Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 46.870
Baš ste mi vi moćne muškarčine, kad vam žene odredjuju način ponašanja.Da muskarci su krivi jer su najmocniji pa najodgovorniji…jbg teret moći
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš ste mi vi moćne muškarčine, kad vam žene odredjuju način ponašanja.Da muskarci su krivi jer su najmocniji pa najodgovorniji…jbg teret moći
Baš ste mi vi moćne muškarčine, kad vam žene odredjuju način ponašanja.
Kod vas je to sasvim svejedno, bio žena ili muškarac...Mi muskarci isto se ponasamo i prije i poslije, no liberalni mediji sve oslobodise zene i puštaju ih da divljaju
Tebe će žena da napusti jer te mrzi ahahahaMi muskarci isto se ponasamo i prije i poslije, no liberalni mediji sve oslobodise zene i puštaju ih da divljaju
Predbračni ugovor oko 200e ko nema toliko može i da preskoči ženidbu.Предбрачни уговор (ал' шта ћемо кад није многима доступан јер кошта).
Многи момци су асексуални или солосексуални као и многе девојке тако да вођење љубави и није потребно ни њој ни њему ни у вези ни у браку.Mnoge žene u braku posle izvesnog vremena neće seks. Kako onda to objasniti?
I taj % je još veći od 70%.
Развод је много скупљи https://advokatibeograd.com/advokatska-tarifa/ те још ако муж отеже намерно,тражи ДНК,одуговлачи са поделом имовине,цифром алиментације може да буде још скупље?Predbračni ugovor oko 200e ko nema toliko može i da preskoči ženidbu.
Žene toliko omrzle na muški rod, a nisu svesne da su, iako u našoj milosti, mi odlučili da ih tretiramo fer i jednako. Ima jedna zanimljiva serija gde preko noći muškarci preuzimaju kontrolu nad zemljom i žene postaju totalno sekundarne. Neke su supruge ovih vladajućih, a dobar broj žena služe samo kao inkubatori za rađanje dece za elitu. To nije neka fantastika. To je nešto što se može desiti u slučaju da muškarci "ukinu" slobodu ženama primenjujući silu.
Ali, kako mi nismo ološi i ne koristimo našu silu da ih porobimo, to ipak treba uzeti u obzir pre nego što će neka reći da smo šljam.
Многи момци су асексуални или солосексуални као и многе девојке тако да вођење љубави и није потребно ни њој ни њему ни у вези ни у браку.
Заједно су да деле живот,имају друштво,деле емоције и енергију.
Ti si neki incel koji verovatno nikada u životu ženu nije ni dodirnuo, o nečemu drugom da i ne govorim, tuga...Žene toliko omrzle na muški rod, a nisu svesne da su, iako u našoj milosti, mi odlučili da ih tretiramo fer i jednako. Ima jedna zanimljiva serija gde preko noći muškarci preuzimaju kontrolu nad zemljom i žene postaju totalno sekundarne. Neke su supruge ovih vladajućih, a dobar broj žena služe samo kao inkubatori za rađanje dece za elitu. To nije neka fantastika. To je nešto što se može desiti u slučaju da muškarci "ukinu" slobodu ženama primenjujući silu.
Ali, kako mi nismo ološi i ne koristimo našu silu da ih porobimo, to ipak treba uzeti u obzir pre nego što će neka reći da smo šljam.
Neki problem fakat postoji.Ti si neki incel koji verovatno nikada u životu ženu nije ni dodirnuo, o nečemu drugom da i ne govorim, tuga...
Kakvi očajnici po ovom forumu.
Ovaj umislio da je neki gospodar, da su žene u njegovoj milosti.Neki problem fakat postoji.
Verovatnije jeOvaj umislio da je neki gospodar, da su žene u njegovoj milosti.
Činjenice i argumenti a ne kao ova dvojica koji idu na tebe ad homen. Čudi me da nisu i na mene.Činjenice.
Nije on umislio ništa nego je rekao da žene imaju prava (kakva takva) zato što mi muškarci tako hoćemo. Izgleda da na ovom forumu mora da se vaga svaka reč, inače se odmah lepi etiketa "incel" , "latentni gej" i slično.Ovaj umislio da je neki gospodar, da su žene u njegovoj milosti.
Tako se to radi kada čovek nema argumenata. Samo ad hominem. I onda čovek padne u zamku i počne da uzvraća istom merom i tu su te spustili na njihov nivo i sve postaje besmisleno. Zato sam prestao da odgovaram. Čim neko krene sa podhebavanjem i uvredama, dalje nemam šta reći.Činjenice i argumenti a ne kao ova dvojica koji idu na tebe ad homen. Čudi me da nisu i na mene.
Svi zakoni koji postoje su apstraktni i oni postoje i poštuju se isključivo zato što postoje muškarci koji će silom te zakone učiniti učinkovitim. Sva prava koje žene imaju, imaju zato što muškarci silom brane ta prava. Ako bi mi sutra rekli: "Od danas žene ne mogu biti političari", ne postoji ta sila kojom bi žene mogle da reše taj problem. Većina koji čine zakone mogućim jesu muškarci (vojska i policija).Nije on umislio ništa nego je rekao da žene imaju prava (kakva takva) zato što mi muškarci tako hoćemo. Izgleda da na ovom forumu mora da se vaga svaka reč, inače se odmah lepi etiketa "incel" , "latentni gej" i slično.
Trebalo je da napiše "zato što muškarci tako hoće", zbog ovog "mi muškarci" nakačiste čoveku dijagnozu maltene.
I ti si neko ko nije imao mnogo dodira sa ženama. Vidi se da ih ne poznaješ.Netacno, zene imaju seks primarno emotivno - kad nema emocija onda nemaju zelju za seksom. Dok muskarci prirodno su formirani da imaju seks sa sto vise zena, tako da nakon izvjesnog vremena ista zena ce da ga dosadi.
I ti si neko ko nije imao mnogo dodira sa ženama. Vidi se da ih ne poznaješ.
Šta je ovo, sve neki inceli po forumu.
Nisam ni ja neki poznavalac, ali svakako nisu onakve kakve su u vašim zatucanim, ograničenim umovima.Aj ti poznavalac, podijeli sa nama smrtnicima kakve su zene
Nisam ni ja neki poznavalac, ali svakako nisu onakve kakve su u vašim zatucanim, ograničenim umovima.
Ajde pokušaj, mada će ta ili taj da tera u krug neosnovane uvrede, tipa meni sad nakači da sam incel a ja imam ženu i decu. Znači samo došao ili došla da se svađa, pa gađa naslepo, pa gde ubode. Prepun forum šljama, čudi me jedino što se upario sa @Sizif , ja sam mislio da je on makar relativno ok.Nije to nikakav argument, samo negiras drugima. Izvolte izlozi svoj stav kakve su pa da ukrstimo argumente civilizovano.