕЗУ
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veoma kulturno i ljubazno...
Оно што ме чуди јесте то да ће опет десничари бити од помоћи Србији, а после ће их полиција поново вијати по улицама
Није Борис Србија ,нико и не жели рат него одбрану .То се наравно неће десити ... Борко рекао да Србије неће ратовати ... као и увек, сагињемо се и пуштамо да нас ...
tja...u ovakvim slucajevima bi generali trebali da otkazu poslusnost vladi i da pomognu narodu...
evo reci..jel sam ja nudio pomoć...
naravno..a esi vido kako je on..bezobrazan..i jos laže naočigled...
ti zagovaraš vojni ..puč-udar..a to bi moglo da izazove ..vojnnu intervenciju ...stranih sila...na krivom si tragu....
Није Борис Србија ,нико и не жели рат него одбрану .
Слажем се са тобом што се тиче Коштунице
Једино БИА може да преокрене ствари у земљи и војску и полицију поново стави у службу народа
Došla su najgora vremena kad žalimo za Koštunicom,ali istina je.Ma koliko zvučalo strašno-ali što onom narodu dole a i nama ( uskoro slede novi konvoji izbeglica) bude bilo gore, postoji veća verovatnoća da će i najzagriženijim podržavaocima ove avetinjske vlast možda doći razuma.Od ovih ,ništa gore ne može biti.
Па ти зови БИА![]()
To sam upravo pojasnio jednim od modova, lijepo pocnes sudjelovati i izrazavas svoja suosecaja a oni......
Служба не треба да се зове њено је да реагује
Гледај сад ... запањићеш се колико ће ДСС на следећим изборима освојити гласова ...
Došla su najgora vremena kad žalimo za Koštunicom,ali istina je.Ma koliko zvučalo strašno-ali što onom narodu dole a i nama ( uskoro slede novi konvoji izbeglica) bude bilo gore, postoji veća verovatnoća da će i najzagriženijim podržavaocima ove avetinjske vlast možda doći razuma.Od ovih ,ništa gore ne može biti.
ne dao Bog da nam vi pomazate..onda je bolje za te ljude da ostanu dole sa siptarima pa sta im Bog da...
Mislio sam da su oni napredni najveći favoriti,posle stiropor revolucije
U pravu si.Pitam se samo koji % u glasovima.
strašno koliko su besni sami na sebe..a onda na celi svet..strašno..prije podne mrze sebe a posle podne celi svet..užas...užas...a ljudski sam ponudio..predlog..pomoć..i vidi ..šta se dogodi..pružiš ruku pomoći a on ti je ostrgne iz ramena....eeee..ljdskosti..ljudskosti...
ti se sprdaš s tim ljudima...ja sam ponudio pomoć..a ti bi da ginu..eeeeeeeee..jesi...pokvarena....
Да ли знате неке Шиптарске новине са Космета да видим шта они тамо пишу