Zašto oženjeni muškarci varaju žene ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Obrnuto od Zašto udate žene varaju muževe
Hajde da objasnimo i ovo..

Koji su razlozi zbog kojih oženjen mušakrac vara ženu ?

Mislim da razloga ima dosta ali jedan od glavnih je uskraćivanje seksa uopšte ili odredjenih vrsta seksa od strane žena a često je i kriza srednjih godina kad muškarac hoće da dokaže sebi da je još uvek " dasa".

E ovde vec nema definisanih pravila, neki to rade cisto iz zabave, ne mogu da obuzdaju nagone, onda neki podivljaju naprsno, da li kriza srednjih godina sta li, neki jer nisu zadovoljni sexualnim zivotom sa zenom, e sad oni zreliji i ozbiljniji jer su nesrecni u braku, zapostavljeni, nevoljeni, jer trpe pritisak u braku itd Siroka je tema siguran sam da sam nesto izostavio.
Neki zele da zadrze brak i stabilnost, a dopadne im se neka mladja lepsa, ona jadnica se nada ostavice zenu i tako...

Vec sam pomeninjao poznanika, koji ima zenu koju voli, i koju smatra najboljim prijateljem, troje dece, 30 i kusur god.. al neda mu djavo mira, i non stop lovi klinke 18, 19 god... zasto ni sam ne zna

Evo, ne razumem.
Procitala sam komentare, uglavnom su da muskarci misle da je njihova prevara u redu.
Da li biste bili srecni da vas varaju vase zene?

Постоји разлика између физичке и емотивне преваре.

физичка превара је рекреација, емотивна има дубље елементе.

Мушкарци варају физички (отресу даму, а онда пенис обришу о завесу),

жене преваре емотивно.

Постоји разлика између физичке и емотивне преваре.

физичка превара је рекреација, емотивна има дубље елементе.

Мушкарци варају физички (отресу даму, а онда пенис обришу о завесу),

жене преваре емотивно.

A kako bi se ti osecao da tebe zena “samo fizicki” prevari?

Ljudsko biće, homo sapiens, nije biološki predviđen za jednog partnera.
To je uzrok nagona za drugim partnerima.

Dalje, društvo nameće (u određenim kulturama, ne svim) monogamiju kao stil života i kao prihvatljiv način života.
Takođe, nameću se i modeli "ostvarenosti" i "dobrog modela ponašanja", kao što je stupanje i život u braku.

A sva ta nametanja su suprotna od onoga kako nas je priroda napravila.

E, sad, ljudi hoće da udovolje selu i venčavaju se i žive u braku, a onda priroda pobedi i odu da se iebu sa drugim partnerima.

I sve je to zato sto ljudi ne odaberu zivotni stil u skladu sa sobom, a ne u skladu sa selom.

Samo iskreno prema sebi i sve ce kockice da se sloze :)

Back