Zašto udate žene varaju muževe?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja nisam postavio pitanje, sta da radim u okrutnom svetu varalica, vec ti. Samo sam ti da savet sta bi donelo visestruko dobro. Ljudi su cesto nesigurni u sebe, pa im sve oko njih izgleda lose i to iz samo jednog razloga sto im je nesto oko njih u nekom trenutku nedostizno, to zna da izazove, stres, depresiju i povlacenje u sebe.

Ljudi koji su dosta povuceni u sebe cesto na svet oko sebe gledaju kao na nesto okrutno i strano za njih, a ustvari problem je iskljucivo u njima. Neko izgubi neki deo tela i hrabro nauci da zivi sa tim, neko ne moze da se nosi sa nekim jednostavnim zivotnim problemom, nismo svi isti.
Ali si tu da odgovoris.
Forum je, diskusija.. ok stav imas.

Mislim da u 21 veku nema potrebe za tim. Obavesti me sta zeliš i sta bi i sa kim probala i to je to. Rešićemo sve. Postoji mnogo načina da muškarac i žena probaju sve i svašta a da ne unište brak, porodicu i celu okolinu zbog seksa. U većini slučajeva ta prevara se prašta i ženama i muškarcima i čak u Srbiji postoji i dosta tolerancije na te stvari. Totalno je debilno praviti skandal za komšiluk od toga. Nikad mi nisu bile jasne osobe kojima se desi da su prevarene ili varaju i onda izlaze u javnost sebe da pravdaju. Alo bre to je tvoj privatan život i čuvaj ga za sebe i osobe sa kojima ga deliš.

Back