- Poruka
- 31.105
Loza mora da se nastavi...Pa koga će drugog, ako ne prvi red na sahrani... To je neki izraz poštovanja prema sagovorniku.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Loza mora da se nastavi...Pa koga će drugog, ako ne prvi red na sahrani... To je neki izraz poštovanja prema sagovorniku.![]()
Zašto to meni pišešPa ja Sam mislio da perfi jeste
samo mi familiju ne pominji, daleko im lepa kućaI tema nije na ljisu
i ne..ne mislim na incest...
... nego sve psovke su neka hebacina sa familijom![]()
Spomenula si ljepo vaspitanje?Zašto to meni pišeš?
Tako je. Do vaspitanja je da li ćemo da psujemo ili ne.Spomenula si ljepo vaspitanje?
Pa ne vaspitava se nikoga da psuje Ali dosta se psuje pred djecom inu porodici a I svugde drugo a narocito medijiTako je. Do vaspitanja je da li ćemo da psujemo ili ne.
A to zbog čega neko drugi psuje ili šta već piše, obrati se toj osobi, pa pitaj.
Odakle bih ja to znala, niti se tudjim stvarima bavim.
Tačno.Pa ne vaspitava se nikoga da psuje Ali dosta se psuje pred djecom inu porodici a I svugde drugo a narocito mediji
Od miloštaI tema nije na ljisu
i ne..ne mislim na incest...
... nego sve psovke su neka hebacina sa familijom![]()
Dalmatinci psuju Gospu, svetog Duju itd.Nije to samo kod Srba, psuju svi i ovi u Hr skidaju sve po spisku,Bosanci svaka druga ric psovka, tako da je to, to
I to nema veze sa ucenjem ili familijom, znam dosta njih koji su pobozni a sin im psuje sve po redu, skida sve po spisku sto zivo, sto mrtvo... A roditelji od njih se a ne cuje, tihi mirni samo tako, da im nije sina ne bi znao covik da tu pokraj ima ko ziv![]()
Mozda u Dubrovniku i Splitu u ovim drugim gradovima neDalmatinci psuju Gospu, svetog Duju itd.