Zašto volite Bikove

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nema stabilnijeg suncevog znaka od Taurusa( fixna zemlja, ima li sta jace, nema, samo ne udara nikog kao kardinalna zemlja, stijena, Jarac, ali pruza veci otpor). Toliko su stabilni da cesto djeluju zanimljivo kao " klub filatelista", i taj procenat " budalastosti" je kod njih siguran sam najmanje izrazen, osim ako nema nekih velikih aflikacija u karti.

Prvi veliki holivudski srcelomac, crno bijelog filma, na kojeg su se ugledale mnoge kasnije face, od Cary Granta, Gary Coopera, Gregory Pecka itd, legendarni Rudolf Valentino, nazalost jako rano u 30 i nekoj godini napustio ovaj svijet.

Kazu da je Bebi Dol pjesmu posvetila nekom svom preminulom drugu koji je podlegao od heroina, ali moze se dvostruko tumaciti.

Rudolf Valentino ( Bik)

Kakva ljepota, slatkoca, ali i prirodnost te jednostavnost pogleda.

Sunce Bik Ascedent Jarac

Carmen Electra

276117499_504061887750162_4574714561780474752_n.jpg

Bolje da je metar i žilet, to i jeste zenstveno, da nije kakva raga sa stopalom 43 🤣Meni se cini sa si ti malo ljubomorna na Bikice, imas i zasto iskreno 😂
Ni malo!
Nemam ništa protiv žena Bikica generalno,...mda mi nisu neki favorit što se ženskog dela populacije tiče.Drago mi je što sam njihov oposit, kanda su mal'ko boring!
Sad,...muškarci su već neka totalno druga priča! 🤩

Ni malo!
Nemam ništa protiv žena Bikica generalno,...mda mi neki favorit.Drago mi je što sam njihov oposit, kanda su mal'ko boring!
Zar ti nisi govorila da si Jarac u horoskopu ? Misel Fajfer u mladjim danima takodjer moj favorit medju zenana.Odri Hepbern, najsladje stvorenje Holivuda ikada.Nisu boring nego su konkretne, znaju sta hoce a sta nece, i nece sa svakim o svemu. Inace jako znaju duhovne da budu, rekordan broj filozofa je medju Bikovima.

Zar ti nisi govorila da si Jarac u horoskopu ? Misel Fajfer u mladjim danima takodjer moj favorit medju zenana.Odri Hepbern, najsladje stvorenje Holivuda ikada.Nisu boring nego su konkretne, znaju sta hoce a sta nece, i nece sa svakim i svemu Inace jako znaju duhovne da budu, rekordan broj filozofa je medju Bikovima.
Da,...ja sam jarica (sunce), škorpija (ascedent).
I među nama ćeš retko naći "primerke "od metar i žilet. :hehe:

Pa nisi im onda opozit😄Jarac je grub znak koji bolje lezi muškarcima nego zenama, u pogledu fizickog izgleda.
To sam napisala zbog podznaka (škorpija).
Inače se odlično slažem i sa ženskim Bikovima i škorpijama.Stvarno su to dve totalne ženske suprotnosti, da se antagonizam među njima oseti još na kilometar. :hehe:
Ratoborne i tvrdoglave, to im je jedina sličnost.

To sam napisala zbog podznaka (škorpija).
Inače se odlično slažem i sa ženskim Bikovima i škorpijama.Stvarno su to dve totalne ženske suprotnosti, da se antagonizam među njima oseti još na kilometar. :hehe:
Ratoborne i tvrdoglave, to im je jedina sličnost.
Onda ti prije svega odgovaraju muski Bikovi, jer ti je 7 polje partnerstva u Biku, ali ti zene Bikovi ne odgovaraju, jer 7 polje simbolizira i otvorene rivale i neprijatelje, a to su uvijek osobe istog pola.Posesivne su i Bikice i Skorpije, i jako stabilne, lojalne, osim ako karte nisu debiltirane.

Onda ti prije svega odgovaraju muski Bikovi, jer ti je 7 polje partnerstva u Biku, ali ti zene Bikovi ne odgovaraju, jer 7 polje simbolizira i otvorene rivale i neprijatelje, a to su uvijek osobe istog pola.Posesivne su i Bikice i Skorpije, i jako stabilne, lojalne, osim ako karte nisu debiltirane.
Korektan odnos, koliko to može.
Zato sam tako i pisala o njima, više iz iskustva.Onako,...draže su mi škorpije, moram priznati! Bolje se kapiram i funkcionišem sa njima.Daleko interesantnije, maštovitije i kreativnije žene.

Poslednja izmena:
Korektan odnos, koliko to može.
Zato sam tako i pisala o njima, više iz iskustva.Onako,...draže su mi škorpije, moram priznati! Bolje se kapiram i funkcionišem sa njima.Daleko interesantnije, maštovitije i kreativnije žene.
Meni je 5 polje( cista ljubav koju ja dajem) u Biku, tamo mi je vladar karte, tj vladar ascedenta Jupiter( sretan sam u drustvu sa njima, opusten), tamo mi je i arapska tacka Fotuna, tacka srece, ali i Lilith koji oznacava tamnu stranu sexualnosti, i u svakom smislu me ispunjavaju.

Nema Skorpija onu culnost Bika, tjelesni magnetizam, senzualnost, to je sve rezervisano za zemljene znakove,a u zenskom smislu zbog jakih dostojanstava Venere i Mjeseca posebno Bikice.

Back