- Poruka
- 111
To stoji da je on sklon nametanju ali argumentira ipak nesto po tom pitanju citira oce.A šta trebam milion puta dokazivati nešto nekome ko svaki dokaz odbaci kao "plagijat" ili "podli latini". To je zaludna rabota.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To stoji da je on sklon nametanju ali argumentira ipak nesto po tom pitanju citira oce.A šta trebam milion puta dokazivati nešto nekome ko svaki dokaz odbaci kao "plagijat" ili "podli latini". To je zaludna rabota.
Argumentovao sam mu ja hiljadu puta u onoj temi "da li je zapadna crkva". Pogledaj sam ako ne vjeruješ. Dosadilo više vrtiti se u krug.To stoji da je on sklon nametanju ali argumentira ipak nesto po tom pitanju citira oce.
Morati ces spustiti oganj s neba u centru Beograda da dokazes da si u pravu.ne, ti odlicno znas da sam ja krsteni pravoslavac, samo kazem da nije posteno da se smejete sektama sto su racunale drugi dolazak, a djavo u njedrima vam svetitelj, koji cak nije ni nas, vec zapadni-rimski, lukavijeh latina:
Hipolit je također prvi pao u zabludu postavivši određen datum za Kristov drugi dolazak. Po njegovom
računu Krist bi trebao da dođe 500. godine
Dr. MIRKO GOLUBIĆ
POVIJEST
KRŠĆANSKE CRKVE
opet: sah-mat
odbacimo rimske, zapadne lazne autoritete, prevarante i lazove koji su racunali drugi dolazak kao i sekte koje su sve njihovi plodovi.
mi, pravoslavni, s nami Bog, jer odbacujemo lazno otkrivenje da se cak i cita, evo i zasto, jer mami na racunanje drugog dolaska, kako sekti, tako i laznih svetitelja, Ipolita Rimskog, koga sam uzeo na zub jer je oklevetao mog coveka Gaja, Caius-a.
Cuj on je u pravu ima makljaže u tim spisima no i u evandjeljima.Argumentovao sam mu ja hiljadu puta u onoj temi "da li je zapadna crkva". Pogledaj sam ako ne vjeruješ. Dosadilo više vrtiti se u krug.
to cak nema ni logike, obesmisljava samo hriscanstvo, ali to i jeste tvoj cilj, samo ne i moj - ja drzim do istine jevandjelja, kako rece apostol Pavle, kako i pise u 4-rojevandjelju, znas i sam datiranje posle rimske opsade jerusalima, a znas i da rece da placu za sobom i decom svojim [kod Luke], aludirajuci ne samo na 70. vec i na 135. godinu, znaci dve generacije da placu za sobom,a ne za njimNe idem ja nikom na ruku vec zdravim razumom gledam na stvari.
Sin se ispromasivao pa ostao otac koji nikome nista nece reći.
To pozdravljam.
Ovde neki sud na krsti postoji pa utvrdjuhe ko jeste ko nije pravoslavac.Добро је установили смо да ниси православац. Не мораш нам то стално изнова потврђивати.
JA sam na zdravorazumskoj strani u sredini.to cak nema ni logike, obesmisljava samo hriscanstvo, ali to i jeste tvoj cilj, samo ne i moj - ja drzim do istine jevandjelja, kako rece apostol Pavle, kako i pise u 4-rojevandjelju, znas i sam datiranje posle rimske opsade jerusalima, a znas i da rece da placu za sobom i decom svojim [kod Luke], aludirajuci ne samo na 70. vec i na 135. godinu
to sto ti nemas interes ni da se stavis u danasnji polozaj hriscanina, kao ja, ili ondasnji polozaj izbeglih judeo-hriscana iz jerusalima, to je tvoja odluka, ali kako ces znati da si ti u pravu,a ne ja?
Он је сам себе својим хуљењем на православне светитеље и оптужбама на рачун Православне Цркве да јој је у Писмо подметнут антихристов ђаволски спис исписао из Православне Цркве.Ovde neki sud na krsti postoji pa utvrdjuhe ko jeste ko nije pravoslavac.
