Milojko Vasic
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Ma važi ! Jedino ako je isto. Pričaj mi malo o tome ...taja:od svega li vi napravite pricu.... iz istih razloga kao i muskarci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma važi ! Jedino ako je isto. Pričaj mi malo o tome ...taja:od svega li vi napravite pricu.... iz istih razloga kao i muskarci...
Rebecca:JOVANA77:to se i ja cesto pitam...............
evo i sama sam zivi primer. valjda preterana emotivnost. pa je samo jedna lepa rec dovoljna da poletim, i samo jedna ruzna da padnem.
ma bezveze je to...............
opametice se i "jovancica" jednog dana.
...rece "jovanchica" jednog dana i povede unuku u setnju... :wink:
JOVANA77:Rebecca:JOVANA77:to se i ja cesto pitam...............
evo i sama sam zivi primer. valjda preterana emotivnost. pa je samo jedna lepa rec dovoljna da poletim, i samo jedna ruzna da padnem.
ma bezveze je to...............
opametice se i "jovancica" jednog dana.
...rece "jovanchica" jednog dana i povede unuku u setnju... :wink:
joj nece valjda biti bas tako?
zar tek tada?

JOVANA77:e sda si me "utesila".

Rebecca:JOVANA77:e sda si me "utesila".
plus da ne zaboravis da su strelci nepopravljivi optimisti... zamisli tek kako je to zaista u zivotu, bez svog mog optimizma![]()
Rebecca:plus da ne zaboravis da su strelci nepopravljivi optimisti... zamisli tek kako je to zaista u zivotu, bez svog mog optimizma![]()
JOVANA77:Rebecca:JOVANA77:e sda si me "utesila".
plus da ne zaboravis da su strelci nepopravljivi optimisti... zamisli tek kako je to zaista u zivotu, bez svog mog optimizma![]()
ne smem ni da zamisljam.
Milojko Vasic:Ma važi ! Jedino ako je isto. Pričaj mi malo o tome ...taja:od svega li vi napravite pricu.... iz istih razloga kao i muskarci...
E a ja bi pre tebe pitala a i ostale zasto muskarci menjaju svoje raspolozenje kad im krene fino sa nekom devojkom koja je dobra blaga i ugadja im...mislim da je to prokleta igra nerava koja mi je davno dosadila pa ako ne trebam nekom fina i dobra radije cu biti sama...raspolozenjemi je uvek veselo kad sam sa nekim do kog mi je stalo...ali na zalost vi volite vise da imate baksuza...kurjak:Nadjem sebi novu shiziku i taman kad pomislim super,juhhuuuu ... pocinju problemi.Raspolozenje pocne da joj seta od ushicenja do totalnog bedaka.
Eto vidiš, Rasta, brate, o tome sam ti onomad pričao.ekaterina:... ako ne trebam nekom fina i dobra radije cu biti sama...
Incognito:Rebecca:plus da ne zaboravis da su strelci nepopravljivi optimisti... zamisli tek kako je to zaista u zivotu, bez svog mog optimizma![]()
Ma da... evo ova moja (ne)sudjena, strelac... a bez malo pesimista... ja rak a veciti optimista (ono, jeste da sam strelac u podznaku)... ma verujem u horoskop koliko i politicarima iz svite prethodne vlasti (a i mnogima iz sadasnje)... Zivot != horoskop
![]()
Rebecca:rak i strelac???!!!katastrofa!!!!
:? ...Incognito:Rebecca:rak i strelac???!!!katastrofa!!!!
I ako ne verujem u horoskop (kao sto sam vec naznacio), nekako mi se ta prognoza cini realisticnom:? ...
Ma nema veze... zivot je to...
'Always look at the bright side of life...'
Ljubi te Milojko ! 8)taja:Milojko Vasic:Ma važi ! Jedino ako je isto. Pričaj mi malo o tome ...taja:od svega li vi napravite pricu.... iz istih razloga kao i muskarci...
Evo sa'cu
I jedno i drugo.carli:Zene su definitivno cudne. Ili ih muskarci pogresno dozivljavaju
retoricko? ili...?Tya:Zašto se vreme naglo menja?
Tya:Zar samo žene naglo menjaju raspoloženje? Ne bih rekla.. Sve u životu je promenjivo...
Mako:Milojko Vasic:e, alal ti cufta ! to je to ! i jos jedan dodatak: ako osetis u tim trenucima da nailazi neko pitanje na koje ona ocekuje da kazes nesto sto joj se ne svidja, znaj da je provokacija i pravi se diplomata, uvrni, obrni, izokreni, samo ne daj povoda za svadju, smirice se posle par minuta...
ma ni ne petljaj se