Zauzimaju prelaze na sjeveru Kosova!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па Борко је рекао да Србија неће ратовати ;)

Pa naravno - ostavlja narod na cedilu .... Od takvih se nista drugo nije ni moglo ocekivati ..

Zna se kako je Kostunicina vlada radila : da je ostala vec bi goreli punktovi + nasi specijalci na terenu + Rusi u Nisu ... Uostalom - niko tada ne bi ni napadao na Srbe i do ovoga ne bi ni doslo ...

ustaso ceracemo se i sa vama i sa siptarima i sa vasim pokroviteljima sa zapada

ne preedajemo se nikada znaj

...:zcepanje::zcepanje:..čejenu....:zcepanje: :zcepanje:

http://www.grad-glina.info/cms_view.asp?articleID=23

predaja.jpg

...:plez:

Pa naravno - ostavlja narod na cedilu .... Od takvih se nista drugo nije ni moglo ocekivati ..

Zna se kako je Kostunicina vlada radila : da je ostala vec bi goreli punktovi + nasi specijalci na terenu + Rusi u Nisu ... Uostalom - niko tada ne bi ni napadao na Srbe i do ovoga ne bi ni doslo ...
tja...u ovakvim slucajevima bi generali trebali da otkazu poslusnost vladi i da pomognu narodu...

Слажем се са тобом што се тиче Коштунице

tja...u ovakvim slucajevima bi generali trebali da otkazu poslusnost vladi i da pomognu narodu...

Јесте другарице морају да откажу послушност влади јер војска и полиција ради у интересу својих грађана и ако држава ништа не ради да своје грађане заштити онда то може да уради војска.

Имаш ли можда неки проблем који би могли да решимо?

Ja se sasvim lijepo i kulturno izrazim, zatim mi pocnu govoriti da im se nabijem na ku*cinu pa da se skinem sa foruma kao smrdljiva balijo itd... ako mozes to rijesit da kad nesto lijepo i vezano za temu napisem da neubacuje se neki napacenik i da me nenapada samim time sto sam Bosanac :)

Неко мора нешто да уради војска и полиција морају да стану на страну народа и да заштите српску децу на Космету.

То се наравно неће десити ... Борко рекао да Србије неће ратовати ... као и увек, сагињемо се и пуштамо да нас ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back