pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 160.686
rekli mi mojne brteaj pa javi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rekli mi mojne brteaj pa javi
mojne da kecaš ili mojne da povlačiš ponudu?rekli mi mojne brte
ako ti kažem netje biti zanimljivomojne da kecaš ili mojne da povlačiš ponudu?
jepseako ti kažem netje biti zanimljivo![]()
A mi retki koji nemamo te drustvene mreze kako da shvatimo sta si tacno hteo u temi da pitas?
Nem pojma.gde još ima takvih normalnih
pitam za drugaricu
učinio si mi se pogodnim da odgovoriš na to pitanjeNem pojma.
Sto mene pitas jbte
Ma jok bre sta ti je, ti trazis neke dobrice, frajere sta vec, ja sam ti ljigavo perverzni, seksualno isfrustrirani, chater.učinio si mi se pogodnim da odgovoriš na to pitanje
Kakve veze ima tema da li imate ili nemate društvene mreže?A mi retki koji nemamo te drustvene mreze kako da shvatimo sta si tacno hteo u temi da pitas?
Pomislila sam da je nesto bitno bilo na tim fb postovima, a u vezi teme? Nije?Kakve veze ima tema da li imate ili nemate društvene mreže?
Bitno je kako kome.Pomislila sam da je nesto bitno bilo na tim fb postovima, a u vezi teme? Nije?
Bitno je kako kome.
pa ja nisam rekla da hoću tebe, nego samo tako nekog ko me ne bi vezivao za radijatorMa jok bre sta ti je, ti trazis neke dobrice, frajere sta vec, ja sam ti ljigavo perverzni, seksualno isfrustrirani, chater.
Nikad nije kasno za dijagnozu.Ne znam zasto su zene ljubomorne.
Ljubomora nije dobra, nikada I nigde.
A danas mi je palo na pamet da otvorim temu o ljubomori muskaraca..
stvarno, ali bila sam u putu, i ode mi baterija, sad je glupo ...
?Nikad nije kasno za dijagnozu.
p otkud znam moji ortaci su poprilicno zahtevni.pa ja nisam rekla da hoću tebe, nego samo tako nekog ko me ne bi vezivao za radijator
osim ako to sama ponekad ne poželim
u seksualnom smislu ili i inače?p otkud znam moji ortaci su poprilicno zahtevni.
U svakom bre.u seksualnom smislu ili i inače?
Nemaju šta da rade jer sve važne obaveze padaju na muškarca pa onda one izmišljaju kako da utucaju vreme
a pa ništa onda, da su samo u seksualnom smislu zahtevni, pa i da pregovaramoU svakom bre.
Ok u ekipi mislim da sam jedini ja koji je u fazonu kinkarija. Ok to vezivanje, to je lajt fazon, to sad svaki par radi posle fifti shejds, jedino ako misli na ukljucen radijator i da prsti para iz njega. Tok! Ver ar d rebelz ?!