- Poruka
- 45.715
kako si ti dobar čovek napokonep ja bih joj rekao, ok, uzivaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako si ti dobar čovek napokonep ja bih joj rekao, ok, uzivaj.
jes ti ona sa velikim sisama?
jeste ♥kako si ti dobar čovek napokone
nisam, na žalostjes ti ona sa velikim sisama?
p nisam dobar jbe, nego sta treba da radim? da ljubomorisem? da je vezujem za radijator i hranim svaki treci dan?kako si ti dobar čovek napokone
pa ako ne ljubomorišeš i ne vezuješ je za radijator to znači da jesi dobarp nisam dobar jbe, nego sta treba da radim? da ljubomorisem? da je vezujem za radijator i hranim svaki treci dan?
aaa onda si neka druga moja milica ♥nisam, na žalost
nije nego si normalan covek.pa ako ne ljubomorišeš i ne vezuješ je za radijator to znači da jesi dobar
valjda
ne znam brte ja poznajem samo nezbunjeneBrate Moco, zene su danas zbunjene veoma, jel primecujes?
Znaci veran si covek.Ako je ljubomorna na drugu zenu to mi je ok prirodno ne dajem partnerki nesto ni povoda. Medjutim ako je ljubomorna na moja uzivanja (izlaske sa prijateljima, pecanje, hobije) onda imamo problem.
ja mislim da si daleko od toga da pogodiš ko samaaa onda si neka druga moja milica ♥
aj al mislim da sad znamja mislim da si daleko od toga da pogodiš ko sam
hoćeš da ti pošaljem sms i da ti kažem ko sam?
Prosledjuj, gori mi pod nogama. Samo kretene srecem. Bio sam na nekoj proslavi prosle subote, em idioti, trljaju se goozicama samo u kolu, em pokupih neku prehladu.ne znam brte ja poznajem samo nezbunjene
gde još ima takvih normalnihnije nego si normalan covek.
Dobar bih bio kad bih joj uz to i dao lovu za izlazak.
što lažeš čoveka, ja sam zbunjenane znam brte ja poznajem samo nezbunjene
ako si zbunjena mog' te iskecamšto lažeš čoveka, ja sam zbunjena
samo da te podsetim da imam male sise, pa u skladu sa tim da li želiš da povučeš ponudu?ako si zbunjena mog' te iskecam![]()
ček da pitam ćacisamo da te podsetim da imam male sise, pa u skladu sa tim da li želiš da povučeš ponudu?
aj pa javiček da pitam ćaci