Svi su prokleti, koji su poznali plod sa drveta života.
Već je pitanje kako zaslužiti nebesa, tj. spasenje, tj. oprost grehova.
Postati milostiv je iznad zakona sjetve i žetve.
Tko nema milosti nema u sebi života.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi su prokleti, koji su poznali plod sa drveta života.
Već je pitanje kako zaslužiti nebesa, tj. spasenje, tj. oprost grehova.
Ima 10 crta.
Preko 500 crta ..
Čitaj malo stari zavjet.
Tih deset je izvučeno iz konteksta.
Treca Mojsijeva 23-32. Субота почивања нека вам буде....
Deset predstavlja moralni zakon koji nikada nije dovodjen u pitanje. Ostatak je ceremonijalne prirode i samo je sen onoga koji je dosao-Hrista.
Postati milostiv je iznad zakona sjetve i žetve.
Tko nema milosti nema u sebi života.
То важи за Јевреје, изабрани народ. Ти ниси Јевреј. Можда јеси адвентиста, али закон за Јевреје није исти као и за хришћане. Погледај само Стари и Нови завет колико се разликују. У Старом пише да се не сме јести гица, док у Новом Петар каже да му је Бог рекао да једе све, јер је свака животиња од Бога благословена. У Старом пише: Око за око, зуб за зуб. У Новом: Ако те ко опали по десном, окрени му и лево. Исти случај је и са седмим даном. Субота је за Јевреје. Пасха је за Јевреје. Недеља је за хришћане. Васкрс је за хришћане.
Odavno Jevreji nisu izabrani narod...То важи за Јевреје, изабрани народ. Ти ниси Јевреј. Можда јеси адвентиста, али закон за Јевреје није исти као и за хришћане. Погледај само Стари и Нови завет колико се разликују. У Старом пише да се не сме јести гица, док у Новом Петар каже да му је Бог рекао да једе све, јер је свака животиња од Бога благословена. У Старом пише: Око за око, зуб за зуб. У Новом: Ако те ко опали по десном, окрени му и лево. Исти случај је и са седмим даном. Субота је за Јевреје. Пасха је за Јевреје. Недеља је за хришћане. Васкрс је за хришћане.

Odavno Jevreji nisu izabrani narod...
Nedelja se ne svetkuje...
Niti subota...

Odlično.
Milost je Ljubav koja spašava od prokletstva ograničenosti, u koju spada sav zemaljski život.
Na zemlji ne postoji suštinska sloboda, samo formalna.
I reklo bi se odlika ludih, da budu milostivi prema prokletima.
Ali to je tako na prvi pogled, i nerazumljivo ograničenom duhu.
Može i to da postane navika mehanika,mislio sam na spontanu milost koja izviri iz nesvjesnoga koja je mimo naše svjesti i dolazi na vidjelo.
Agarata.Најзад да неко помене име које никако да помену Гнев Божији, Слуга, Гласник...
Чега се стиде?!
Да ли њених расних теорија или неколико недочеканих смакова света![]()
То важи за Јевреје, изабрани народ. Ти ниси Јевреј. Можда јеси адвентиста, али закон за Јевреје није исти као и за хришћане. Погледај само Стари и Нови завет колико се разликују. У Старом пише да се не сме јести гица, док у Новом Петар каже да му је Бог рекао да једе све, јер је свака животиња од Бога благословена. У Старом пише: Око за око, зуб за зуб. У Новом: Ако те ко опали по десном, окрени му и лево. Исти случај је и са седмим даном. Субота је за Јевреје. Пасха је за Јевреје. Недеља је за хришћане. Васкрс је за хришћане.
Odavno Jevreji nisu izabrani narod...
Nedelja se ne svetkuje...
Niti subota...

Poštovana gospodo Adventisti,
Da se vratimo na temu. Šta da vam kažem na vašu opsednutost subotom? Toliko ona vama vlada,da ste sebi dozvolili da celu jednu grupu ljudi osudite i bez suđenja. Toliko o tome koliki ste vi hrišćani. Vičete na nas, a vaše ponašanje pokazuje koliko ste daleko od onoga šta čitate u Svetom Pismu.
Vi kažete da je nedelja žig zveri, ali koliko ja shvatam to je, neki broj ili oznaka koju će nositi kao obeležje oni koji su prihvatili vladavinu zveri. Papa nije ta zver koja treba da se javi, obzirom da je broj papa do sada bio 111 (uključujući i Benedikta, a ja se pitam koji je od tih 111 ta zver? (Izgleda po vama da je svaki od osnivanja Adventističke sekte.) , Ja sam, opet pročitala negde da će tek posle sledećeg pape početi događaji iz Otkrovenja. Ko će ga znati šta je tu tačno, pa se ja ipak držim onoga što je Sam Gospod Hristos rekao da „ a o tom danu i času niko ne zna do otac” . Pa ko ste onda vi da već sada određujete sudbinu celih generacija hrišćana!
Po vama je nedelja od Đavola, te tako shvatam da vi odbacujete i Vaskrs i Pedesetnicu koji su najvažniji za Crkvu Hristovu (ma o kojoj govorili), jer su se baš ova dva bitna događaja desila u nedelju. Što znači da vi sebe i ne smatrate Hrišćanima, već Jevrejima. Vi insistirate na jevrejstvu apostola i Hrista, iako oni to ne rade.
Je li Nedjelja ili nije??
Zna li netko.
Ako je Nedjelja ništa to ne znači ne bojte se neće totem odmah da padne.
колико је суштински битно како се зове први дан
Sunday
колико је суштински битно како се зове први дан
Sunday