zasto zene naglo menjaju raspolozenje ?

Rebecca:
JOVANA77:
to se i ja cesto pitam...............

evo i sama sam zivi primer. valjda preterana emotivnost. pa je samo jedna lepa rec dovoljna da poletim, i samo jedna ruzna da padnem.

ma bezveze je to...............

opametice se i "jovancica" jednog dana.

...rece "jovanchica" jednog dana i povede unuku u setnju... :wink:

joj nece valjda biti bas tako?
zar tek tada?

JOVANA77:
Rebecca:
JOVANA77:
to se i ja cesto pitam...............

evo i sama sam zivi primer. valjda preterana emotivnost. pa je samo jedna lepa rec dovoljna da poletim, i samo jedna ruzna da padnem.

ma bezveze je to...............

opametice se i "jovancica" jednog dana.

...rece "jovanchica" jednog dana i povede unuku u setnju... :wink:

joj nece valjda biti bas tako?
zar tek tada?

nesmem da tvrdim da ces do tada ili ni do tada jer unuku jos nemam..al da mi je neko rekao kad sam imala godina koliko ti sada da cu to isto samo ponavljati na danasnji dan rekla bih da je lud,...uhhhhh
sve znas i opet istu gresku napravis, nema tu pameti :(

Rebecca:
plus da ne zaboravis da su strelci nepopravljivi optimisti... zamisli tek kako je to zaista u zivotu, bez svog mog optimizma :cry:

Ma da... evo ova moja (ne)sudjena, strelac... a bez malo pesimista... ja rak a veciti optimista (ono, jeste da sam strelac u podznaku ;) )... ma verujem u horoskop koliko i politicarima iz svite prethodne vlasti (a i mnogima iz sadasnje)... Zivot != horoskop ;)

JOVANA77:
Rebecca:
JOVANA77:
e sda si me "utesila".

plus da ne zaboravis da su strelci nepopravljivi optimisti... zamisli tek kako je to zaista u zivotu, bez svog mog optimizma :cry:

ne smem ni da zamisljam.

brisi suzeeeeeeeeeee
evo ga kraj radnog vremena, raduje se ,idemo kuci
ima vremena , plakacemo kad stignu unuci :wink:

kurjak:
Nadjem sebi novu shiziku i taman kad pomislim super,juhhuuuu ... pocinju problemi.Raspolozenje pocne da joj seta od ushicenja do totalnog bedaka.
E a ja bi pre tebe pitala a i ostale zasto muskarci menjaju svoje raspolozenje kad im krene fino sa nekom devojkom koja je dobra blaga i ugadja im...mislim da je to prokleta igra nerava koja mi je davno dosadila pa ako ne trebam nekom fina i dobra radije cu biti sama...raspolozenjemi je uvek veselo kad sam sa nekim do kog mi je stalo...ali na zalost vi volite vise da imate baksuza...

Incognito:
Rebecca:

Ma da... evo ova moja (ne)sudjena, strelac... a bez malo pesimista... ja rak a veciti optimista (ono, jeste da sam strelac u podznaku ;) )... ma verujem u horoskop koliko i politicarima iz svite prethodne vlasti (a i mnogima iz sadasnje)... Zivot != horoskop ;)

rak i strelac???!!!katastrofa!!!!

:D :(

Braćo i sestre...
Žene menjaju raspoloženje ZATO ŠTO DEFINITIVNO IZ PUBERTETA (KOJI SE KASNO ZAVRŠAVA) DIREKTNO ULAZE U KLIMAKTERIJUM (KOJI U NJIH VRLO RANO POČINJE), BEZ PERIODA IZMEĐU.. Te je ta pojava drastičnih promena raspoloženja vrla karakeristična za ova dva pomenuta psihološka perioda u psihofizičkom životu žena...
S dužnim poštovanjem retkim izuzecima ženske vrste (kod kojih postoji i period između, za koji nije karakteristična navedena pojava), kojih gotovo da i nema.....

Vaš Dr T, sr

taja:
Milojko Vasic:
taja:
od svega li vi napravite pricu.... iz istih razloga kao i muskarci...
Ma važi ! Jedino ako je isto. Pričaj mi malo o tome ...

Evo sa'cu
Ljubi te Milojko ! 8)

Jada mi se jedan prijatelj: Poludeću ! Žena mi je u klimaksu, ćerka u pubertetu, a kuja ima teranje !
Treba li komentar ?

Back