Zašto volimo žene?

otkacena slavonka:
bome moj djole primjecuje... :confused: probala sam par puta da mu podvalim...ali svaki puta me provali...valjda zato sto i sam kuha... :cry: ...kod mene ne smije nista iz vrecice ili gotova hrana..nema sanse...odmah nastaje bracna kriza... :lol:

zato sam ja kuhanje prepustila njemu i mirna backa... :lol:

nemoj se ljutiti, al taj avatar vishe ide uz otkachena kurtonka :D

Karlito Brigante:
Hajde da vidimo...Pe*erima i mizoginima zabranjen pristup!!! :evil: Pogledajte istini u oči,i recite šta vam se sviđa kod žena!
Bez uvreda,nipodaštavanja,vređanja i niskih strasti. 8-)
Pitah se zašto volim muškarce.
Volim muškarca jer se samo s njim osećam cela. Samo on može da dopuni neke moje nedostatke, a da to bude potpuno prirodno. Pored njega se osećam zaštićeno. Pored njega se osećam sigurno. Sve su to neke iskonske potrebe čoveka, instinktivne.
E sad, ti , po analogiji zaključi šta bih rekla da sam muškarac.
A zašto ti voliš žene?

Muškarci su optimističniji. Uglavnom, nije pravilo. I duhovijiti... i to uglavnom. Ovo ostalo mi ili ne znači ili se izgubilo.

Šta sad, zašto vole žene? El su trebali nešto lepo da napišu ili da se ovako pokake?

svaka druga zena ce reci da se pored muskarca oseca potpuna, zasticena...da li je iko ikad cuo neko musko da se pored zene oseca potpuno?!:)

oni su dovoljni sami sebi. a mi smo ...hm.nedovrsene.:roll:

SINDI:
svaka druga zena ce reci da se pored muskarca oseca potpuna, zasticena...da li je iko ikad cuo neko musko da se pored zene oseca potpuno?!:)

oni su dovoljni sami sebi. a mi smo ...hm.nedovrsene.:roll:
Sindi, sa kakvima ti to imaš posla? :lol:
S nekim umišljeno- savršenim- samodovoljnim bajama?
U mojoj blišoj i daljoj okolini nikad ni jedan muškarac nije bio dovoljan sam sebi. ;-)

sevilja:
Sindi, sa kakvima ti to imaš posla? :lol:
S nekim umišljeno- savršenim- samodovoljnim bajama?
U mojoj blišoj i daljoj okolini nikad ni jedan muškarac nije bio dovoljan sam sebi. ;-)

e moja ti.vodish.znaci u meni je problem.lozim se samo na te musko-sovinisticko-samodovoljne ..i t d

cak i ako nisu dovoljni sami sebi, tesko da ce to ikad reci naglas. ako i kazu, to je samo trenutna slabost:lol:

ajde posto svi vidim kenjaju pa sto ne bih i ja...nisam muskarac ali pretpostavljam da nas vole iz istog razloga iz koga i mi volimo njih. :-( ..znaci ako kazem da ga volim zato sto vidim u njemu najboljeg prijatelja..nekoga tko me nadopunjuje..moju sliku u ogledalu..vjerojatno i on to tada tako vidi...ako kazem da ga volim zato sto me ispunjava i usrecuje pomisao da ostarimo zajedno i da umotani u deku kao dvoje starih i naboranih ljepim uspomenama gledamo zalazak sunca na terasi u kasno ljeto..valjda i on to tako vidi..kada kazem da sam sretna sto uspije da me nasmije onda kada mi je najteze i da je redovno tu kada mi treba rame za plakanje..ali me zbog toga ne smatra slabom..nego u tome vidi svoj njezniji, covjecniji i onaj bolji dio sebe..valjda i on to tada tako vidi...volim ga kada mi kaze da sam od njega napravila boljeg covjeka samo time sto postojim..volim ga sto mi ne govori na dan po 100 puta koliko me voli...ali to kaze uvijek u pravom trenutku kada to zelim da cujem..kada mi kaze da je od prvoga dana i od prvoga pogleda zelio da ja budem bas ja majka njegove djece..kada mogu da budem u njegovoj blizini i svetica i ***** a da zadrzim dostojanstvo...kada se osjecam ponosnom u njegovoj blizini..kada me vidi kao oslonac..kao svoju desnu ruku..kao nekoga koga pita za savjet a da ne ispadne sonjo..kada popije pa melje gluposti bez veze..a ja ga gurnem nogom ispod stola...i on mi u tom momentu cita misli...nasmijesi se..ali melje gluposti i dalje...volim kada vidim u njemu covjeka koji ima mane i nije perfektan..nego je jednostavno samo moj...volim ga kada me po noci pokriva i onako ovlas pomiluje po kosi..a ja se pravim da spavam..volim ga sto me ne vidi kao nesto sto mu jednostavno pripada i sto mu je tek tako palo s neba...volim ga zato sto nasu ljubav vidi kao stjenu u pozadini koju nista ne moze da uzdrma...i kada se zakacimo..i kada se ne razumijemo..i kada smo tuzni..i kada vjetrovi briju i kisa pljusti...uvijek je stijena tu da nas stiti i nikada se njena velicina ne stavlja u znak pitanja..pogotovo ne zbog prljavih carapa ispod kreveta ili krivo istisnute paste za zube..volim ga zato sto sve to i on isto tako vidi...

SINDI:
e moja ti.vodish.znaci u meni je problem.lozim se samo na te musko-sovinisticko-samodovoljne ..i t d

cak i ako nisu dovoljni sami sebi, tesko da ce to ikad reci naglas. ako i kazu, to je samo trenutna slabost:lol:
Eh Sindi, za sve postoji ključ. ;)
S muškarcima se ne može djonom...ja i tako probala i ispade dotični muška- šovinistička gica. :lol:
Od tad mi je omiljena životinja mačka. Lukavo i umiljato, nema da omaneš. ;)

Back