- Poruka
- 13.394
vjeceras sade bio na prfoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što je Eva prva nagovorila Adama na smrtni grijeh .
Ја сам ту стрикно писао о начину како неке жене интерпретирају своју превару док су у љубави са драгим.Ја кад похефтам неку другу, то не перципирам као "тренутак слабости", како си написао, већ тренутак јакости.
Ицепио сам је!
Пффф...тренутак слабости.
Onaj za koga se udala.A muškarac u Srbiji ima platu tri hiljade evra pa ne da? Kako će on da sastavi mesec? I ko ju je terao da traži razvod i uzme decu?
Zato sto su muskarci pozrtvovaniji i bore se za brak vise i duze od zena !
osakaćen novčano što mora da daje alimentacijuOne ne shvataju da on ne samo da daje alimentaciju nego ako i želi novog partnera, on je osakaćen novčano i teško i može imati novo dete ako to poželi, dok ona to lagano može sa novim partnerom. Da je situacija obrnuta, ne bi se tako lagano razvodile. Da ne pominjemo što ima limitiran pristup detetu.
Ima i istraživanje koje upravo pokazuje nešto jako zanimljivo. Broj razvoda među homoseksualnim parovima, poredimo žene i muškarce opet je veći među ženama nego kod muškaraca. Dakle, nema to veze sa muškarcima.
Da li finansijska nezavisnost zena feministicka ili tradicionalno-patrijarhalna pojava?suštinska greška ukoliko se pozivate na feminizam
zena treba da shvati da je zena i da bere plodove togaJa bih rekla da muž ako počne da shvata da mu je žena cimerka, on će lako da iebe cimerku, a žena ako shvati da joj je muž cimer ona će želeti da ode ?
Šta kažeš, jel sam pametna?![]()
Naravno da je osakaćen. Ti govoriš o nekom seljačini koji skita po kafanama, nekoga ko nije odraz muškarca (supruga). Vidi se da ti je racionalno rasuđivanje zamagljeno prethodnim traumama.osakaćen novčano što mora da daje alimentaciju
a nije bio dok je plaćao ture po kafanama i stan na dan za dojebnicu?
Samo je problem je što mu nije cimerka, i što su oboje toga svesni. A tačno je da je drpanje interesantnije kada je neobaveznoJa bih rekla da muž ako počne da shvata da mu je žena cimerka, on će lako da iebe cimerku, a žena ako shvati da joj je muž cimer ona će želeti da ode ?
Šta kažeš, jel sam pametna?![]()

Dok je zaljubljena naguraš joj petoro dece pa nema mesta za emancipaciju i feminizam.Na ovo pitanje iz naslova teme me inspirisao razgovor na jednoj drugoj temi, gde je neko pomenuo ovu statistiku ali ja prosto nisam verovao, pa sam morao da proverim.
Ispostavilo se da je tačno, žene u 70% (a negde i više) slučajeva budu te koje iniciraju razvod.
Ima li neko ideju zašto je to tako?
Pogledajte prilog 1627732
Naravno da je osakaćen. Ti govoriš o nekom seljačini koji skita po kafanama, nekoga ko nije odraz muškarca (supruga). Vidi se da ti je racionalno rasuđivanje zamagljeno prethodnim traumama.
Ne. Ona je otišla u ekstrem sa primerom. Tako je najlakše podupreti svoj argument.А ти говориш о вредном и пожртвованом супругу и оцу, који вредно ради и зарађује, брине о деци, брине о жени и поштује је, дању је вредан и радан, зарађује, после ради у кући и око куће, ноћу је добар љубавник (леши је од батина само у кревету уз обострану сагласност), не лоче по кафанама, не ***** се, не трачари по комшилуку, не пије пиво испред драгстора?
Па...не причамо о њима. Такве мушкарце жене не напуштају.
Где си ти видео да је таквог жена оставила?
Pa ne slažem se ni ja sa postotkom šanse za dobitak na LOTO-u, ali niko me ne pita.Nebi se bas složio sa tim postotkom od 70% da zene iniciraju razvod brakova .

BBC lopovi, iskopirali su moju sliku sa skidanjem prstena. xD
tradicionalni patrijarhat bi držao ženu što dalje od njene finansijske nezavisnosti zauvek da se on pitaDa li finansijska nezavisnost zena feministicka ili tradicionalno-patrijarhalna pojava?
Svi mi u ovim raspravama imamo neke svoje primere i neke svoje priče koje nam prolaze kroz glavu.Ne. Ona je otišla u ekstrem sa primerom. Tako je najlakše podupreti svoj argument.
U životu je nemoguće biti objektivan, ma koliko god težili tome. Samo je naučni dokaz objektivan. A sve ovo što se tiče statistike je šarena laža. Ne mogu naći jedan citat koji navodi nešto tipa da je statistika tačan broj netačnih podataka. Nešto tog tipa.Svi mi u ovim raspravama imamo neke svoje primere i neke svoje priče koje nam prolaze kroz glavu.
Teško je u ovakvim slučajevima biti baš 100% objektivan.
a tvoje nije zamagljeno traumom da ćeš ostati ili si ostao bez novcaNaravno da je osakaćen. Ti govoriš o nekom seljačini koji skita po kafanama, nekoga ko nije odraz muškarca (supruga). Vidi se da ti je racionalno rasuđivanje zamagljeno prethodnim traumama.