I takvi ljudi da sruse Boziju izricitu zapovest.
Zar nije Sveti duh po Bibliji sisao na njih?
Bog ne zapovjeda.
Ljudi zapovjedaju jer ne mogu ni sebe da prihvate slobodna pa se boje i onda bi naredbama da vežu druge raznim zapovjedima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I takvi ljudi da sruse Boziju izricitu zapovest.
Zar nije Sveti duh po Bibliji sisao na njih?
Bog ne zapovjeda.
Ljudi zapovjedaju jer ne mogu ni sebe da prihvate slobodna pa se boje i onda bi naredbama da vežu druge raznim zapovjedima.
Od cega da se odmara prvi dan?
Da li je ikad Bog na neki nacin nesto porucio ljudima?
Bog je duh koji se spoznaje a ne razglas.
Zašto mu se svidio miris pećene životinje na žrtveniku pa odluči da ne potapa više zemlju???
Ajde budi pametan ...
Da li si ti imao spoznaju Boga?
Ne jednu nego više u toku moga razvoja i ovisno mome trenutnom potencijalu primanja.
Što ne znači da tebi to može koristiti niti bilo kome drugome a niti znači da ću ja to da natačem nekome kao deafulte kao što su neki činili do sada.
Priznajem, nisam ocekivao ovakvu izjavu.
Da li pored Boga postoje i druga duhovna bica? Ako je odgovor da, onda me interesuje: Kako znas da nisi obmanut od njih tako da si bio uveren da imas komunikaciju sa Bogom a u stvari si komunicirao sa tim bicima?
Nisam ja komunnicirao s nikim već je stvar bila spoznajne vrste.
Sve ti vise verujem da si imao iskustva koja se ne mogu opisati klasicnim nacinima komuniciranja.
Sve ti vise verujem da si imao iskustva koja se ne mogu opisati klasicnim nacinima komuniciranja.
Zašto??
Zbog mog iskustva.
Od vekovnog tumaranja po mraku.Od cega da se odmara prvi dan?
Od vekovnog tumaranja po mraku.![]()
S obzirom da sam sebi odgovara na postove onda ni tumaranje mu nije strano mislim njemu ne bogiću
Da to si ipak ti.
Od vekovnog tumaranja po mraku.![]()
Pa i ovo svetlo po kom hodamo je tako prosarano mrakom da ce puno vremena proci dok se mrak malo ne razmakne. Mozda je premalo svetla?
Nedelja se dakle svetkuje, sudeci po dosadasnjoj diskusiji, jer su neki ljudi tako odlucili.
Proslo je tek nekoliko hiljada godina i Bozija zapovest koja je trebala da vazi u svim vremenima je ponistena od grupe ljudi.
![]()
Haha
Ti si mislio da netko drugi mojim avatarom šara ovde??
haha
Pa slavi subotu nije ti nitko zabranio da slaviš..
To što oni uradiše njihova stvar nije tvoj problem.
Naravno da sam to pomislio. Razmenismo nekoliko postova a da u njima sa obe strane nije bilo ni najmanje napetosti. Jasno da je bilo sumljivo.
![]()