- Poruka
- 708
Javljaj brate na ustaskim medijima nema nicega . Medijski mrak je u Srbiji.
Овако није било још од '99! Хеликоптери само надлећу... Срби се из свих места окупљају да иду да бране прелазе...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javljaj brate na ustaskim medijima nema nicega . Medijski mrak je u Srbiji.
У Лепосавићу и Сочаници се на сваких 20 минута оглашава сирена за узбуну.
Обзиром да је сада проходнан административни прелаз могли би мало у знак солидарности да грађани Србије прошетају до Космета
Овако није било још од '99! Хеликоптери само надлећу... Срби се из свих места окупљају да иду да бране прелазе...
zračnu..šipci imaju eroplane..auuuuuuuuu....bogati....![]()
mogu misliti kaki su im ti lovci na 'patke' kad im specijalce razjurila goloruka raja!![]()
Брате, јел ти то мало ложиш Тихог ... знаш да се ложи на такве ствари![]()
opet kažem nema potrebe za vojskom......dovoljno je prekinuti dovod električne energije ka kosovu i metohiji........kad si u društvu prljavih igraj prljavo.....
Свега ми... На све смо спремни... На нашим 'порталима' и сајтовима ништа не јављају...
naši mediji prenose vijest da je sve počelo...Srpskim odbijanjem ...carinskog pečata..Kosova..a ovi su za uzvrat-kosovari......napravili embago na uvoz robe iz Srbije..sve mi se čini da je to ekonomslki rat..a tu Srbija gubi i izgubit će..Šipci imaju višše love...i više prijatelja..i..Srbija igra unapred izgubljenu bitku...
za sve to je potrebno vreme...imamo li ga..??
Свега ми... На све смо спремни... На нашим 'порталима' и сајтовима ништа не јављају...
metoda ima mnogo..treba odabrati pravi...ali sto se sveta tice---uvek na zalost pretnja silom stvara najbrze reakcije...zar se sa gazivoda ne snabdeva i pristina vodom..??
Svaka drzava u slicnoj situaciji bi preko neke prijateljske drzave clanice Saveta Bezbednosti UN trazlila hitno zasedanja .. mi to nismo uradili - a zna se i zasto ...
naši mediji prenose vijest da je sve počelo...Srpskim odbijanjem ...carinskog pečata..Kosova..a ovi su za uzvrat-kosovari......napravili embago na uvoz robe iz Srbije..sve mi se čini da je to ekonomslki rat..a tu Srbija gubi i izgubit će..Šipci imaju višše love...i više prijatelja..i..Srbija igra unapred izgubljenu bitku...
Svaka drzava u slicnoj situaciji bi preko neke prijateljske drzave clanice Saveta Bezbednosti UN trazlila hitno zasedanja .. mi to nismo uradili - a zna se i zasto ...
ako treba da organizujemo kampove uza izbegle Srbe s KiM..recite..dajte l ljudi da se organizujemo..nemo da nas nespremene nevolja..dovati...jel se zna štagod..o Srbima s KiM..jel su krenuli...u organizirani egzodus..ili samo sporadično....
ako treba da organizujemo kampove uza izbegle Srbe s KiM..recite..dajte l ljudi da se organizujemo..nemo da nas nespremene nevolja..dovati...jel se zna štagod..o Srbima s KiM..jel su krenuli...u organizirani egzodus..ili samo sporadično....
MOLIM MODERACIJU DA BANUJE OVOG USTASU I PROVOKATORA
MOLIM MODERACIJU DA BANUJE OVOG USTASU I PROVOKATORA JER POZIVA NA NASILJE GENOCID I ETNICKO CISCENJE SRBA NA KOSOVU I METOHIJI