Izabran "automobil godine" u Srbiji

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
337.730
230806_profimedia-0749658794_iff.jpg


Sedmočlani žiri Asocijacije automobilskih novinara Srbije dodelio je 39 bodova potpuno električnom modelu MG4, koji je kao novajlija na našem tržištu stekao titulu Automobila godine 2024. u Srbiji.U konkurenciji 15 modela, žiri specijalizovanih novinara najveći broj poena dodelio potpuno električnom modelu MG4.

Reč je o jednom od najjeftinijih električnih automobila u svojoj klasi u Srbiji, koji se može kupiti tokom sajamske prodajne kampanje po početnoj ceni od 30.990 evra.

Kao i ranijih godina, specijalizovani novinari su testirali sve prijavljene kandidate, kojih je u ovom krugu bilo 15 i ocenjivali njihovo ponašanje u vožnji, upravljivost, performanse, upotrebljivost, kvalitet i cenu, to jest odnos uloženo - dobijeno.

Žiri je ocenio da je MG4 cenovno jedan od najdostupnijih modela u svojoj kategoriji na našem tržištu, saopštila je Asocijacija automobilskih novinara Srbije.
Specijalno priznanje - statueta je uručena predstavnicima kompanije Grand Motors 20. marta, na novinarskom danu, neposredno pred početak DDOR BG CAR SHO 08 izložbeno-prodajnoj manifestaciji, koja se od 21. do 27. marta održava na Beogradskom sajmištu.
link
 
To je drugi model sa dosta lošijom elektronikom. Taj deli platformu sa istovetnim benzinskim autom što ne ispada uvek najbolje.
MG 4 je ciljano pravljen samo za elektromotor, što bi trebalo da bude bolje. Međutim, da, dešava se da se savremeni automobili otmu kontroli i za razliku od nekadašnjih nije ih baš lako onemogućiti u tome. Nije to jedini slučaj i jedina marka kojoj se dešavalo. Bilo je i kod mnogo skupljih i uglednijih.
 

Back
Top