Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Обзиром да је сада проходнан административни прелаз могли би мало у знак солидарности да грађани Србије прошетају до Космета

Nije u duhu srpske desnice da šeta. Šetnje su postale zaštitini znak kvislinškog mentaliteta Yugosrba.

Možda su i u pravu, zašto uopšte ličiti na prestoničke Yugošetače?

opet kažem nema potrebe za vojskom......dovoljno je prekinuti dovod električne energije ka kosovu i metohiji........kad si u društvu prljavih igraj prljavo.....

naši mediji prenose vijest da je sve počelo...Srpskim odbijanjem ...carinskog pečata..Kosova..a ovi su za uzvrat-kosovari......napravili embago na uvoz robe iz Srbije..sve mi se čini da je to ekonomslki rat..a tu Srbija gubi i izgubit će..Šipci imaju višše love...i više prijatelja..i..Srbija igra unapred izgubljenu bitku...

naši mediji prenose vijest da je sve počelo...Srpskim odbijanjem ...carinskog pečata..Kosova..a ovi su za uzvrat-kosovari......napravili embago na uvoz robe iz Srbije..sve mi se čini da je to ekonomslki rat..a tu Srbija gubi i izgubit će..Šipci imaju višše love...i više prijatelja..i..Srbija igra unapred izgubljenu bitku...

Па наравно ...

Свега ми... На све смо спремни... На нашим 'порталима' и сајтовима ништа не јављају...

ako treba da organizujemo kampove uza izbegle Srbe s KiM..recite..dajte l ljudi da se organizujemo..nemo da nas nespremene nevolja..dovati...jel se zna štagod..o Srbima s KiM..jel su krenuli...u organizirani egzodus..ili samo sporadično....

metoda ima mnogo..treba odabrati pravi...ali sto se sveta tice---uvek na zalost pretnja silom stvara najbrze reakcije...zar se sa gazivoda ne snabdeva i pristina vodom..??

ma prekinemo dalekovod kod niša pa nek pametne glave traže pravi način........nema ko da preti silom iz srbije.....to je makar jasno.....onaj dođoš reče da srbija ratovati neće.....u ovom trenutku i nije nam opcija silom.......pa ova policija i vojska je zadužena da deluje i reaguje samo protiv srba......

ustaso ceracemo se i sa vama i sa siptarima i sa vasim pokroviteljima sa zapada

ne preedajemo se nikada znaj

i šta bi ti uradio da ne daj bože zadesi vas slična situacija.......hipotetički naravno......

ako treba da organizujemo kampove uza izbegle Srbe s KiM..recite..dajte l ljudi da se organizujemo..nemo da nas nespremene nevolja..dovati...jel se zna štagod..o Srbima s KiM..jel su krenuli...u organizirani egzodus..ili samo sporadično....

MOLIM MODERACIJU DA BANUJE OVOG USTASU I PROVOKATORA JER POZIVA NA NASILJE GENOCID I ETNICKO CISCENJE SRBA NA KOSOVU I METOHIJI

Nije mi jasno kako ti ne dosadi da lupetaš?

Taj poriv bezumlja je izgleda nešto što te pokreće u u tvom opskurnom životu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back