mario80
Buduća legenda
- Poruka
- 45.049
Nemoj da ste ludi da zovete prevariće vas! Nikada nije bilo delova ni majstora, već posle par godina kreće agonija!
Ајде заобиђи бар једну тему са твојим паранојама и преварама!Nemoj da ste ludi da zovete prevariće vas! Nikada nije bilo delova ni majstora, već posle par godina kreće agonija!
Poziv ne košta ništa, taj auto nije neka svemirska tehnologija pa bi trebalo da mogu da ga rade pismeniji majstori, jedino za delove može biti problem, ali bude tako i kod Hjundaia.Nemoj da ste ludi da zovete prevariće vas! Nikada nije bilo delova ni majstora, već posle par godina kreće agonija!
Rusi pored ne baš velike "slave" u auto industriji su trenutno u ratu i nisu im dostupni delovi i tehnologije sa zapada, tako da par hiljada evra razlike od nekog Sandera nije vredno rizika.
Inače srpska rusofilija je kafansko-crkvenog tipa i nema primenu u praksi kada se prebaci na konzumerski nivo niti će ikada imati, i mislim da ti to znaš tako da ne znam što pitaš![]()
Daj, Mario, s karburatorom se nisu pravile ni one 110 - 112 od pre 20 i nešto godina. Koliko sam razumeo po slikama izgleda da je taj X - ray zapravo Vesta u Hečbek verziji. To uživo uopšte nisam video, a ni kod dilera je nema na listi. Samo Vesta i Niva.Jedino što sada možete da kupite je iksrej sa karburatorom od žigulija![]()
Mi smo u Bosni ludi za Ladom...ja mislim da je bolju prodaju imala i ona iranska kopija pezoa 405, Samand ili kako se vec zvao od Lade.Zvao sam malo dilere, stvarno nemaju novih, kažu da je izvoz za Srbiju trenutno ukinut. Niko ne zna zašto. Jedan mi reče da ima u Bosni, ali to ne znam kako bi išlo. Baš čudna stvar.
Kazem ti Samand je vozilo za tu konzervu.Stvarno treba biti lud i to kupiti.
I kada neko kaže auto uvek ga ispravimo to nije auto nego lada![]()
Ovde Zavod za zapošljavanje ima jednu Ladu kao službeno vozilo.Zvao sam malo dilere, stvarno nemaju novih, kažu da je izvoz za Srbiju trenutno ukinut. Niko ne zna zašto. Jedan mi reče da ima u Bosni, ali to ne znam kako bi išlo. Baš čudna stvar.
Lade nive su bile dosta zastupljene po državnim institucijama jer su nove bile džabaka. Ali već posle par ravnanja glave idu u otpis.Ovde Zavod za zapošljavanje ima jednu Ladu kao službeno vozilo.
Ladu Nivu?Ovde Zavod za zapošljavanje ima jednu Ladu kao službeno vozilo.
Pa to idu u nabavke sa njom po brdima.Ladu Nivu?
Ne. @mario80 kastar je ponovo kupio Nivu. Znači zadovoljni su.Ladu Nivu?