- Poruka
- 223.281
Svi znamo da su nekada ovde Lade bile veoma popularni automobili. Danas je situacija da ih praktično i nema na našim ulicama. To mi je čudno. Naime Lada sad recimo pravi model Vesta koji u najskupljoj varijanti ovde košta oko 13.000 evra. Za te pare nemate više ni Sandero ni Fabiju, a Vesta je nesumnjivo komotniji i ako je verovati Alviroviću (SAT) i udobniji auto. Ni motor ne deluje loše, običan 1,6 motor bez turbine i ostalih zezalica, sasvim dovoljno jak za normalnu upotrebu. Oprema je takođe dobra. Dizajn po meni nije loš, mada je to već stvar ukusa. Može se kupiti kao sedan, karavan i povišeni karavan (Cross). Sve u svemu izgleda da je tu veoma dobar odnos između uloženog i dobijenog. Pogledajte:
Kod nas se prodaje već nekoliko godina, postoji ovlašćeni diler. Ako dodamo i činjenicu da dosta ljudi ovde voli Rusiju postavlja se pitanje zbog čega se ovaj auto retko može videti na našim ulicama. Ako se dobro sećam video sam dve u poslednjih par godina. U čemu je kvaka?
Kod nas se prodaje već nekoliko godina, postoji ovlašćeni diler. Ako dodamo i činjenicu da dosta ljudi ovde voli Rusiju postavlja se pitanje zbog čega se ovaj auto retko može videti na našim ulicama. Ako se dobro sećam video sam dve u poslednjih par godina. U čemu je kvaka?
Poslednja izmena: