Zašto žene iniciraju više od 70% razvoda?

U Crnoj Gori ima mnogo Edipovaca muskaraca.

Koji ne slusaju zenu, ali su potpuni edipovci prema majci, i majka im je glavna osoba u zivotu.
Селективни абортуси женске деце су оно на шта терају жене Црне Горе јер као племенска друштва у суштини хоће мушко дете да носи презиме:

https://www.balcanicaucaso.org/bhs/...a-Selektivni-abortusi-i-dalje-prisutni-230928

Па кад ми нисмо ни за *урац оне владају. Сасвим разумљиво.
Žene toliko omrzle na muški rod, a nisu svesne da su, iako u našoj milosti, mi odlučili da ih tretiramo fer i jednako. Ima jedna zanimljiva serija gde preko noći muškarci preuzimaju kontrolu nad zemljom i žene postaju totalno sekundarne. Neke su supruge ovih vladajućih, a dobar broj žena služe samo kao inkubatori za rađanje dece za elitu. To nije neka fantastika. To je nešto što se može desiti u slučaju da muškarci "ukinu" slobodu ženama primenjujući silu.
Ali, kako mi nismo ološi i ne koristimo našu silu da ih porobimo, to ipak treba uzeti u obzir pre nego što će neka reći da smo šljam.

Имовина припада ономе на чије је име у катастру.

Је суштина јер стан треба да има свако женско како би имала где да живи заједно са децом ако их има а партнер или муж да лепо изађе сам из туђе имовине кад љубав престане те реши да вара или има неку другу у било ком својству.

Робовање мушкарцима је трајало од 1888.године (први документи о власништву имовине су тад написани Србима у Србији) до 2023.Јер ето ове године може имовина у браку да буде заједничка и веома је битно да буде ако се купује како би жена имала где.да живи у случају развода.
Битно је због развода а ево и зашто,читај,едукуј се:

https://kancelarijaminic.rs/cyr/zajednicka-i-posebna-imovina-supruznika/

"Mansplaining je engleska riječ, tvorenica, nastala spajanjem dvije riječi engleskog jezika: man (čovjek) i splaining (od explaining, objašnjavanje). To je pogrdan izraz koji označava „muškarca koji će nešto komentirati ili objašnjavati ženi na snishodljiv, samouvjeren, a često netаčan ili pojednostavljen način”. "

Данас муж и жена ако продају заједно у браку купљен стан или кућу те свако има пара да настави живот даље а некада је жена била онемогућена да се разведе јер нема те имовине и нема пара чак ни толико,базично не би имала ништа.

Ne znam kako da ti kazem, ali radikalne feministkinje ne pricaju tacne stvari.

To je obicna marksisticka sekta, koja koristi klasicne marksisticko-kolektivisticke analize drustva, koje nisu tacne.

Bukvalno svaka stavka u njihovim analizama se moze razbucati u jednom tekstu od po 10-ak recenica po stavki.

Ne znam kako da ti kazem, ali radikalne feministkinje ne pricaju tacne stvari.

To je obicna marksisticka sekta, koja koristi klasicne marksisticko-kolektivisticke analize drustva, koje nisu tacne.

Bukvalno svaka stavka u njihovim analizama se moze razbucati u jednom tekstu od po 10-ak recenica po stavki.

Tacno, feminizam je neka vrsta marksizma u sustini - zele ravnopravnost bez osnova/zasluge

Žene toliko omrzle na muški rod, a nisu svesne da su, iako u našoj milosti, mi odlučili da ih tretiramo fer i jednako. Ima jedna zanimljiva serija gde preko noći muškarci preuzimaju kontrolu nad zemljom i žene postaju totalno sekundarne. Neke su supruge ovih vladajućih, a dobar broj žena služe samo kao inkubatori za rađanje dece za elitu. To nije neka fantastika. To je nešto što se može desiti u slučaju da muškarci "ukinu" slobodu ženama primenjujući silu.
Ali, kako mi nismo ološi i ne koristimo našu silu da ih porobimo, to ipak treba uzeti u obzir pre nego što će neka reći da smo šljam.

Немогуће у пракси. То је само теорија јер су јаче.

Tako je, liberalni muskarci su "oslobodili" zene u 20. vijeku, pa zene okrenule u ,,revansizam" (feminizam) protiv muskaraca, umjesto zahvalnosti.

