lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.460
Volim je jaka riječ. Nazovimo to čupanje za kosu, kao izraz simpatije.To si mogla i kraće da sročiš.Npr.volim Simu/Enigmu a on me ne doživljava.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim je jaka riječ. Nazovimo to čupanje za kosu, kao izraz simpatije.To si mogla i kraće da sročiš.Npr.volim Simu/Enigmu a on me ne doživljava.![]()
Posle ovakvih upisa, ja se zapitam gde vi to nalazite takve žene? Naravno da postoji izvestan broj žena koje se ''lože'' na dramu i histeriju al većina žena je stabilna i traži takve partnere a ne neke dramatičare po svim osnovama..moguće da je opet u pitanju uzrast, jer navedeno mogu pre pripisati mladim ženama, devojkama, koje se još uvek ''traže''.Bilo sta kreativno i pozitivno da radis zene ce te izbjegavati a ako su sa tobom pravice ti dramu histeriju
Get a roomVolim je jaka riječ. Nazovimo to čupanje za kosu, kao izraz simpatije.
Ne takve simpatije. Ja i Simo to onako, platonski.Get a room![]()
Na forumu ne smete da se čupate, objašnjenje prethodnog postaGet a room![]()
Dobro, igramo se ,,ganje,,!Na forumu ne smete da se čupate, objašnjenje prethodnog posta
![]()
Vase misljenje,zasto zene mrze prirodu,kreaciju, umjetnost ,finocu,suptilnost koju muskarac nosi u sebi a obozavaju destrukciju,sund,zlo,sujetu koju muskarac nosi u sebi
Od dana kada je Adam na nagovor Eve smazao jabuku degradirani ste za vijeke vijekova.Muškarac je bog a žena pakao.
Samo ako ima vatrogasni aparat u room.Get a room![]()
Imam samo jednu asocijaciju na ove teme.Posle ovakvih upisa, ja se zapitam gde vi to nalazite takve žene? Naravno da postoji izvestan broj žena koje se ''lože'' na dramu i histeriju al većina žena je stabilna i traži takve partnere a ne neke dramatičare po svim osnovama..moguće da je opet u pitanju uzrast, jer navedeno mogu pre pripisati mladim ženama, devojkama, koje se još uvek ''traže''.
Simo seljačino. Ponašaj se.Samo ako ima vatrogasni aparat u room.![]()
To se kaže istjerati zlo,a utjerati dobro.Ako žene mrze dobrotu
Treba im dobro uterati
Zar se i takvima ne može zameriti tako nešto? Jel uvek neophodno da prvobitno budeš s šljamom da bi se posle ložila na stabilnog?moguće da je opet u pitanju uzrast, jer navedeno mogu pre pripisati mladim ženama, devojkama, koje se još uvek ''traže''.
Prirodno ih lože frajere jer vide napetost,zabavu,sigurnost,...Vase misljenje,zasto zene mrze prirodu,kreaciju, umjetnost ,finocu,suptilnost koju muskarac nosi u sebi a obozavaju destrukciju,sund,zlo,sujetu koju muskarac nosi u sebi
objasni to klinkamaZar se i takvima ne može zameriti tako nešto? Jel uvek neophodno da prvobitno budeš s šljamom da bi se posle ložila na stabilnog?
ako takvu zbaris, svi ti se diveNe mrze sve zene samo one koje nisu bas ni same stotka.
A vise puta sam cula da su im dosadni, predvidljivi, ne osecaju strast, hemiju i tome slicno.
Cek...a zar nije isto tako i kod muskaraca?
Obicno odlepe za nekom koja ih zaj.ebava, koju boli ona stvar za njih, toplo hladno...pa pate za takvim kalasturama kao da su vrhunske zavodnice, boginje...
Valjda je neka vrsta nezdravih musko zenskih odnosa sto im tera da krv prokljuca, budi strast, cini njihove ravne zivote uzburkanijim, osecaju se vise "zivo", intenzivnije su im emocije.
Mir i harmoniju cene uglavnom ljudi koji cene sebe a i druge.
Konkretno sta neko zabavno nudi ?Prirodno ih lože frajere jer vide napetost,zabavu,sigurnost,...
Kad ces to vidit kod mirne osobe koja je sutljiva i zatvorena? Kad ce te nasmijat ili vodit na kavu i pricat zanimljive stvari
resio sam vam citavu ovu modernu incel alfa beta woke suggardady golddigger bla bla bla dilemu.pa ok ide se malo u ekstrem. Nikome nije zanimljiva osoba bez ikakvog integriteta i previse fina i uokvirena. I zena takva smori muskarca, mene barem. Ako je neka njanjava sta da radim s njom? da je upletem u secernu vunu i ulepim se?
Od zabave je mozda humor i akcija najvaznijaKonkretno sta neko zabavno nudi ?
Da, dobija se osjecaj monotonijepa ok ide se malo u ekstrem. Nikome nije zanimljiva osoba bez ikakvog integriteta i previse fina i uokvirena. I zena takva smori muskarca, mene barem. Ako je neka njanjava sta da radim s njom? da je upletem u secernu vunu i ulepim se?