Zasto Srbi hebu familiju?

Nije to samo kod Srba, psuju svi i ovi u Hr skidaju sve po spisku,Bosanci svaka druga ric psovka, tako da je to, to
I to nema veze sa ucenjem ili familijom, znam dosta njih koji su pobozni a sin im psuje sve po redu, skida sve po spisku sto zivo, sto mrtvo... A roditelji od njih se a ne cuje, tihi mirni samo tako, da im nije sina ne bi znao covik da tu pokraj ima ko ziv :zcepanje:

dodje mi onomad zet, kaze zay.ebo ga automehanicar, pa mi kaze "imas pola sata vremena da idemo da mu ye.bemo majku......?"
Ili onaj gramaticki primer gradacije ....."brz, brzi, najbrzi, brz u pi.cku materinu".
To ti je nas folklor.

Pa ne vaspitava se nikoga da psuje Ali dosta se psuje pred djecom inu porodici a I svugde drugo a narocito mediji
Tačno.
U mojoj porodici se ne psuje.
Ne mogu izolovati moje dete od spoljnih štetnih stvari tog tipa, ali znam da sam zna šta je ok, a šta nije.
Ima već dovoljno godina, sam odlučuje o mnogim stvarima, tako da što se tih stvari tiče ja ne brinem.
To je moja porodica.
A znam da ima svega i svačega.

Nije to samo kod Srba, psuju svi i ovi u Hr skidaju sve po spisku,Bosanci svaka druga ric psovka, tako da je to, to
I to nema veze sa ucenjem ili familijom, znam dosta njih koji su pobozni a sin im psuje sve po redu, skida sve po spisku sto zivo, sto mrtvo... A roditelji od njih se a ne cuje, tihi mirni samo tako, da im nije sina ne bi znao covik da tu pokraj ima ko ziv :zcepanje:
Dalmatinci psuju Gospu, svetog Duju itd.

Back