Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Народ мора да се огласи то је једина нада и да јасно стави до знања властима у Србији да ово више нећемо толерисати .Него јел се пресиденте вратио из иностранства
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па Борко је рекао да Србија неће ратовати![]()
Prijavis prvo svoju smrdljivu guzicu pa onda kmekeci modovima...
ustaso ceracemo se i sa vama i sa siptarima i sa vasim pokroviteljima sa zapada
ne preedajemo se nikada znaj

..čejenu....

tja...u ovakvim slucajevima bi generali trebali da otkazu poslusnost vladi i da pomognu narodu...Pa naravno - ostavlja narod na cedilu .... Od takvih se nista drugo nije ni moglo ocekivati ..
Zna se kako je Kostunicina vlada radila : da je ostala vec bi goreli punktovi + nasi specijalci na terenu + Rusi u Nisu ... Uostalom - niko tada ne bi ni napadao na Srbe i do ovoga ne bi ni doslo ...
Pa naravno - ostavlja narod na cedilu .... Od takvih se nista drugo nije ni moglo ocekivati ..
Zna se kako je Kostunicina vlada radila : da je ostala vec bi goreli punktovi + nasi specijalci na terenu + Rusi u Nisu ... Uostalom - niko tada ne bi ni napadao na Srbe i do ovoga ne bi ni doslo ...
i šta bi ti uradio da ne daj bože zadesi vas slična situacija.......hipotetički naravno......
Имаш ли можда неки проблем који би могли да решимо?
MOLIM MODERACIJU DA BANUJE OVOG USTASU I PROVOKATORA JER POZIVA NA NASILJE GENOCID I ETNICKO CISCENJE SRBA NA KOSOVU I METOHIJI
tja...u ovakvim slucajevima bi generali trebali da otkazu poslusnost vladi i da pomognu narodu...
Prijavis prvo svoju smrdljivu guzicu pa onda kmekeci modovima...
ajd ne seri 'leba ti...
tja...u ovakvim slucajevima bi generali trebali da otkazu poslusnost vladi i da pomognu narodu...
Nije mi jasno kako ti ne dosadi da lupetaš?
Taj poriv bezumlja je izgleda nešto što te pokreće u u tvom opskurnom životu.
Имаш ли можда неки проблем који би могли да решимо?

Srbija nece da pomogne Srbima na KIM..ja sam ponudio ..pomoć za nejač ...bolje i tako nego da se gine..kad se situacija smiri...vratimo ih natrag..ne vidim problem...
Gle, što se nakotilo šahovničara na ovoj temi...
evo reci..jel sam ja nudio pomoć...
Неко мора нешто да уради војска и полиција морају да стану на страну народа и да заштите српску децу на Космету.
Мир карирани