Zasto?...Zato!

Zato sto podilazi najnizim instinktima polupismenog naroda..dajuci im sazvakanu zabavu za oci,dok mozak stoji van pogona.

Zasto besomucno podmladjivanje ostarelih i ofucanih "zvezda"?

Zato sto podilazi najnizim instinktima polupismenog naroda..dajuci im sazvakanu zabavu za oci,dok mozak stoji van pogona.

Zasto besomucno podmladjivanje ostarelih i ofucanih "zvezda"?
zato što je u trendu sakaćenje, silikoni i implanti
ajd što se starije remontuju, nego što se mlade unakazuju
Kako se ne plaše tolikog silikona i koječega u telu?

zato sto su prevelike, mada imas i neke vrste ajkula koje zive i u slanoj i u slatkoj vodi, Bull shark na primer...mlogo zaebata zverka...

zasto ljudi sebe zatupljuju gledajuci kojekakve sadrzaje na tv-u?

zato sto imaju pare za advokata...:lol:

inace, ne slazem se sa time sto si rekao...sta znaci proci nekaznjeno...? biti kriv za hiljade smrti, sa rukama krvavim do lakata, materijalno se obezbediti za par generacija, doziveti duboku starost (preko 90 godina) i gledati svoje unuce kome nema leka za bolest od koje boluje...jel to nagrada...?ako je to nagrada, ja onda ne znam sta je kazna...

zasto se ljudi ne boje Boga?

zato sto imaju pare za advokata...:lol:

inace, ne slazem se sa time sto si rekao...sta znaci proci nekaznjeno...? biti kriv za hiljade smrti, sa rukama krvavim do lakata, materijalno se obezbediti za par generacija, doziveti duboku starost (preko 90 godina) i gledati svoje unuce kome nema leka za bolest od koje boluje...jel to nagrada...?ako je to nagrada, ja onda ne znam sta je kazna...

zasto se ljudi ne boje Boga?

Znači udariti autom devojku i proći nekažnjeno (u smislu krivične odgovornosti) jer je tata platio kolko i kome treba :roll:
Nemam pojma okle ti ovo ostalo :confused:

Zato što misle da je život pred njima. Na samrti se obično većina uplaši.
Zašto ljudi ne mogu da liznu svoj lakat? :think:

zato sto nam je geometrija tela takva...

primer koji sam naveo je pokojni jovo kapicic, bivsi general UDB-e i idejni tovrac Golog otoka...
htedoh reci, ima Boga i on uvek sve dovede na svoje, od Boga se ne mozes sakriti ni pobeci...
a taj mali nosi na dusi tu devojku, i koliko god njegov otac platio kome treba i radio sta treba,
to njemu nece moci da opere ruke i skine greh sa duse...
na nasu zalost, zivimo u svetu u kome su takve stvari moguce i desavaju se...

zasto ljudi imaju potrebu da se bave svojim telom, da se bilduju i ostalo, a ne rade na svom duhu?

Back