A koje je vere taj sud na krsti
ako hoces svojim znanjem da pomognes da rekonstruisemo ono vreme, na primer poredjenje sirovog drveta [Hristos o samom sebi], sa suhim drvetom [bar-Kohbom], i kako su judejci i jerusalimljani koji su poverovali Hristu pobegli u Pella-u, jer je onda bio tzv. PRVI KRAJ, ali ne i Drugi Dolazak, onda pomozi, ali ako samo nastojis da obesmislis hriscanstvo i povrh svega jevandjelje, onda si sa mog stanovista u korpi ovih koji racunase Drugi Dolazak, kao Ipolit Rimski i sekte, samo oni kriju noge kao zmija,a ti si otvoreno zmijski nastrojen.JA sam na zdravorazumskoj strani u sredini.
Nisam ni za asketizam a ni za hedonizam.
ne znas sta trazis!Morati ces spustiti oganj s neba u centru Beograda da dokazes da si u pravu.
ma, kakvi:Он је сам себе својим хуљењем на православне светитеље и оптужбама на рачун Православне Цркве да јој је у Писмо подметнут антихристов ђаволски спис исписао из Православне Цркве.
pogesno si to ti shvatioProrok Ilija išao je po Hananu u pratnji svog učenika Jelisija. Kad stigoše u Jerihon, na oči pedeset drugih proroka, udari plaštom po Jordanu i voda se razdvoji na dve strane. Kad pređoše na drugu obalu, podiže se grdan vihor, ognjena kola sa ognjenim konjima rastaviše ih i u vihoru odnesoše Iliju na nebo. Sveti Ilija, prema tome, nije umro već je živ otišao na nebo.
čime je zaslužio da ga jhvh vaznese?
Eto, JASNO PIŠE da se niko nije POPEO na nebo (nad nebesima, svrh nebesa, više svih nebesa) osim Onoga koji je i sišao, Sina Čovečijega koji je na nebu (takodje i u Efescima 4,10), posle čega postaje suludo tvrditi da je taj isti jevandjelista, učenik koga Isus ljubljaše (više mesta, ali na poslednjem samo stoji učenik na čemu je i akcenat sve vreme, kako bi se razlikovao od onoga koji sebe pretstavlja prorokom), učenik za čije svedočanstvo znamo da je istinito (21,24), mogao napisati neistinu u lažnom otkrivenju 4,1 o vlastitom PENJANJU na nebo, i/ili UZILAŽENJU dva svedoka [OTK. 11,12] na osnovu GLASA NEIDENTIFIKOVANOG.„Niko nije uzašao na nebo osim onoga koji je sišao s neba, Sina čovečjeg“ (Jov. 3:13).
Свугде су где треба, то је битно...pa jel se popeše ilija i enoh na nebo ili nisu.
ako nisu gde su jer smrti ne vidoše?
kao isus 1914 tu je negdeСвугде су где треба, то је битно...
Смараш врло озбиљно...kao isus 1914 tu je negde
jbt isti ste
smarate viСмараш врло озбиљно...
smarate vi
pitanje je vrlo prosto
zašto ilija nije umro
šta je to značajno učinio da ga jhvh vaznese.
Вазнео се на кочијама... огњеним... Он ти је сада као неки анђео, који може и горе и доле по потребиa opet kako se vazneo kad samo ko je sišao s neba ide na nebo.
eto iako veze s vezom nema barem si dao odgovor.У резерви је... Он ти је тактичка духовна нуклеарка за време које ће доћи... Ни не знаш одакле полеће
Оћеш списак?
Вазнео се на кочијама... огњеним... Он ти је сада као неки анђео, који може и горе и доле по потреби
Ali jasno je da su zivi slika na tavoru to govori a sad kako im je to uspelo pitaj bogasmarate vi
pitanje je vrlo prosto
zašto ilija nije umro
šta je to značajno učinio da ga jhvh vaznese.
a opet kako se vazneo kad samo ko je sišao s neba ide na nebo.
Не мислиш да си не достојан да знаш све Божије тајне?eto iako veze s vezom nema barem si dao odgovor.
rezervista sa tajnim oružjem.
ko što smo nato sredili 99-te jer smo imali tajno naoružanje.
čekajНе мислиш да си не достојан да знаш све Божије тајне?
Ниси ти капацитет верника да много знаш, поготову о великим тајнама ... чак и кад ти се каже, тражићеш своје мишљење да чујеш...čekaj
bog se objavio da nam kaže ima tajni koje vam neću reći
šta vi pravite od boga sačuvaj me bože.
aha znači šta treba da radim da budem kapacitet da prokljuvim boga?Ниси ти капацитет верника да много знаш, поготову о великим тајнама ... чак и кад ти се каже, тражићеш своје мишљење да чујеш...