- Poruka
- 6.931
Nije u redu da bilo ko vara, samo kazem, muski seksualni nagon funkcioniše drugacije od zenskog.Evo, ne razumem.
Procitala sam komentare, uglavnom su da muskarci misle da je njihova prevara u redu.
Da li biste bili srecni da vas varaju vase zene?
Muskarci mnogo vise razmisljaju o seksu, seks dozivljavaju kao nagon, i ne trebaju im emocije da stupe u isti. Sto je negde i logicno, tako je i kod zivotinja, na kraju krajeva sex postoji da se produzi vrsta, dakle svrha muslarca je da pravi decu. Zvuci primitivno, al tako je kod zivotinja.
Da prostis, vidi zenu, napali se i hoce da je odma opali, bukvalno i tako jednostavno. Naravno ne svi, al mnogi, ako me i vecina. I ne kaze se za dzabe da se muskarci mnogo lakse "napale" od zena.
Takodje zena ako se pusti u pogon i menja partnere kao carape je okarakterisana od drustva kao laka zena, niskomoralna, k*rva itd , muskarac nema etiketu srama i moze da radi sta hoce.
Zato mnogi muskarci koji ostanu deca celog zivota i igracke zamene seksom, varaju iz zabave...
Oni loji sazreju to ne rade. I ponavljam, muskarac kad voli zenu, ne zanima ga ni jedna druga. Ja znam po sebi, kad sam zaljubljen samo nju vidim