- Poruka
- 37.923
ovo što si napisao svodi žene na povodljiva bića bez integritetaDruže se sa razvedenim ženama pa im napune glavu o slobodi.
Posle kad nema kome da kuva ručak oseća se isprazno![]()
maliciozno ili samo plitko razmišljanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo što si napisao svodi žene na povodljiva bića bez integritetaDruže se sa razvedenim ženama pa im napune glavu o slobodi.
Posle kad nema kome da kuva ručak oseća se isprazno![]()
Netačno. Nikad ne sedim više od sat i po u kafani.За разлику од њих,
ми се скупљамо по кафанама и сатима, не распредамо неке глупости као оне, већ причамо разне кафанске приче уз добро (или лоше) алкохолно пиће.
Некад се кафана и одужи. Много више него кафа у кафићу.
Битно је да жена зна, да кад се касно вратимо из кафане, да треба да се прави да спава, а не да звоца.
Dakle po tebi bi žene trebale da pesniče muževe?Žene iniciraju razvod uglavnom zato što nisu više u stanju da podnesu ponašanje partnera
a fizički nisu dovoljno jake da se obračunavaju pesnicama za učinjenu nepravdu
(nepravda im ne bi ni bila učinjena da nisu slabije fizički)

Jeste malo sam izgeneralisao ali mislim da je većina ljudi glupavo. Oba pola. Tako da i nije neka generalizacija.ovo što si napisao svodi žene na povodljiva bića bez integriteta
maliciozno ili samo plitko razmišljanje?
Netačno. Nikad ne sedim više od sat i po u kafani.
I to izađem da malo proluftiram, pogotovo leti, inače nemam ni s kim šta da pričam jer su sve priče ispričane i prilično je dosadno sa ljudima.
Ogromna većina. Ovde pričamo o onima koje se razvedu.Ok
Ja iskreno ne znam nijedan takav slučaj
Više znam žena koje ne žele razvod, baš iz interesa, što je negde na svačiju štetu
Možda zato što žene vole stvari da rade iz dubine, sa srcem, tj slabije pristaju na kompromis hladnoće u braku.Na ovo pitanje iz naslova teme me inspirisao razgovor na jednoj drugoj temi, gde je neko pomenuo ovu statistiku ali ja prosto nisam verovao, pa sam morao da proverim.
Ispostavilo se da je tačno, žene u 70% (a negde i više) slučajeva budu te koje iniciraju razvod.
Ima li neko ideju zašto je to tako?
Да.Nije svaki razvod uzrokovan fizičkoim nasiljem.
Ima raznih razvoda. Ima i iz dosade.Да.
Има и развода који су узроковани психичким насиљем.
А негде, једноставно, љубав престане или се двоје не слажу, па неко од то двоје иницира развод.
Svaki razvod uključuje muškog i ženskog partnera, i problemi su svakako zajednički. Zato mi je ova statistika zaparala uši - jedino logično objašnjenje je ili da žene drugačije percipiraju tu zajednicu, ili da prosto postoji neki veći benefit za ženu nakon razvoda u odnosu na muškarca, barem u zapadnim zemljama.Možda zato što žene vole stvari da rade iz dubine, sa srcem, tj slabije pristaju na kompromis hladnoće u braku.
Za muškarca ta hladnoća može biti poziv da sebi nađe neku ljubavnicu, dok se žena u hladnoći oseća kao da odumire i nema želju ni za seksom ako im je odnos bez strasti i hladan. Čak i ako bi našla ljubavnika, svakodnevno podsećanje da ima nekog ko joj se smučio jer ona percipira da muž nju ne voli, nije dovoljno da bude srećna. Doživljava sve emotivnije.
Ima raznih razvoda. Ima i iz dosade.
Zbog čega su se oni beše razveli? Dugo nisam gledao BCS...Да али, нпр. Сол Гудман и Ким Векслер су се разишли јер им је било баш превише интересантно кад су заједно.
Ima i togaДа али, нпр. Сол Гудман и Ким Векслер су се разишли јер им је било баш превише интересантно кад су заједно.
Ја кад похефтам неку другу, то не перципирам као "тренутак слабости", како си написао, већ тренутак јакости.Зато што ни један мушкарац 7 дана у недељи није леп и паметан.
За жену ова обавеза не важи.
Да има пара за све , да је хефта кад год зажели где год зажели.
Да је увек насмејан и расположен кад је види и да је увек фин.
Ако се случајно деси тренутак слсбости да се похефтала с неким другим да он то разуме и не прави проблем.
Zbog čega su se oni beše razveli? Dugo nisam gledao BCS...
A da.Ким је схватила да су заједно превише токсични и да људи умиру због њих, па је отишла.
Kad kažeš "ogromna većina" to znači da znaš najmanje 1500 razvedenih parova lično!Ogromna većina. Ovde pričamo o onima koje se razvedu.
Dakle po tebi bi žene trebale da pesniče muževe?
Nije svaki razvod uzrokovan fizičkoim nasiljem.
Da parafraziram Gospoda Boga "raskidajte i razvodite se"