gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku YHWH.
![]()
To je bio Monin citat.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku YHWH.
![]()
To je bio Monin citat.Daj njoj reputaciju.
![]()
slobodno, a ta misao je dobra... i ispunjava se na ljudimamoja greska nisam hteo!![]()
A šta ako sakupim milion ptpisa da rišćani ipak treba da se obrezuju?Ma ti ni u tog njihovog-naseg Boga ne verujes, pa lepo skupis potpise, milion ti je vise nego dovoljno, i sta, proglasis sredu za neradni dan ...
Bolja varijanta: neradna subota, neradna nedelja i neradna sreda.
Da te Bog vidi.
A šta ako sakupim milion ptpisa da rišćani ipak treba da se obrezuju?![]()
Pa ja ne kazem da je SVE nebiblijsko pogresno. Ima mnogo naucnih dostignuca koja nisu spominjanja u Bibliji,ali koja su korisna za covjeka.
Ali je sve nebiblijsko koje objasnjava samu Bibliju pogresno,jer se kosi sa Bozijom rijecju.
Ja se necu odreci toga stava iako nemam biblijsko objasnjenje zasto je bas taj i taj kanon prihvacen.
"Biblija je i tako napisana da otkriva sta je coveku u SRCU ...
Ko je pun ljubavi vidi ljubav, ko je zatrovan zlom vidi zlo...
Ko ume da razmislja shvata Boga i njegovu nameru".
Pa ti ga odbaci,ja ne pokusavam da te ubijedim da vjerujes u to,a ti mene pokusavas da ubijedis da u Bibliji pise nesto sto ne pise.Drugim recima,kad ja nesto napisem a to nema veze sa onim sto pise u Bibliji,to se automatski odbacuje,a kad ti nesto napises,a to takodje nema veze sa Biblijom,onda moze.![]()
Potpuno nebitno i nevezano sa temom o kojoj smo pricali.Ponasas se isto kao ziloti,koji samo citiraju a da nemaju blage veze sta i zasto.
U sta ja to tebe ubedjujem da pise,a sto ne pise?Ako mislis na postovanje nedelje,ja nikada nisam rekao da se njeno slavljenje spominje u Bibliji.Pa ti ga odbaci,ja ne pokusavam da te ubijedim da vjerujes u to,a ti mene pokusavas da ubijedis da u Bibliji pise nesto sto ne pise.
Veoma bitno i opisuje kakvi su ljudi koji u Bibliji vide zlo.
Ne ,ti si ateista koji se sjekira sto je Bog u koga ne vjeruje oduzeo zivot nekim ljudima....U sta ja to tebe ubedjujem da pise,a sto ne pise?Ako mislis na postovanje nedelje,ja nikada nisam rekao da se njeno slavljenje spominje u Bibliji.
Ovaj tvoj stav bi ti SAM trebalo da odbacis,jer ne pise u Bibliji.To je tvoj problem.Ja nisam kontradiktorna licnost.
Ne ,ti si ateista koji se sjekira sto je Bog u koga ne vjeruje oduzeo zivot nekim ljudima....![]()
...posto nisi odgovorio.Znaci,kada neko kaze da treba kamenovati decu koja opsuju roditelje,to nije zlo?
Kada neko poubija sve zivotinje i ljude u Jerihonu,ukljucujuci i BEBE,to nije zlo?
Kada neko pobije svu madijansku decu,sve muskarce,zene i decu Siona,10 000 Hananejaca i isto toliko Moavaca,185 000 Asirijaca,sve stanovnike Gavaona,Makida,Livna,Lahisa,Jeglona,Hevrona i ostalih gradova,to nije zlo?
...posto nisi odgovorio.Ja jos uvek nisam dobio TVOJE obrazlozenje kako uklopiti odluku apostolskog sabora sa tvojim misljenje da su zapovesti neosporive i moraju se bezuslovno postovati.Postedi me ponovne rasprave o pojmovima(ukidanje,ispunjenje isl) jer smo raspravili.
Naprotiv,meni samo ne ulazi u glavu kako mozes da verujes u takvog monstruma.
Naprotiv,meni samo ne ulazi u glavu kako mozes da verujes u takvog monstruma.
Dobro u čoveku potiče od borbe. Protiv svih monstruma.![]()
Koja ospervacija, ako je Bog monstrum od koga onda potice dobro, ako ono uopste postoji u tvom zivotu![]()
![]()
Dobro u čoveku potiče od borbe. Protiv svih monstruma.
Biblijski bog je samo još jedan monstrum više.
Dobro u čoveku potiče od borbe. Protiv svih monstruma.
Biblijski bog je samo još jedan monstrum više.
Šta je brisano?Nesto se vidi a nesto ne.
Nije dobro obrisano.
Ovde se razmatra samo cetvrta Bozija zapovest.