mario80
Buduća legenda
- Poruka
- 45.053
Bajdvej lada najskuplji auto na sajtu polovniautomobili.
Прво, није плин него течни нафтни гас (ТНГ).Te nove lade troše ko tenkovi svi imaju plin.
Stare su trošile, te kao ona na mom avataru. Ova mislim da ima onaj motor što je pre bio u Meganu. Nisam siguran.Te nove lade troše ko tenkovi svi imaju plin.
Uvozi se u Srbiju jer mi nismo uveli sankcije. Onaj klip je od pre 3 meseca.Lada se vise ne uvozi, jer su Rusi pod sankcijama, ali zato EU vozila novih kolko hoces![]()
na 30 kmMi imamo jednu u porodici, . . . , troši 3 litra benzina,
Te stare lade ko na tvom avataru, vozio sam se ono ima grejanje ubija ....Stare su trošile, te kao ona na mom avataru. Ova mislim da ima onaj motor što je pre bio u Meganu. Nisam siguran.
Uostalom sam si napisao da ona 110 malo troši, a ova je četvrt veka noviji model.
Svi znamo da su nekada ovde Lade bile veoma popularni automobili. Danas je situacija da ih praktično i nema na našim ulicama. To mi je čudno. Naime Lada sad recimo pravi model Vesta koji u najskupljoj varijanti ovde košta oko 13.000 evra. Za te pare nemate više ni Sandero ni Fabiju, a Vesta je nesumnjivo komotniji i ako je verovati Alviroviću (SAT) i udobniji auto. Ni motor ne deluje loše, običan 1,6 motor bez turbine i ostalih zezalica, sasvim dovoljno jak za normalnu upotrebu. Oprema je takođe dobra. Dizajn po meni nije loš, mada je to već stvar ukusa. Može se kupiti kao sedan, karavan i povišeni karavan (Cross). Sve u svemu izgleda da je tu veoma dobar odnos između uloženog i dobijenog. Pogledajte:
Kod nas se prodaje već nekoliko godina, postoji ovlašćeni diler. Ako dodamo i činjenicu da dosta ljudi ovde voli Rusiju postavlja se pitanje zbog čega se ovaj auto retko može videti na našim ulicama. Ako se dobro sećam video sam dve u poslednjih par godina. U čemu je kvaka?![]()
Ove nove troše ko tenk čak i u testu napominju povećanu potrošnju. Možda je motor iz megana od pre 50 godina. U svakom slučaju krš živi svi voze na plin. Vido sam i par taksista na ulici.Stare su trošile, te kao ona na mom avataru. Ova mislim da ima onaj motor što je pre bio u Meganu. Nisam siguran.
Uostalom sam si napisao da ona 110 malo troši, a ova je četvrt veka noviji model.
Moglo do skoro sada je i20 14,500 evra. Dakle dati toliko para za prastaru francusku tehniku i ruskog majstora koji sklapa? Ni u ludilu! Može za 7000 evra koliko je plaćena 112 ali 13.000 mogu samo da sanjaju.Ne može.
3litre troši na 50km , to je tačno.Mi imamo jednu u porodici, ne kvari se, pouzdana, nije trula, troši 3 litra benzina, klima radi odlično, servo volana, abs, esp, asr, koža... Vrhunski auto.
Pogledajte prilog 1262576
Zajebavam se pročitaj celu sprdnju o ladi. Unutra vonja na neka gomna od prvog dana. Neki radioaktivni materijali. Pa ko bi normalan bacio pare na to?!?? One stare lade bili avioni. Ovo samo da zapališ jbt. Set lamele i zamajac (i on se pokvario tj izlizao jer je mekan čelik) sa zamenom 300 evra. Još malo i košta ko da ima plivajući! Narod nije lud da kupije ta ruska gomna.3litre troši na 50km , to je tačno.
Ja nisam nasao... pise da se ne uvozi i prodaju samo polovne...Uvozi se u Srbiju jer mi nismo uveli sankcije. Onaj klip je od pre 3 meseca.
Postoji i ovlašćeni diler koga možete lako izguglati. Nisam hteo da stavim link od njega čisto zato što bi onda to bukvalno bila reklama, što je zabranjeno. Međutim radi sajt, može se kontaktirati i osnovna sedan verzija je čak valjda ispod 10 hiljada.
Ne znam ni gde im je ovde ovlašćeni servis.Ne znaju, isti ljudi šrafe isti mentalitet, isti balvani! Pogledaj samo ona štop svetla koja prave sa nekim folijama! Nema teorije da radi stalno gubi kontakt. Uopšte sve je težak krš. Improvizacija. Pa niko nije lud. Tu i tamo poneko. Prava retkost. Uostalom i vidi se na ulici.
A ovlašćeni lada servis da vidite u novom sadu?!?? Lik popravlja kosilice... I lade![]()
Mislio sam da možda ti imaš pa da nam lično preneseš iskustvo, ali dobro, može i ako nekog znaš.Шта те конкретно интересује (само ако можеш да се уздржиш од твојих русофобских глупости)?
Имам пуно познаника који их возе.
Čudno. Našao sam spisak dilera, ima ih dosta, baš ću zvati sutra. Znam da Srbija nije uvela sankcije Rusiji tako da ne vidim razlog. Inače recimo običan sedan ide sa cenom 10500 - 12500. Tu gde sam gledao ne piše ništa o tome da se ne uvozi, ali zvaću telefonom.Ja nisam nasao... pise da se ne uvozi i prodaju samo polovne...
sve sto sam probao da nadjem,evo beolada sta kaze:
Trenutno nema uvoza novih automobila Lada u Srbiju.
Pazi probao sam, jedino sto sam nasao je terensko vozilo Uvaz... beolada je glavni diler za lade, ima i neki ruski, ali im ne radi sajt.Čudno. Našao sam spisak dilera, ima ih dosta, baš ću zvati sutra. Znam da Srbija nije uvela sankcije Rusiji tako da ne vidim razlog. Inače recimo običan sedan ide sa cenom 10500 - 12500. Tu gde sam gledao ne piše ništa o tome da se ne uvozi, ali zvaću telefonom.
Naši kamioni recimo uredno idu za Rusiju i nazad, samo sad ne više preko Ukrajine nego dužim putem, preko Poljske i Belorusije. Znači postoji trgovinska razmena s Rusijom, nije prekinuta. Moguće je jedino da proizvođač ima problema s delovima, kao što je sad slučaj i širom sveta u automobilskoj industriji.