Zasto zene mrze dobrotu u muskarcima a obozavaju zlobu

Zasto zene vole zlobne muskarce

• Zato sto vole da budu ponizene i poredjene zlom muskarcu

glasova: 0 0,0%
  • Zato sto mrze mir i harmoniju u zivotu

• Zato sto svjetlost koju nose dobri ,otkriva njihovu tamu

• Zato sto joj se gadi muska kultura i emocije

• Ukupno glasova
    9
Bilo sta kreativno i pozitivno da radis zene ce te izbjegavati a ako su sa tobom pravice ti dramu histeriju
Posle ovakvih upisa, ja se zapitam gde vi to nalazite takve žene? Naravno da postoji izvestan broj žena koje se ''lože'' na dramu i histeriju al većina žena je stabilna i traži takve partnere a ne neke dramatičare po svim osnovama..moguće da je opet u pitanju uzrast, jer navedeno mogu pre pripisati mladim ženama, devojkama, koje se još uvek ''traže''.

Vase misljenje,zasto zene mrze prirodu,kreaciju, umjetnost ,finocu,suptilnost koju muskarac nosi u sebi a obozavaju destrukciju,sund,zlo,sujetu koju muskarac nosi u sebi

Живот је једноставан и фин...

Добро није на продају ... и на тржишту .. што и ова песма каже..

Све добро се подели у пријатноме друштву

Posle ovakvih upisa, ja se zapitam gde vi to nalazite takve žene? Naravno da postoji izvestan broj žena koje se ''lože'' na dramu i histeriju al većina žena je stabilna i traži takve partnere a ne neke dramatičare po svim osnovama..moguće da je opet u pitanju uzrast, jer navedeno mogu pre pripisati mladim ženama, devojkama, koje se još uvek ''traže''.
Imam samo jednu asocijaciju na ove teme.
Toy Story Misogyny GIF by Jess Stempel

Vase misljenje,zasto zene mrze prirodu,kreaciju, umjetnost ,finocu,suptilnost koju muskarac nosi u sebi a obozavaju destrukciju,sund,zlo,sujetu koju muskarac nosi u sebi
Prirodno ih lože frajere jer vide napetost,zabavu,sigurnost,...
Kad ces to vidit kod mirne osobe koja je sutljiva i zatvorena? Kad ce te nasmijat ili vodit na kavu i pricat zanimljive stvari

Ne mrze sve zene samo one koje nisu bas ni same stotka.
A vise puta sam cula da su im dosadni, predvidljivi, ne osecaju strast, hemiju i tome slicno.
Cek...a zar nije isto tako i kod muskaraca?
Obicno odlepe za nekom koja ih zaj.ebava, koju boli ona stvar za njih, toplo hladno...pa pate za takvim kalasturama kao da su vrhunske zavodnice, boginje...
Valjda je neka vrsta nezdravih musko zenskih odnosa sto im tera da krv prokljuca, budi strast, cini njihove ravne zivote uzburkanijim, osecaju se vise "zivo", intenzivnije su im emocije.
Mir i harmoniju cene uglavnom ljudi koji cene sebe a i druge.
ako takvu zbaris, svi ti se dive

Back