Mozda zato jer ga nemaju, izuzev onoliko koliko im je instinktu za prezivljavanje dovoljno. A u ljudskoj prirodi je da zele sa sto manje da dobiju sto vise. Ispalo je da fizicki izgled to omogucuje. Zasto je porodica osnovna ćelija drustva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto nam je geometrija tela takva...
primer koji sam naveo je pokojni jovo kapicic, bivsi general UDB-e i idejni tovrac Golog otoka...
htedoh reci, ima Boga i on uvek sve dovede na svoje, od Boga se ne mozes sakriti ni pobeci...
a taj mali nosi na dusi tu devojku, i koliko god njegov otac platio kome treba i radio sta treba,
to njemu nece moci da opere ruke i skine greh sa duse...
na nasu zalost, zivimo u svetu u kome su takve stvari moguce i desavaju se...
zasto ljudi imaju potrebu da se bave svojim telom, da se bilduju i ostalo, a ne rade na svom duhu?
Mozda zato jer ga nemaju, izuzev onoliko koliko im je instinktu za prezivljavanje dovoljno. A u ljudskoj prirodi je da zele sa sto manje da dobiju sto vise. Ispalo je da fizicki izgled to omogucuje. Zasto je porodica osnovna ćelija drustva?
Zašto sve manje devojaka ume da kuva?
e vala Mek je nešto najodvratnije što sam ikad jela (zadnji put pre dvaest godina)zato sto se u okviru porodice covek socijalizuje i ukljucuje u drustvo
- - - - - - - - - -
zato sto misle da se moze ziveti na brzoj hrani...
(da ne kazem zato sto piju ko njihovi ocevi...)
zasto ljudi jedu u mekdonaldu kad znaju da bukvalno jedu gomna?
zato što je dlakavost asocijacija na muško, a i lepše su glatke noge, što jes jes, a pazuh je i zbog higijene....Bilo je negde napred..ali mislim da se u Mek dodaju sastojci koji izazivaju zavisnost,i pretilost
Zasto samo devojke depiliraju noge i ostalo?
da bi u mraku našli devojkuZato što insekti ne mogu da misle. Zamisli ti čoveku daš krila - kidnapovanje na sve strane
Zašto svitci svetle?
negde sam čitala da su oni simbol svih naših strahovazato sto ne ukljucuju svoj mozak vec ga kljukaju bespotrebnim sadrzajima ubijajuci na taj nacin sva buduca pokolenja u sebi...
znam za taj experiment a onaj derpe majkl mur je snimio i film msm da se zove fas food nation ili tako nesto o klanicama i ostalim gadostima u usa...
zasto se ljudi gade insekata?
zato sto mile svuda,sto su brzi i dosadni..zato sto ne ukljucuju svoj mozak vec ga kljukaju bespotrebnim sadrzajima ubijajuci na taj nacin sva buduca pokolenja u sebi...
A: treba mu da se brani!
A: znam za taj experiment a onaj derpe majkl mur je snimio i film msm da se zove fas food nation ili tako nesto o klanicama i ostalim gadostima u usa...
zasto se ljudi gade insekata?