Zašto u Srbiji skoro niko ne kupuje novu Ladu?

Nemoj da ste ludi da zovete prevariće vas! Nikada nije bilo delova ni majstora, već posle par godina kreće agonija!
Ајде заобиђи бар једну тему са твојим паранојама и преварама!
Само лопов упорно виче држите лопова.
Тако и ти константно призиваш и трабуњаш о неким преварама?
 
Nemoj da ste ludi da zovete prevariće vas! Nikada nije bilo delova ni majstora, već posle par godina kreće agonija!
Poziv ne košta ništa, taj auto nije neka svemirska tehnologija pa bi trebalo da mogu da ga rade pismeniji majstori, jedino za delove može biti problem, ali bude tako i kod Hjundaia.
Nego, @zx16, šta kažu ti tvoji drugari za auto?
 
Колега је купио пре три године Ладу XRay и возио сам се пар пута у њој као сапутник.
Она је развијена док је фабрика била у саставу Рено-Нисан групе. То је и основни разлог зашто их није било код нас. Менаџмент је за наше тржиште форсирао Дачију.
Сада, пошто је Рено-Нисан напустио Русију а фабрике у Русији се вратиле под контролу Русије, можемо очекивати другу политику извоза у Србију.
Што се тиче конкретног модела, XRay, урађена је у потпуности као сваки модеран ауто. Мени се допао.
Сем тога, много Лада је на таксију и возио сам се у свим моделима. То су модели који немају везе са оним моделима који су се некада продавали у Србији.
Сада Русија интезивно ради на замени страних фабрика које су радиле у Русији (а било их је преко 20).
За почетак, радиће у сарадњи са неколико кинеских фабрика до почетка производње нових модела потпуно руских аутомобила, на чему се инсистира. Влада је уложила велики новац и 2025 очекује се модел који ће бити чистокрвни Рус.
То раде у готово свим сегментима, почев од конфекције па до производње путничких авиона.
 
Pre skoka rublje ako se sećam lada je bila oko 6000 evra.I to dobar nov automobil.
Najjeftiniji Kineski automobil na struju je bio od 3000 evra pa naviše .Uvoz zabranjen .
Da li se pitate zašto je zabranjen uvoz povoljnih automobila ?Zažto ne radi EAU , pa zbopg zastave, i zbog procenta ministrima, iz zbog tog razloga smo ''zaratili'' davno sa Hrvatima.
..............................................................
Želim da napravim to jest preradim automobil u elektoromobil , da li će to ovde ko dozvoliti, neće , znači moram da ugradim elektro motor u karter automobila da GA niko ne bi primetio na tehničkom pregledu.
Srbija je zemlja u kojoj se ništa ne pravi , kao što je Tramp rekao za neke druge zemlje, incijativca je nula, sloboda dve nule , inovacija tri nule.
 
Rusi pored ne baš velike "slave" u auto industriji su trenutno u ratu i nisu im dostupni delovi i tehnologije sa zapada, tako da par hiljada evra razlike od nekog Sandera nije vredno rizika.
Inače srpska rusofilija je kafansko-crkvenog tipa i nema primenu u praksi kada se prebaci na konzumerski nivo niti će ikada imati, i mislim da ti to znaš tako da ne znam što pitaš :lol:

kupuju po sistemu gleda kupus vadi meso prevedeno gleda ladu a kupuje vagena, mecku, nekog japanca i slicno
 
Zvao sam malo dilere, stvarno nemaju novih, kažu da je izvoz za Srbiju trenutno ukinut. Niko ne zna zašto. Jedan mi reče da ima u Bosni, ali to ne znam kako bi išlo. Baš čudna stvar.
Mi smo u Bosni ludi za Ladom...ja mislim da je bolju prodaju imala i ona iranska kopija pezoa 405, Samand ili kako se vec zvao od Lade.
 
Мислио сам да направим неке фотке и ближе опишем пар модела али у старту ми је пресела тема од овог психа, који где год се огласи то је само качење гомиле његових параноја.
 

Back
Top