Селективни абортуси женске деце су оно на шта терају жене Црне Горе јер као племенска друштва у суштини хоће мушко дете да носи презиме:

https://www.balcanicaucaso.org/bhs/...a-Selektivni-abortusi-i-dalje-prisutni-230928
Muski ocevi sinove samaraju i vaspitavaju ih po sistemu 'Ma snadji se, zabole me patka'; dok zensku decu paze i razmaze gore nego kod ovih multimilijardera.

Śto se žena tiĉe stvar je prosta.
Najmanje zahteva za razvod traže one sa redovnim frakturama lobanje ruku i nogu. One su uz muža.
Tačno, to sam i ja rekao juče.

Meni je fascinantno kako neko pristaje na robovski odnos u braku, i kako pri tome laze sebe da postoji neka ljubav u tom odnosu :D
Jednom i sa tobom da se razumem. Isto pitanje sam postavio. Samo odgovaraju "zbog dece" i "nema gde da ode" što samo znači da su nesposobne. Feministkinje, nezavisnost...aham.
Ko prica o “robovskom odnosu” nema pojma o muskim-zenskim odnosima.

Prije 100 g. pa kroz istoriju zene su bile vlasnistvo muskaraca. Zenama je u DNK da ih neko cuva i pazi, da ih neko dominira.
Nije. Ali šta je, e to ne znam.

+ @Zauz
Ja sam oženjen, ne znam kako si došla do zaključka "nastavi tako kad budeš u braku", verovatno zbog onog "kad sam ja bio domaćica", to je sa istom osobom, samo što ona sada ne radi a ja imam smenu koja traje 12 sati. I opet sam peglam (na primer) svoju uniformu. Nisi me shvatila uopšte ali nema veze, ovo je samo forum.

Do prije 100 g. zene:

1. Nijesu smjele glasati
2. Nijesu smjele posjedovati imovinu
3. Nijesu smjele voziti
4. Nijesu smjele na fakultet
5. Nijesu smjele da rade
6. Nijesu smjele da abortiraju
7. Nijesu smjele da se razvedu
8. Nijesu smjele da budu promiskuitetne

Danas to sve smiju i zdusno rade

@38imak
Muskarci do pre 100 godina nisu smeli da odbiju da idu u vojsku i rat, gde umru od sepse u najgorim mukama.

Danas su IT strucnjaci i influenseri.

Muskarci do pre 100 godina nisu smeli da odbiju da idu u vojsku i rat, gde umru od sepse u najgorim mukama.

Danas su IT strucnjaci i influenseri.

Pa ne mogu muskarci ni danas da odbiju da idu u rat kada je mobilizacija.

Ali poenta ostaje, drustvena uredjenja su promjenjena tako sto zene su danas tretirane podjednako sa muskarcima, sto nikad nije bilo u istoriji.

Pa ne mogu muskarci ni danas da odbiju da idu u rat kada je mobilizacija.

Ali poenta ostaje, drustvena uredjenja su promjenjena tako sto zene su danas tretirane podjednako sa muskarcima, sto nikad nije bilo u istoriji.
Danas se vise ljudi gledaju kao individue, a ne delovi nekih kolektivnih grupa.

Mislim, vise nego ranije, kada si imao mnogo manje sanse da se razvijas kao individua.

To je ta sustinska razlika.

To nema veze sa polozajem muskaraca i zena, taj polozaj je posledica, a ne uzrok.

I muskarcima i zenama je bilo uzasno ranije u istoriji, jer je ljudska istorija istorija bede, nemastine, i umiranja od sepse u najgorim mukama.

Danas se vise ljudi gledaju kao individue, a ne delovi nekih kolektivnih grupa.

Mislim, vise nego ranije, kada si imao mnogo manje sanse da se razvijas kao individua.

To je ta sustinska razlika.

To nema veze sa polozajem muskaraca i zena, taj polozaj je posledica, a ne uzrok.

I muskarcima i zenama je bilo uzasno ranije u istoriji, jer je ljudska istorija istorija bede, nemastine, i umiranja od sepse u najgorim mukama.

U teoriji da, u praksi jedino su muskarci tretirani kao individue, dok zene su uzdizane i aplaudirane u bilo cemu samo sto su zene. Kao retard awards

U teoriji da, u praksi jedino su muskarci tretirani kao individue, dok zene su uzdizane i aplaudirane u bilo cemu samo sto su zene. Kao retard awards
Kod muskaraca je nasilnik koji ih reketira i preti domacinstvu isao kada otima.

Ode kod gazde kuce, i objasni mu kako stvari stoje.

