- Poruka
- 29.459
ko kaze da volimo bikove? 
jedan moj bivsi je bik....uzasno me je smarao, bio je nekako spor.

jedan moj bivsi je bik....uzasno me je smarao, bio je nekako spor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koliko je tačno sve ovo za Bikove?
Imate li iskustva sa osobama u znaku Bika?

Zašto otvaraš tuđe ladice?I kolega do mene ima ladicu sa čokoladicama,...kad otvoriš da uzmeš nešto, kopaš prvo po slatkišima. Inače ima preko 100 kg, visok 2m i 05 cm (ili 15, tako nešto).![]()
Zašto otvaraš tuđe ladice?

Netačno ..1. Bikovi su najmazniji znak zodijaka
2. Bikove je najlakše podkupiti
4. Bikovi su jednostavni za tumačenje
5. Sa Bikovima život uvek izgleda dobro
Portugalski diktator Salazar
Volim ih i zbog ovakvih primjeraka, poput Megan Fox![]()
Mene je privlacila uvijek, valjda zato sto joj je Ascedent i Mars ( muskarac) na mom Suncu u Jarcu, sto su nam Mjeseci u konjukciji u Lavu,a meni je i 5polje sa Jupiterom kao vladarem karte u Biku, a 5 polje je ona iskrena ljubav, i inace sam slab na Bikice.Tj i Fortuna te Lilith su mi u tom 5 polju, sexualno me privlace i cine sretnim.Eh meni se ona ne dopada, ne znam što. Vidim da je sad sa onim reperom MGK-em što je isto bik u horoskopu. U vreme transformersa je i bila privlačna, ali se sad izobličila od estetskih operacija.

Lepo je ovako nešto čitati...čak i ako nisi bik... a ja - jesam...Zato sto imaju najcesce cistu dusu, sto su neiskvareni, sto su njezni, posteni, stabilni, lojalni, dobronamjerni, poljubiti Bikicu je isto kao poljubiti topli magnet, ono bukvalno se zalijepis, nekakva cudna mekoca koze, senzualnost, ertotika koje najcesce nisu ni svjesne, to njima dodje kao prirodno.
Ja kao hladni Jarac se najvise volim ugrijati pored kakve putene, tople i njezne Bikice.
Ali nazalost , moj Mjesec je u Lavu, i sa Bikicama sam imao samo krace sexualne i prolazne avanture.Jednostavno nam je zivotni ritam u kontri.Bez obzira na sve to, jako cijenim osobe rodjene u tom znaku.Najbolje ljude sam upoznao medju njima.
svi znaci imaju mračnu stranuIstina..sa jednim bikom sam zivela dvadeset godina..
Ali imaju i mracnu stranu, ljubomorni su, posesivni, teritorijalni, cesto sebicni...
Ništa ne može da se meri sa energijom Bika.. i sa lepotom i sa produhovljenošću...Zato što smo najveći hedonisti u horoskopu, znamo da uživamo u životu, hrani i piću. Volimo lepotu i umetnost, obožavamo muziku i talentovani smo za crtanje/slikanje.
Savet za ženske Bikove: da se uopšte ne uzbuđuju zbog viška kilograma i da se ne maltretiraju sa kojekakvim dijetama, već da prihvate svoje obline kao simbol ženstvenosti i senzualnosti.
Ja zaista volim neke ljude koji imaju Sunce u znaku Bika, , i medju prijateljima, i medju djevojkama, zenama, medju familijom, ali jedina bikovska energija je ona pasivna, reaktivna, koja pruza neku vrstu otpora samo ako je pritisnuta, jer je Bik nepokretna fixna zemlja, sa slabim Marsom ( energija) i sa jakim " zenskim" planetama Venerom( ljubav) i Mjesecom( emocije) Sunce u Biku, ako nema mnogo aflikovanih planeta, u losim dostojanstvima, poput npr Hitllera koji je imao Mjesec i Jupiter u Jarcu ( obje planete debiltirane) najcese se radi o mirnim, iskrenim i totalno neagresivnim osobama, koje svi vole.Ništa ne može da se meri sa energijom Bika.. i sa lepotom i sa produhovljenošću...
Ima još nešto lepo što niko nije spomenuo: kuća Bika je uvek čista i mirisna...za blagdane, okićena, miriše na vanilice...
Bravo majstore!Ja zaista volim neke ljude koji imaju Sunce u znaku Bika, , i medju prijateljima, i medju djevojkama, zenama, medju familijom, ali jedina bikovska energija je ona pasivna, reaktivna, koja pruza neku vrstu otpora samo ako je pritisnuta, jer je Bik nepokretna fixna zemlja, sa slabim Marsom ( energija) i sa jakim " zenskim" planetama Venerom( ljubav) i Mjesecom( emocije) Sunce u Biku, ako nema mnogo aflikovanih planeta, u losim dostojanstvima, poput npr Hitllera koji je imao Mjesec i Jupiter u Jarcu ( obje planete debiltirane) najcese se radi o mirnim, iskrenim i totalno neagresivnim osobama, koje svi vole.
Sto se tice cistoce kuce, pedantnosti, to je fah radisnih Djevica, Bikice kao zene uz sav sexipil, njeznost i ljepotu, cesto su dosta neorganizovane.
Sunce u Biku je hedonizam, uzivanje, zivot po ustaljenim navikama, ne voli promjene, tvrdoglavost, koja se npr razlikuje od jarcevske svojeglavosti.
Bik je sigurno i najcestitiji i najposteniji znak, od svih 12.

Ovo pod 4 je tacno skrozKoliko je tačno sve ovo za Bikove?
Zene koje najvise privlacim,tacno je dosta togaKoliko je tačno sve ovo za Bikove?