anajade
Elita
- Poruka
- 22.369
Bude po njihovomЈел те ради то?...Шта је Кремљ рек'о?...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bude po njihovomЈел те ради то?...Шта је Кремљ рек'о?...
Pa kazi onda ti zasto se rusija oglasavs i.jasno i glasno kaze da su blokaderi presli granicu normale.
Kome se i zasto rusija obraca
Sebi haha
Добро...Олга...Bude po njihovom
Bez zezanja bude kako oni kazu.sto se tice balkana.Добро...Олга...
Evo kolege rusofili postavljaju da si slagala i pogresno prenela izjavu Rusa, da li je to tacno?Bez zezanja bude kako oni kazu.sto se tice balkana.
Ja to objektivno gledam nisam.navijacica.
Јеси...Bez zezanja bude kako oni kazu.sto se tice balkana.
Dobro dobro rusi lajkuju varvare hahaEvo kolege rusofili postavljaju da si slagala i pogresno prenela izjavu Rusa, da li je to tacno?
Evo kolege rusofili postavljaju da si slagala i pogresno prenela izjavu Rusa, da li je to tacno?![]()
Sputnik je gov.no na nivou Svinjformera.Protesti u Srbiji prelaze sa mirnih demonstracija na nasilni scenario, prelazeći granice civilizovanog ponašanja, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.
https://share.google/qED3fxJWYEQ8j2bpB
eto rusi nazvase blokadere varvarima i vucic.ovom.porukom dobi zeleno svetlo haha
Sputnik je gov.no na nivou Svinjformera.
Daj link ka zvaničnoj izjavi ruskog MID-a.
Говори́т Москва́
https://mid.ru/ru/foreign_policy/news/2041716/
15.08.2025 19:21
1334-15-08-2025
СООБЩЕНИЕ ДЛЯ СМИ
С 13 августа крупнейшие сербские города захлестнула новая волна уличных беспорядков, которые переходят грань цивилизованного поведения.
Определенные силы в Сербии под прикрытием лозунгов о «поиске справедливости и демократии» не гнушаются открытой агрессии, варварства и насилия. Хулиганы атакуют административные здания, отделения правящей партии. Дело дошло до поджога помещений, в которых находились люди. Под угрозу поставлены общественный порядок, безопасность и жизнь граждан.
Правоохранители, которые при помощи законных методов и средств пытаются обуздать разнузданных молодчиков, сами становятся объектом нападений. Десятки силовиков ранены. Страдают мирные люди. Властям удается удерживать ситуацию под контролем, хотя добиваться этого становится все труднее.
Переход от мирных демонстраций к насильственному сценарию разворачивается, несмотря на то, что руководство страны серьезно воспринимает нынешнее положение и существующие проблемы, предлагает меры урегулирования разногласий в политическом, правовом, конституционном поле. В том числе заявляет о готовности к проведению досрочных выборов.
Россия не может оставаться равнодушной к тому, что происходит в братской Сербии, которая в непростых условиях находит в себе силы сохранять самостоятельность, защищать суверенитет. В Москве уверены, что в этой стране восстановятся мир, стабильность и ей удастся справиться с попытками подорвать внутреннее единство сербского народа, столь необходимое на современном историческом отрезке.
Koga briga sta rusi kazu.Protesti u Srbiji prelaze sa mirnih demonstracija na nasilni scenario, prelazeći granice civilizovanog ponašanja, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.
https://share.google/qED3fxJWYEQ8j2bpB
eto rusi nazvase blokadere varvarima i vucic.ovom.porukom dobi zeleno svetlo haha
Kako si došla do tog zaključka ili informacije?Bez zezanja bude kako oni kazu.sto se tice balkana.
da laze sputnjik nadrlja prvo on od rusa hahaSputnik je gov.no na nivou Svinjformera.
Nemoj tako...bez njih nema stabilnostiKoga briga sta rusi kazu.
Pogledaj otvorio sam Temu sa kompletnom original objavom MIP Rusije.Sputnik je gov.no na nivou Svinjformera.
Kompletna današnja objava MIP Rusije
mid.ru/en/foreign_policy/news/2041716/
U poslednjoj trećini teksta možete videti da Rusija kao rešenje za pojačane tenzije vidi vanredne parlamentarne izbore u Srbiji
Oni su nam uvek pomagali kroz vekove,mani ga se.Nemoj tako...bez njih nema stabilnosti
Sve je to lepo, ali me niko ne može ubediti da Rusko rukovodstvo ne zna za kriminalne bande koje vrše nasilje u ime režima.Otvorio sam temu, sa celom objavom MIP Rusije.
I može se videti da je Sputnik koji je Vučićev medij preskočio da objavi rečenicu u kojoj Rusija kao rešenje za izlazak iz krize u Srbiji vidi vanredne parlamentarne izbore
Pa nije rekla prevremeni izbori sedece nedelje.Pogledaj otvorio sam Temu sa kompletnom original objavom MIP Rusije.
U kojoj se može videti da je Sputnik izbacio rečenicu u kojoj Rusija za izlazak iz krize u Srbiji vidi vanredne parlamentarne izbore.
Stvarno?Sputnik je gov.no na nivou Svinjformera.