Stannis Baratheon
Aktivan član
- Poruka
- 1.939
A ne važe se te kratkotrajne opijenosti. Samo sve ili ništa.![]()
Nema kratkotrajno,sve odmah i sad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne važe se te kratkotrajne opijenosti. Samo sve ili ništa.![]()

Ja imam totalno suprotna iskustva, mislim da nema vecih flegmana od Bikova i da ih najmanje zanima sta ko misli o njima,a svadji su skloni ako je Merkur u marsovskom svadjalackom Ovnu , i to samo ako ako su izazvani, inace nikoga ne diraju prvi.Ne volim ih. Prave svadjalice, pogotovo zene. Nema duhovni zivot, opsesija su im hrana i ses. Ceo zivot im prolazi u razmisljanju i fantazijama o hrani. Nimfomanke. Misle da su najpametnije i svima se obracaju sa visine. Jesam li rekla da obozavaju da se svadjaju? I da su vrlo agresivne.
Eto interesantno. Ja imam losa iskustva sa bas svakim Bikom. Flegme su ako zakljuce da ne treba da brinu ali ako im je dosadno svadjace se, pa ce da se mire, i tako u krug. Steta sto sam Skorpija pa ih privlacim kao magnet. Poklonila bih nekom drugom tu 'moc'.Ja imam totalno suprotna iskustva, mislim da nema vecih flegmana od Bikova i da ih najmanje zanima sta ko misli o njima,a svadji su skloni ako je Merkur u marsovskom svadjalackom Ovnu , i to samo ako ako su izazvani, inace nikoga ne diraju prvi.
Sto se tice nimfomanije, ona je pod simbolikom Jupitera, jer Jupiter je stari rimski razvratnik, on je hazarder, on pretjeruje, nema mjere kojom vlada Jupiterov antipod Saturn, pa kada Jupiter radi izazovne aspekte na Mars( strast) i Veneru ( , ljubav), kada se nadje u 8 ili 5 polju, daje potrebu za ucestalijim sexualnim iskustvima.Bik je zemljani znak, senzualan i culan i ima normalnu potrebu za razmjenom tjelesnih iskustava.
Bik je fixna zemlja, stabilnost kao prioritet, zemlja je i realna, postena, Mjesec je tamo egzaltiran, znaci imaju vise nego dobru dusu.Cesto se posesivno vezu za stvari, za ljude, imovinu, i problem se moze desiti ako im se narusava i remeti dusevni mir koji ukljucuje upravo njihovu spoznaju da je " sve na svom mjestu", i ako predosjete bilo kakvu vrstu iznenadnih promjena, jer Bik je znak forme i navike.Eto interesantno. Ja imam losa iskustva sa bas svakim Bikom. Flegme su ako zakljuce da ne treba da brinu ali ako im je dosadno svadjace se, pa ce da se mire, i tako u krug. Steta sto sam Skorpija pa ih privlacim kao magnet. Poklonila bih nekom drugom tu 'moc'.
Beze jer se osecaju ugrozeno, moraju sve da kontrolisu. I ako im je partner previse atraktivan bolji je od njih, oni u svojoj glavi moraju biti najbolji.Bik je fixna zemlja, stabilnost kao prioritet, zemlja je i realna, postena, Mjesec je tamo egzaltiran, znaci imaju vise nego dobru dusu.Cesto se posesivno vezu za stvari, za ljude, imovinu, i problem se moze desiti ako im se narusava i remeti dusevni mir koji ukljucuje upravo njihovu spoznaju da je " sve na svom mjestu", i ako predosjete bilo kakvu vrstu iznenadnih promjena, jer Bik je znak forme i navike.
Ne vole uglavnom previse atraktivne zene, niti zene previse atraktivne muskarce, ljudi sa previsokim stepenom samopouzdanja nisu njihov predmet interesovanja, bjeze od takvih.
Skorpije su mnogo vise sklonije kontroli partnera od Bikova, tj zapravo im je posesivnost zajednicka osobina.Beze jer se osecaju ugrozeno, moraju sve da kontrolisu. I ako im je partner previse atraktivan bolji je od njih, oni u svojoj glavi moraju biti najbolji.
Ne volim ih. Prave svadjalice, pogotovo zene. Nema duhovni zivot, opsesija su im hrana i ses. Ceo zivot im prolazi u razmisljanju i fantazijama o hrani. Nimfomanke. Misle da su najpametnije i svima se obracaju sa visine. Jesam li rekla da obozavaju da se svadjaju? I da su vrlo agresivne.
Naravno da je tačno čim analiza dolazi od vrhunskog stručnjaka u astrologiji kao što je trol @pandicaa koja u slobodno vrijeme kmeči "hoću da me žene u autobusu i na pijaci poštuju@Mean Baby jel tacno?
"
A ko normalan ne voli da se tambura molim te? A ja se već zaljubila, šta ćeš sad?Pa vidis da je u pravu volis da se picis samo ja ne smem da te peckam zaljubices se xixi

Auu al tebe pucaju kompleksi, kao i svaku kravu. Zar me nisi ignorisala? Sad te zanima sta pisem a? Hahahahah koja glupaca majko milaA ko normalan ne voli da se tambura molim te? A ja se već zaljubila, šta ćeš sad?![]()
Normalno da su ti bolje Ovnice kada ti ne predstavljaju rivale, Bikice sa vladavinom Venere i egzaltacijom Mjeseca su omiljene kod vecine muskaraca.I sto je zanimljivo, najprirodnije su, najmanje se trude da bi fascinirale bilo kojeg muskarca, Venera u sjedistu, dostojanstvo ispred svega.Muškarci da,...žene su uglavnom "off"!Čast retkim izuzecima.
Bolje su mi žene Ovnice, napr.

Mama ti je krava balavice jedna, trebalo je da te vaspita prije nego te pustila u svijet.Auu al tebe pucaju kompleksi, kao i svaku kravu. Zar me nisi ignorisala? Sad te zanima sta pisem a? Hahahahah koja glupaca majko mila
Pa nista volim te udaj se za mene ne mogu da zivim bez tebe rodi mi 5oro dece ♡A ko normalan ne voli da se tambura molim te? A ja se već zaljubila, šta ćeš sad?![]()
Pa nista volim te udaj se za mene ne mogu da zivim bez tebe rodi mi 5oro dece ♡
E jesi blesav

Dobro.Normalno da su ti bolje Ovnice kada ti ne predstavljaju rivale, Bikice sa vladavinom Venere i egzaltacijom Mjeseca su omiljene kod vecine muskaraca.I sto je zanimljivo, najprirodnije su, najmanje se trude da bi fascinirale bilo kojeg muskarca, Venera u sjedistu, dostojanstvo ispred svega.
Skorpiju sa slabom Venerom izmanipulisati, napraviti je ljubomornom, vrlo lako.Pohvaliti na glas neku drugu djevojsku ili zenu pored nje, para iz usiju![]()

Haha, udata sam ali hvala na komplimentima.