Metronomy
Legenda
- Poruka
- 51.232
Volimo bikove, jer su teske budale, ali dobronamerne i otvorene, bezobrazne i blagi uzas, ali jesu maze...koje ne mozes da ne volis....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno! Brate,...i kauč nekad moraš promeniti!Njihova " budalastina" je zapravo u prevelikoj stabilnosti, ne vole promjene i ne znaju da " presjeku" stvari, kada se iz aviona vidi da bi trebali, cesto na njihovu stetu.

Kauc ce vec promijeniti ako im ne odgovara , hedonisti su, vole da leže i da uzivaju.Tačno! Brate,...i kauč nekad moraš promeniti!![]()
Izbaciš najpre kauč,...ako budu preterano emotivno vezani za njega, mogu i oni sa njim!Kauc ce vec promijeniti ako im ne odgovara , hedonisti su, vole da leže i da uzivaju.
Bolje da promenim kauč, nego tebe!Izbacis kauc i ubacis najudobniju ugaonu koju nadjes, ali svadju da izbegnes ne mozes...."sto si dirao moj kauc?"

o cemu pricas? ja nisam bik, ali volim te budale...Bolje da promenim kauč, nego tebe!![]()

Dobro.o cemu pricas? ja nisam bik, ali volim te budale...![]()
Vadi je ascedent, definitivno!Kakva ljepota, slatkoca, ali i prirodnost te jednostavnost pogleda.
Sunce Bik Ascedent Jarac
Carmen Electra
Pogledajte prilog 1122330

Bolje da je metar i žilet, to i jeste zenstveno, da nije kakva raga sa stopalom 43Vadi je ascedent, definitivno!
Inače je metar i žilet.![]()
Ni malo!Bolje da je metar i žilet, to i jeste zenstveno, da nije kakva raga sa stopalom 43Meni se cini sa si ti malo ljubomorna na Bikice, imas i zasto iskreno
![]()
Zar ti nisi govorila da si Jarac u horoskopu ? Misel Fajfer u mladjim danima takodjer moj favorit medju zenana.Odri Hepbern, najsladje stvorenje Holivuda ikada.Nisu boring nego su konkretne, znaju sta hoce a sta nece, i nece sa svakim o svemu. Inace jako znaju duhovne da budu, rekordan broj filozofa je medju Bikovima.Ni malo!
Nemam ništa protiv žena Bikica generalno,...mda mi neki favorit.Drago mi je što sam njihov oposit, kanda su mal'ko boring!
Da,...ja sam jarica (sunce), škorpija (ascedent).Zar ti nisi govorila da si Jarac u horoskopu ? Misel Fajfer u mladjim danima takodjer moj favorit medju zenana.Odri Hepbern, najsladje stvorenje Holivuda ikada.Nisu boring nego su konkretne, znaju sta hoce a sta nece, i nece sa svakim i svemu Inace jako znaju duhovne da budu, rekordan broj filozofa je medju Bikovima.

Pa nisi im onda opozitDa,...ja sam jarica.
I među nama ćeš retko naći "primerke "od metar i žilet.![]()
To sam napisala zbog podznaka (škorpija).Pa nisi im onda opozitJarac je grub znak koji bolje lezi muškarcima nego zenama, u pogledu fizickog izgleda.

Pa šta tome 'hvali? Mogu lepo i "volu rep isčupati"!Pa nisi im onda opozitJarac je grub znak koji bolje lezi muškarcima nego zenama, u pogledu fizickog izgleda.
Onda ti prije svega odgovaraju muski Bikovi, jer ti je 7 polje partnerstva u Biku, ali ti zene Bikovi ne odgovaraju, jer 7 polje simbolizira i otvorene rivale i neprijatelje, a to su uvijek osobe istog pola.Posesivne su i Bikice i Skorpije, i jako stabilne, lojalne, osim ako karte nisu debiltirane.To sam napisala zbog podznaka (škorpija).
Inače se odlično slažem i sa ženskim Bikovima i škorpijama.Stvarno su to dve totalne ženske suprotnosti, da se antagonizam među njima oseti još na kilometar.
Ratoborne i tvrdoglave, to im je jedina sličnost.
Korektan odnos, koliko to može.Onda ti prije svega odgovaraju muski Bikovi, jer ti je 7 polje partnerstva u Biku, ali ti zene Bikovi ne odgovaraju, jer 7 polje simbolizira i otvorene rivale i neprijatelje, a to su uvijek osobe istog pola.Posesivne su i Bikice i Skorpije, i jako stabilne, lojalne, osim ako karte nisu debiltirane.
Za muške Bikove si u pravu!Onda ti prije svega odgovaraju muski Bikovi, jer ti je 7 polje partnerstva u Biku, ali ti zene Bikovi ne odgovaraju, jer 7 polje simbolizira i otvorene rivale i neprijatelje, a to su uvijek osobe istog pola.Posesivne su i Bikice i Skorpije, i jako stabilne, lojalne, osim ako karte nisu debiltirane.

Meni je 5 polje( cista ljubav koju ja dajem) u Biku, tamo mi je vladar karte, tj vladar ascedenta Jupiter( sretan sam u drustvu sa njima, opusten), tamo mi je i arapska tacka Fotuna, tacka srece, ali i Lilith koji oznacava tamnu stranu sexualnosti, i u svakom smislu me ispunjavaju.Korektan odnos, koliko to može.
Zato sam tako i pisala o njima, više iz iskustva.Onako,...draže su mi škorpije, moram priznati! Bolje se kapiram i funkcionišem sa njima.Daleko interesantnije, maštovitije i kreativnije žene.