Zašto oženjeni muškarci varaju žene ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Obrnuto od Zašto udate žene varaju muževe
Hajde da objasnimo i ovo..

Koji su razlozi zbog kojih oženjen mušakrac vara ženu ?
neki nisu tako ozbiljno oženjeni pa varaju sporta radi
oni koji jesu ozbiljno oženjeni obično varaju kada potroše svu strpljivost
dok žena odgoji malu dečicu, utrostruči svoju težinu i pokušava da smrša već petu godinu zaredom
ošiša kosu i stavi mini val
i nije je je briga šta je obukla po kući i kakav vizuelni šok njena pojava predstavlja za muškarca.

Ako muskarc ne zeli da prevari zenu koju voli mislim da nema te sile koja ce ga naterati.
E sad ne znam da li za zene moze isto da se kaze, to forumasice znaju.
E sad to sto zena ostari, zapusti se, nije vise lepa ko sto je bila pre 15 godina, ubuci se... a njemu brk zaigra kad vidi naivnu klinku u 20 tim, pa sta znam, nije trebala da se uda za povrsnog coveka. Vuk dlaku menja, ali cud nikada.
To je prokletstvo lepote, zene su najlepse u 20tim, eventualno ranim 30tim, posle propadanje, ima izuzetaka naravno. Dok muskarac moze biti ko vino, sto stariji to bolji i atraktivniji

Добри фрајери варају,

а ови што се збабошу у браку, они немају прилике за превару, а ни самопоуздање, па невољно остају верни (а себе убеђују да је вољно).
Varaju varalice.
Dobri frajeri, kako ih zoves, ostaju dobri frajeri. A dobrog frajera ne definise samo fizicki izglef.
To je celina.

Ako muskarc ne zeli da prevari zenu koju voli mislim da nema te sile koja ce ga naterati.
E sad ne znam da li za zene moze isto da se kaze, to forumasice znaju.
E sad to sto zena ostari, zapusti se, nije vise lepa ko sto je bila pre 15 godina, ubuci se... a njemu brk zaigra kad vidi naivnu klinku u 20 tim, pa sta znam, nije trebala da se uda za povrsnog coveka. Vuk dlaku menja, ali cud nikada.
To je prokletstvo lepote, zene su najlepse u 20tim, eventualno ranim 30tim, posle propadanje, ima izuzetaka naravno. Dok muskarac moze biti ko vino, sto stariji to bolji i atraktivniji
Ovo jednostavno nije tacno. Starimo svi, odakle ti ideja da zena sa godinama gubi na vrednosti, a muskarac postaje bolji, atraktivniji?

Back