Zasto svetkujemo nedjelju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ja ne kazem da je SVE nebiblijsko pogresno. Ima mnogo naucnih dostignuca koja nisu spominjanja u Bibliji,ali koja su korisna za covjeka. :)
Ali je sve nebiblijsko koje objasnjava samu Bibliju pogresno,jer se kosi sa Bozijom rijecju.
Ja se necu odreci toga stava iako nemam biblijsko objasnjenje zasto je bas taj i taj kanon prihvacen.

Drugim recima,kad ja nesto napisem a to nema veze sa onim sto pise u Bibliji,to se automatski odbacuje,a kad ti nesto napises,a to takodje nema veze sa Biblijom,onda moze.:D

Pa ti ga odbaci,ja ne pokusavam da te ubijedim da vjerujes u to,a ti mene pokusavas da ubijedis da u Bibliji pise nesto sto ne pise.
U sta ja to tebe ubedjujem da pise,a sto ne pise?Ako mislis na postovanje nedelje,ja nikada nisam rekao da se njeno slavljenje spominje u Bibliji.
Ovaj tvoj stav bi ti SAM trebalo da odbacis,jer ne pise u Bibliji.To je tvoj problem.Ja nisam kontradiktorna licnost.

Veoma bitno i opisuje kakvi su ljudi koji u Bibliji vide zlo.

Znaci,kada neko kaze da treba kamenovati decu koja opsuju roditelje,to nije zlo?
Kada neko poubija sve zivotinje i ljude u Jerihonu,ukljucujuci i BEBE,to nije zlo?
Kada neko pobije svu madijansku decu,sve muskarce,zene i decu Siona,10 000 Hananejaca i isto toliko Moavaca,185 000 Asirijaca,sve stanovnike Gavaona,Makida,Livna,Lahisa,Jeglona,Hevrona i ostalih gradova,to nije zlo?

Da ponovim:
Znaci,kada neko kaze da treba kamenovati decu koja opsuju roditelje,to nije zlo?
Kada neko poubija sve zivotinje i ljude u Jerihonu,ukljucujuci i BEBE,to nije zlo?
Kada neko pobije svu madijansku decu,sve muskarce,zene i decu Siona,10 000 Hananejaca i isto toliko Moavaca,185 000 Asirijaca,sve stanovnike Gavaona,Makida,Livna,Lahisa,Jeglona,Hevrona i ostalih gradova,to nije zlo?
...posto nisi odgovorio.

Zasto svetkujemo nedelju?

Koliko sam shatio apostoli su predlozili da se ne radi nedaljom a ne subotom.

To je bilo 49-51. g.

Sve hriscanske crkve su to prihvatile.

Da li su se svi apostoli tako izjasnili? Koliko se secam oni su isli na razne strane sveta ... Da li su bili svi prisutni ?

Naprotiv,meni samo ne ulazi u glavu kako mozes da verujes u takvog monstruma.

zrikava-1.gif

Koja ospervacija
no-1.gif
, ako je Bog monstrum od koga onda potice dobro, ako ono uopste postoji u tvom zivotu :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back