prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.732
Pa netko I'm trenutacno pokloni vise paznje I to ih ponese u sustinu sve se svodi na paznju cim je nemaju oce da beze I neke sitne do krupnije benefite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što se ženama razvod isplati više nego muškarcima.
Kao što Bog i zapoveda.Мушкарцима се брак више исплати него женама, зато мање иницирају разводе.
Ja govorim o nečemu što je realnost. Nisam nigde uzeo primer nekog alfa mužjaka koji je ostavljam (suprotnost tvom dnu od muškarca).a tvoje nije zamagljeno traumom da ćeš ostati ili si ostao bez novca
koji si uzgred morao da daš za svoju decu...
idibre
Па да жене су напредовале 20% то је ок.A to i nije toliko strašna razlika jer tih 70% nije razlika od nule, npr. 70% naroda glasa za nekog predsednika, a normalno bi trebalo da dobije 0%
Nego je razlika od 50% koliko bi trebalo da bude ravnotežno stanje.
A koja je tvoja poenta?Па да жене су напредовале 20% то је ок.
Pa žene možda više iniciraju razvod ali mislim da muškarci više greše u braku i da mnoge stvari uzimaju zdravo za gotovo.Na ovo pitanje iz naslova teme me inspirisao razgovor na jednoj drugoj temi, gde je neko pomenuo ovu statistiku ali ja prosto nisam verovao, pa sam morao da proverim.
Ispostavilo se da je tačno, žene u 70% (a negde i više) slučajeva budu te koje iniciraju razvod.
Ima li neko ideju zašto je to tako?
Pogledajte prilog 1627732
Tuzi ihBBC lopovi, iskopirali su moju sliku sa skidanjem prstena. xD
i sad je ova etalon za sve ostale žene?Skoro se jedna poznanica razvela, kaže ne žele više iste stvari i nemaju isti pogled na život (šta god to značilo) Sad je kod majke, djeca vikendima idu kod oca a ona izlazi i luduje po kafanama. I izvalila je onu famoznu rečenicu : "Imam dobru platu, mogu da živim sama i zašto bih ja nekome prala gaće?"
Ima kretena i u muškom a i ženskom taboru to sam željela da kažem. Svako prema svom iskustvu sa suprotnim polom donosi zaključke tako da ne možemo ovdje tačno staviti prst na razlog, ima ih mnogo pa čak i ovaj koji sam ja navela.i sad je ova etalon za sve ostale žene?
da li je odnos u braku sveden na pranje gaća?
ljudi moji kakvo je ovo razmišljanje
gde se deli na pola, ovde u Srbiji? Koliko si siguran u ovo što pišeš?Ja govorim o nečemu što je realnost. Nisam nigde uzeo primer nekog alfa mužjaka koji je ostavljam (suprotnost tvom dnu od muškarca).
Kada se muško razvede, sve se deli na pola. Tu je u većini slučaja muškarac na gubitku jer žena neće stupiti u brak u nekim ko je materijalno gori od nje (racionalno). Kada profitiraju tu inicijalno (a u situaciji kada ima dete i stan se dodeljuje njoj jer dete mora negde da živi. Muško je nebitan sudu). Onda ide alimentacija koja naravno nije uvek idealna ali je postojeća.
I sada je muškarac bez polovine onoga što je imao, prinuđen da plaća alimentaciju sa limitom koliko može često viditi dete. To je emotivni šok, hebeš materijalno. I da hoće novu partnerku, on je u obavezi da plaća alimentaciju i to ga jeste osakatilo da nađe novog partnera.
Feminizam = korak ka uništenju brakova (porodice) = kolaps društva. Amerika je odličan primer razvrata i nemanja moralnih vlednosti. Nije preko noći to, ali ide se.
to je već nešto drugoIma kretena i u muškom a i ženskom taboru to sam željela da kažem. Svako prema svom iskustvu sa suprotnim polom donosi zaključke tako da ne možemo ovdje tačno staviti prst na razlog, ima ih mnogo pa čak i ovaj koji sam ja navela.
Ali taj koji si ti navela mene upucuje na zakljucak da zena u pitanju nije u svom bivsem muzu gledala partnera, nego osobu kojoj je duzna "da pere gace", dakle nije bila zadovoljna, a uz to je finansijski samostalna pa nije videla razlog da ostane u tom braku. Potpuno legitimno.Ima kretena i u muškom a i ženskom taboru to sam željela da kažem. Svako prema svom iskustvu sa suprotnim polom donosi zaključke tako da ne možemo ovdje tačno staviti prst na razlog, ima ih mnogo pa čak i ovaj koji sam ja navela.
Pa vidi, ko smo mi da sudimo šta je legitimno a šta ne? Po meni i nije ok jer su takve stvari rješive, ja sam uvijek za očuvanje porodice naravno ako nema nikakvih zlostavljanja, nepoštivanja i sl. Brak je težak, razvod je težak. Treba probati pametno izabrati.Ali taj koji si ti navela mene upucuje na zakljucak da zena u pitanju nije u svom bivsem muzu gledala partnera, nego osobu kojoj je duzna "da pere gace", dakle nije bila zadovoljna, a uz to je finansijski samostalna pa nije videla razlog da ostane u tom braku. Potpuno legitimno.
U ovom slucaju moram priznati da optiram za prokazano "legalno je legitimno"Pa vidi, ko smo mi da sudimo šta je legitimno a šta ne? Po meni i nije ok jer su takve stvari rješive, ja sam uvijek za očuvanje porodice naravno ako nema nikakvih zlostavljanja, nepoštivanja i sl. Brak je težak, razvod je težak. Treba probati pametno izabrati.
Ti si pojedinacni slucaj.Žena je više vezana za dete dok je savim mala beba, kad malo poraste otac se isto vezuje a ponekad i više. Sve ovo pričam iz iskustva, nikakve statistike i ostale gluposti.
Мушкарцима се брак више исплати него женама, зато мање иницирају разводе.
1. Danas suviše očekujemo od partnera ( "ja zaslužujem od tebe..." umjesto "ja želim od tebe..." )Na ovo pitanje iz naslova teme me inspirisao razgovor na jednoj drugoj temi, gde je neko pomenuo ovu statistiku ali ja prosto nisam verovao, pa sam morao da proverim.
Ispostavilo se da je tačno, žene u 70% (a negde i više) slučajeva budu te koje iniciraju razvod.
Ima li neko ideju zašto je to tako?
Pogledajte prilog 1627732
Šta je bio problem sa prvom suprugom ako nije tajna?Ne znam, prvi razvod sam inicirao ja, a sad sam u drugom braku već dosta godina. Opet sam u opoziciji jbg.