Zašto žene iniciraju više od 70% razvoda?

Čuj razvela se jer je trpela....pa joj je on nešto rekao ili uradio da odluči da se razvede.
Bilo bi zanimljivo da neka napiše razlog što se udala, da nije zato što je nešto rekao ili uradio?
Naravno da nije, nego zato što je tako odlučila iz sasvim individualnih razloga, ali ne zato što je on nešto rekao ili uradio, tako se i razvode...

Mnoge žene u braku posle izvesnog vremena neće seks. Kako onda to objasniti?
I taj % je još veći od 70%.
Многи момци су асексуални или солосексуални као и многе девојке тако да вођење љубави и није потребно ни њој ни њему ни у вези ни у браку.

Заједно су да деле живот,имају друштво,деле емоције и енергију.

Predbračni ugovor oko 200e ko nema toliko može i da preskoči ženidbu.
Развод је много скупљи https://advokatibeograd.com/advokatska-tarifa/ те још ако муж отеже намерно,тражи ДНК,одуговлачи са поделом имовине,цифром алиментације може да буде још скупље?
А ко не жели да буде муж (или ако се договоре отац),ко не жели да обезбеди жену (или ако се договоре децу) финансијски (да заврше јаче средње школе или факултете,нађу посао)и стамбено не треба ни да их има,ту си потпуно у праву.

Poslednja izmena:
Žene toliko omrzle na muški rod, a nisu svesne da su, iako u našoj milosti, mi odlučili da ih tretiramo fer i jednako. Ima jedna zanimljiva serija gde preko noći muškarci preuzimaju kontrolu nad zemljom i žene postaju totalno sekundarne. Neke su supruge ovih vladajućih, a dobar broj žena služe samo kao inkubatori za rađanje dece za elitu. To nije neka fantastika. To je nešto što se može desiti u slučaju da muškarci "ukinu" slobodu ženama primenjujući silu.
Ali, kako mi nismo ološi i ne koristimo našu silu da ih porobimo, to ipak treba uzeti u obzir pre nego što će neka reći da smo šljam.

20241018_185251.jpg

20241018_185253.jpg

:pop: Далеко било :pop: толико о томе.

Многи момци су асексуални или солосексуални као и многе девојке тако да вођење љубави и није потребно ни њој ни њему ни у вези ни у браку.

Заједно су да деле живот,имају друштво,деле емоције и енергију.

Netacno, zene imaju seks primarno emotivno - kad nema emocija onda nemaju zelju za seksom. Dok muskarci prirodno su formirani da imaju seks sa sto vise zena, tako da nakon izvjesnog vremena ista zena ce da ga dosadi.

Žene toliko omrzle na muški rod, a nisu svesne da su, iako u našoj milosti, mi odlučili da ih tretiramo fer i jednako. Ima jedna zanimljiva serija gde preko noći muškarci preuzimaju kontrolu nad zemljom i žene postaju totalno sekundarne. Neke su supruge ovih vladajućih, a dobar broj žena služe samo kao inkubatori za rađanje dece za elitu. To nije neka fantastika. To je nešto što se može desiti u slučaju da muškarci "ukinu" slobodu ženama primenjujući silu.
Ali, kako mi nismo ološi i ne koristimo našu silu da ih porobimo, to ipak treba uzeti u obzir pre nego što će neka reći da smo šljam.
Ti si neki incel koji verovatno nikada u životu ženu nije ni dodirnuo, o nečemu drugom da i ne govorim, tuga...

Kakvi očajnici po ovom forumu.

Ovaj umislio da je neki gospodar, da su žene u njegovoj milosti. :hahaha:
Nije on umislio ništa nego je rekao da žene imaju prava (kakva takva) zato što mi muškarci tako hoćemo. Izgleda da na ovom forumu mora da se vaga svaka reč, inače se odmah lepi etiketa "incel" , "latentni gej" i slično.

Trebalo je da napiše "zato što muškarci tako hoće", zbog ovog "mi muškarci" nakačiste čoveku dijagnozu maltene.

Činjenice i argumenti a ne kao ova dvojica koji idu na tebe ad homen. Čudi me da nisu i na mene.
Tako se to radi kada čovek nema argumenata. Samo ad hominem. I onda čovek padne u zamku i počne da uzvraća istom merom i tu su te spustili na njihov nivo i sve postaje besmisleno. Zato sam prestao da odgovaram. Čim neko krene sa podhebavanjem i uvredama, dalje nemam šta reći.

Nije on umislio ništa nego je rekao da žene imaju prava (kakva takva) zato što mi muškarci tako hoćemo. Izgleda da na ovom forumu mora da se vaga svaka reč, inače se odmah lepi etiketa "incel" , "latentni gej" i slično.

Trebalo je da napiše "zato što muškarci tako hoće", zbog ovog "mi muškarci" nakačiste čoveku dijagnozu maltene.
Svi zakoni koji postoje su apstraktni i oni postoje i poštuju se isključivo zato što postoje muškarci koji će silom te zakone učiniti učinkovitim. Sva prava koje žene imaju, imaju zato što muškarci silom brane ta prava. Ako bi mi sutra rekli: "Od danas žene ne mogu biti političari", ne postoji ta sila kojom bi žene mogle da reše taj problem. Većina koji čine zakone mogućim jesu muškarci (vojska i policija).

Ne znam onda kako to da smo mi tako loši. Cela infrastruktura društva funkcioniše zahvaljujući muškom rodu, pa opet je to "whatever", to je vaša dužnost. :D

Netacno, zene imaju seks primarno emotivno - kad nema emocija onda nemaju zelju za seksom. Dok muskarci prirodno su formirani da imaju seks sa sto vise zena, tako da nakon izvjesnog vremena ista zena ce da ga dosadi.
I ti si neko ko nije imao mnogo dodira sa ženama. Vidi se da ih ne poznaješ.

Šta je ovo, sve neki inceli po forumu.

Nije to nikakav argument, samo negiras drugima. Izvolte izlozi svoj stav kakve su pa da ukrstimo argumente civilizovano.
Ajde pokušaj, mada će ta ili taj da tera u krug neosnovane uvrede, tipa meni sad nakači da sam incel a ja imam ženu i decu. Znači samo došao ili došla da se svađa, pa gađa naslepo, pa gde ubode. Prepun forum šljama, čudi me jedino što se upario sa @Sizif , ja sam mislio da je on makar relativno ok.

Back