Zasto žene neće na selo?

bezimeni1

Ističe se
Poruka
2.789
Некада им није био одбојан сеоски живот, није им било тешко чак ни да носе воду са бунара. Данас кад мушкарац каже да је са села то је за жене нешто лоше, а пола људи ионако живи на селу, тако да, не би требало да је то ништа битно што би жене сматраке лошим. Можда им је боље да буду подстанари у граду и да размишљају о киријама, не знам. Данас су многи мушкарци на селу сами и немају с ким да се ожене. Зашто је то тако?

Некада им није био одбојан сеоски живот, није им било тешко чак ни да носе воду са бунара. Данас кад мушкарац каже да је са села то је за жене нешто лоше, а пола људи ионако живи на селу, тако да, не би требало да је то ништа битно што би жене сматраке лошим. Можда им је боље да буду подстанари у граду и да размишљају о киријама, не знам. Данас су многи мушкарци на селу сами и немају с ким да се ожене. Зашто је то тако?
Hvali selo drži se grada je stara narodna koja nikad da izađe iz mode.

Зашто ти ниси отишао на село?

Ако ниси отишао ти, из истог разлога нису ни оне.

Зашто ти ниси отишао на село?

Ако ниси отишао ти, из истог разлога нису ни оне.
Кад се осамосталим од родитеља и ићи ћу на село. Боље ми је да будем свој на своме на селу него подстанар у граду.

Иначе, ја заиста не знам како ви људи замишљате село.

На селу живе нормални људи, живе у кућама, истим оним као у градовима. Неке су веће и лепше, код оних богатијих, а неке мале и сиротињске код оних сиромашнијих.

И тамо има улице и продавнице, као у граду. И тамо људи живе од примања која имају они који живе у граду. Дакле, запослени су и раде или примају пензију или друга социјална давања, исто као у граду. Једина разлика између града и 90 % села је у томе што је некоме у граду Идеа ближа и има више људи на улици, а они који живе на периферији града, од њих се они на селу разликују само по километражи која им је потребна до града (па је потребнији ауто, јер су бусеви ређи, с обзиром на број становника).

Ја заиста не разумем зашто људи мисле да се људи који живе на селу ваљају по крављим балегама. Мсм..свакако, има и неких домаћинстава која се баве сточарством и сл. Опет, многи имају и послове у фирми, а поред тога имају и своју земљу коју раде, те имају додатне приходе, па су и богатији.

Кад се осамосталим од родитеља и ићи ћу на село. Боље ми је да будем свој на своме на селу него подстанар у граду.

Осамостали се одмах и иди на село. Као и други људи са села, путоваћеш до посла, ту мало губиш на превозу, али то није неки посебан временски период, ако добијаш самосталност, под условом да је желиш.

Ипак, заебано је кад човек сам мора да води домаћинство. Нађи неку снајку да ти помогне. Кад је мушкарац сам, за час усвињи место на коме живи.

I prereligiozni su ljudi. Neki tripovi, udjes u kucu kod nekoga, moras 3x puta da se okrenes oko ose, pljunes preko krova, zabacis lovorov list iza uha, pomolis se, cutis minut, dobar dan domacine ziv bio, bog vasilije ostroski monah pomfritije ti pomogao! Aj sad po rakiu.
Tebe su u neku sektu vrbovali, nije to bilo selo.

Meni se baš ženska populacija žali da muški neće u selo i u baštu.

Да. Жене воле кад је мушкарац спретан са алатом. Башта, ашов, пијук, лопата....

...ја имам малу башту у граду, и знам да би гошће више уживале кад им изнесем кафу у сређеној баштици, него оваквој, једва и траву покосим. Али ме мрзи да се бавим тиме.

Дакле, истина је то што кажеш.

Неће ни мушкарци на село. Замишљам ову моју баштицу, па то пута нпр. 10. Ко ће то да опслужује.

То само овакви као безимени1 мисле да је то нешто лагано, и да кад би били у туђим ципелама (нпр. сељачким), да би се тек онда провреднили и да би им живот кренуо, и да би се они покренули (због туђих ципела).

Back