Ako se gazda buni, nalupa mu samare, pa da se dobro razmisli hoce li da plati reket.

Veca prava nose sa sobom i vecu odgovornost.

A odgovornost nije lepa stvar, naprotiv, to nije privilegija, nego muka.

Kako zene imaju seks - izdominirane - ogledalo njihovog dnk-a. Spermatozoidi jure jajnu celiju da kolonizuju a ne obrnuto. Muskost daje a zenskost prima. Muskost agresivna , zenskost pasivna. Priroda
Mnoge žene u braku posle izvesnog vremena neće seks. Kako onda to objasniti?
I taj % je još veći od 70%.

Drugo, imam kćerku i bliski smo, nije još uvek imala dečka, videćemo šta će biti ali teško da se rodio taj kome će ona "prati gaće". I njeno društvo je otprilike aseksualno, čujem im delove razgovora. Kad sve saberem, ispade da su ove jadnice jednostavno imale "jadnu majku" i oca koji nije obraćao pažnju na "žensko dete", ostalo im u glavi da su bezvredne ako ne rađaju/ako ne rintaju po kući i to je to.

A gore koja me pitala kako da skuva a da njemu zabrani da jede, pa, haha, ne možeš da mu zabraniš da jede ali skuvaš samo koliko tebi treba, pojedeš sve a ko njega šiša. To se tako radi. Mnogo ste ozbiljne, kada biste mogle malo da budete opuštenije, i mozak bi proradio a vi ste sleđene, živite u strahu, tako da ne vidite rešenje itd moram da idem, aj poz

Stvarno preterujete. Ne pere veš rukama u 'ladnom potoku već pritisne dugme na mašini.
Ja kad sam bio "domaćica" dok veš mašina pere ja ispržim jaja i slaninu, multitasking potpuno realan.
Za kućne poslove (o kojima vazda samo kukate, izgleda da nemate čime drugim da se precenite) meni je trebalo 3 sata i to ako ne žurim a na poslu mi je smena 12 sati, šta hoćete više koji moj? O jbte. Sve nesposobne. A ovamo "jake feministkinje", nezavisne, bla, bla, truć.
Bravo!
ispade velika nauka....
a potrebno je oko 3-4 sata nedeljno , bez kuvanja.

Stvarno preterujete. Ne pere veš rukama u 'ladnom potoku već pritisne dugme na mašini.
Ja kad sam bio "domaćica" dok veš mašina pere ja ispržim jaja i slaninu, multitasking potpuno realan.
Za kućne poslove (o kojima vazda samo kukate, izgleda da nemate čime drugim da se precenite) meni je trebalo 3 sata i to ako ne žurim a na poslu mi je smena 12 sati, šta hoćete više koji moj? O jbte. Sve nesposobne. A ovamo "jake feministkinje", nezavisne, bla, bla, truć.
Činjenice. :D

Ne razumem toliko bavljenje ženskom logikom....Žene ne poseduju logiku (u smislu ženske solidarnosti, naravno da ima žena koje sadrže logiku...one se i ne razvode)
Dakle ni u 20 ni u 30, najmanje u 40, a još manje u 50 tek u 60 ako ih stigne neka svest...Daklem žene se razvode jer nešto hoće, kao i što se udaju jer nešto hoće. Šta je to? Uvek im treba neko da im kaže, a to su obično pogrešni ljudi, jer baš to pogrešno liči na ono što same žele u nekoj mašti...
Da li je plitko da su muškarci krivci? Naravno da jeste...I sve dok ne postane feministički jasno da žene nemaju pojma šta žele, muškarci će biti krivi...a krivi su.

Ne razumem toliko bavljenje ženskom logikom....Žene ne poseduju logiku (u smislu ženske solidarnosti, naravno da ima žena koje sadrže logiku...one se i ne razvode)
Dakle ni u 20 ni u 30, najmanje u 40, a još manje u 50 tek u 60 ako ih stigne neka svest...Daklem žene se razvode jer nešto hoće, kao i što se udaju jer nešto hoće. Šta je to? Uvek im treba neko da im kaže, a to su obično pogrešni ljudi, jer baš to pogrešno liči na ono što same žele u nekoj mašti...
Da li je plitko da su muškarci krivci? Naravno da jeste...I sve dok ne postane feministički jasno da žene nemaju pojma šta žele, muškarci će biti krivi...a krivi su.

Da muskarci su krivi jer su najmocniji pa najodgovorniji…jbg teret moći

Back