- Poruka
- 20.439
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo nemoj da se ljubiš u usta jel ti kažup i nije tako. Barem kod mene. Kad god bih tako rekao, one bi rekle: p idi... skote..prazni svoja jaja.
a da tebi dođe devojka i kaže ti da želi da je je8e još neko osim tebe, ti bi bio kul?
Ma ni to, nego posle bude hvatanje za jaja i te price: a jel i ona ovako mm? jel to voli ona mm? skote to ti se svidjau.samo nemoj da se ljubiš u usta jel ti kažu![]()
Ne - velike privatne obaveze. Sta se dogadja tamo?napokone jerli dolaziš sutra
bojkotujemo maxi i lidlNe - velike privatne obaveze. Sta se dogadja tamo?
dolazim ja, al mene ko je8e, jel tako moconapokone jerli dolaziš sutra
pa dobro to brate, to svi bojkotujemo. Ja ih bojkotujem vec godinama. Isto mi dodje. Nego ima li guzve.bojkotujemo maxi i lidl![]()
pa drago mi je da dolaziš. ne znam kotejebedolazim ja, al mene ko je8e, jel tako moco
biće gužve da daaapa dobro to brate, to svi bojkotujemo. Ja ih bojkotujem vec godinama. Isto mi dodje. Nego ima li guzve.
znamo se, znamo i to vrlo dobropa drago mi je da dolaziš. ne znam kotejebe)))) a jel se mi znamo od pre?
molim pretstavi se. hvala.znamo se, znamo i to vrlo dobro
Zasto mene pitaš?a da tebi dođe devojka i kaže ti da želi da je je8e još neko osim tebe, ti bi bio kul?
eh pa tako nije zanimljivomolim pretstavi se. hvala.
pa tvoja tema, šta ja znam, mislila sam da imaš neki stav o tomeZasto mene pitaš?
eh pa tako nije zanimljivo
Moja tema je za diskusiju vama.pa tvoja tema, šta ja znam, mislila sam da imaš neki stav o tome