Zasto?...Zato!

Mozda zato jer ga nemaju, izuzev onoliko koliko im je instinktu za prezivljavanje dovoljno. A u ljudskoj prirodi je da zele sa sto manje da dobiju sto vise. Ispalo je da fizicki izgled to omogucuje. Zasto je porodica osnovna ćelija drustva?

zato sto nam je geometrija tela takva...

primer koji sam naveo je pokojni jovo kapicic, bivsi general UDB-e i idejni tovrac Golog otoka...
htedoh reci, ima Boga i on uvek sve dovede na svoje, od Boga se ne mozes sakriti ni pobeci...
a taj mali nosi na dusi tu devojku, i koliko god njegov otac platio kome treba i radio sta treba,
to njemu nece moci da opere ruke i skine greh sa duse...
na nasu zalost, zivimo u svetu u kome su takve stvari moguce i desavaju se...

zasto ljudi imaju potrebu da se bave svojim telom, da se bilduju i ostalo, a ne rade na svom duhu?

Ma mislio sam u tom krivično-pravnom smislu bre :lol:
Naravno da se od Boga ne može sakriti.

@ mmaher Mahom se svodi na to da se taj koji bilduje svidi i privuče suprotni (mada često i isti :lol:) pol. Obično je u zabludi da svi preferiraju mišiće nad duhom, pa
ovo drugo zanemaruje.

@ESX Zato što sve navike/sve karakterne osobine čovek pokupi u tom nekom ranom periodu žvota - kroz vaspitanje u porodici. Tu počinje da gradi ličnost i tu počinje da razlikuje dobro od lošeg.
Zašto sve manje devojaka ume da kuva?

Poslednja izmena:
Mozda zato jer ga nemaju, izuzev onoliko koliko im je instinktu za prezivljavanje dovoljno. A u ljudskoj prirodi je da zele sa sto manje da dobiju sto vise. Ispalo je da fizicki izgled to omogucuje. Zasto je porodica osnovna ćelija drustva?

zato sto se u okviru porodice covek socijalizuje i ukljucuje u drustvo

- - - - - - - - - -

Zašto sve manje devojaka ume da kuva?

zato sto misle da se moze ziveti na brzoj hrani...
(da ne kazem zato sto piju ko njihovi ocevi...:lol:)

zasto ljudi jedu u mekdonaldu kad znaju da bukvalno jedu gomna?

zato sto se u okviru porodice covek socijalizuje i ukljucuje u drustvo

- - - - - - - - - -

zato sto misle da se moze ziveti na brzoj hrani...
(da ne kazem zato sto piju ko njihovi ocevi...:lol:)

zasto ljudi jedu u mekdonaldu kad znaju da bukvalno jedu gomna?
e vala Mek je nešto najodvratnije što sam ikad jela (zadnji put pre dvaest godina)
valjda zbog marketinga.....ne samo što je nezdravo nego i ogavnog ukusa, čak su im i kolači bljutavi
Jel neko gledao film o liku koji je napravio eksperiment hraneći se mesec dana gomnima iz Meka?

zato sto ne ukljucuju svoj mozak vec ga kljukaju bespotrebnim sadrzajima ubijajuci na taj nacin sva buduca pokolenja u sebi...

A: treba mu da se brani!

A: znam za taj experiment a onaj derpe majkl mur je snimio i film msm da se zove fas food nation ili tako nesto o klanicama i ostalim gadostima u usa...

zasto se ljudi gade insekata?

zato sto ne ukljucuju svoj mozak vec ga kljukaju bespotrebnim sadrzajima ubijajuci na taj nacin sva buduca pokolenja u sebi...

znam za taj experiment a onaj derpe majkl mur je snimio i film msm da se zove fas food nation ili tako nesto o klanicama i ostalim gadostima u usa...

negde sam čitala da su oni simbol svih naših strahova
zato što imaju pipke, treplje i kojekakve izrasline :sad2::sad2::sad2: (većine se ne gadim, al od nekih bežim glavom bez obzira)
zašto je noćni leptir tako zastrašujući (bar meni)?

A: treba mu da se brani!

A: znam za taj experiment a onaj derpe majkl mur je snimio i film msm da se zove fas food nation ili tako nesto o klanicama i ostalim gadostima u usa...

zato sto mile svuda,sto su brzi i dosadni..

Zasto molimo Boga,a onda ga psujemo?

zato sto nam vekovima usadjuju u glavu kako su materijalne vrednosti svetinja...isto kao i kod mog malopredjasnjeg pitanja za bildovanje...uce nas da je bitna forma ne sadrzina, materija a ne duh...

zasto se brze ogladni kad se sedi?

Back