Zašto su mladi ljudi svuda toliko nesrećni?

Jednom sam gledao na YouTube da ljudi u Danskoj i Finskoj piju najviše na svijetu od svih drugih Antidepresive, je li to znak i mjerilo sreće jedne nacije. Zato se depresija i drugi psihički poremećaji na Balkanu ne adekvatno pokušavaju potisnuti Alkoholom i drogama što izaziva još veći problem u liječenju takvih oboljenja i stanja.

Ljudi, niste shvatili @Elle , klima utiče na psihu, kad je tmurno i nikakvo vreme i mi ovde kukamo i čekamo da prođe.

Naravno, ima još razloga unesrećenih, finansije, nemanje pravih prijatelja, osećaj da te niko ne razume, loše okruženje, problemi u porodici, nezadovoljstvo fizičkim izgledom, neuspesi na raznim poljima itd.
Meni se jako dopadaju tvoji postovi.

Кога је посао усрећио? Већину унесрећује злостављање на послу, кршење њихових радних права и прављење бу*алама, тежак посао за мале паре док твој познаник лакше зарађује добре паре.

Родитељи су их родили и узрочници су њиховог живота, ако је родитељима тешко да дају паре зашто их онда родитељи не запосле?

ma pusti lik se nalupetao na max

Ja nisam siguran da kina na duze staze ne pobedjuje....jer imaju napravljenu infrastrukturu , sami je prave, imaju trziste imaju tehnologiju za obican narod, imaju bezbednost u odredjenom nivou koji je mnogo visi u odnosu na eu usa, afr, rus, aus , ind,

Mladi kinezi su neustrasivi totalno, jer sve mogu , ukljucujuci da biraju tezinu posla...

ja sam u bavarskoj blizu ceske granice, bayerische wald -bavarske sume, i svi problemi sa alergijama i sinusima su nestali posle 2 godine. evo sad nije neko vreme oblacno 22 stepena kisa kao u jesen duks se nosi, ali nema stresa, posao lagan ,cist vazduh i priroda i covek kao nov.
mogu da zamislim kako je ladno u severnoj rajni -vestfaliji.
nemci zive ,zabavljaju se, imaju te dultove, i festivale, nebi rekao da su depresivni.
Nije puno hladno u ovo doba ljeti, a nije niti proljeće i jesen hladna, jednom u ovih šest godina od kako živim u Nordrhein-Westfalen je zimi bilo preko 30 cm snijega ali se istopio brzo inače ne pada puno snijega većinom su kiše, pada previše vlažan snijeg pa se topi brže.

Gore je bilo u BiH gdje sam živio u podnožju planine Majevice znalo je biti zimi po minus 28 stepeni celzijusa, snijega padne po 60 cm, to je bilo prije sad je malo drugačije promijenila se klima. Sad više poplave i oluje haraju dole po BiH od kako sam otišao.

Iz putopisa sa youtubea, saznam za recept .....kaze ovako , za 4 porcije je potrebno 500g mesa, 200g pirinca, 500g luka itd itd..... i ide postupak..

A africka varijanta recepta samo se podeli sa 10 kolicina i sve je isto....

Tajna afrikanaca je sa takvim receptom oni prave 12 dece , a sta kad dodju u Srbiju , pa pocnu pune porcije....zakevice pola Beograda maloletnickim trudnocama....a i tetke se bune, nikako da stignu na red...

Jest vala ovaj Forum je pretrpan sa politikom ne znam kako je bilo prije ali iz dana u dan vidim sve više političkih tema otvorenih kao smeća na ovom Forumu.
То се намерно ради!
Политичари су тотално непотребни и паразитирају свуда лажима. Још се и намећу безобразно и овде на крсти - живела анархија

Ja nisam siguran da kina na duze staze ne pobedjuje....jer imaju napravljenu infrastrukturu , sami je prave, imaju trziste imaju tehnologiju za obican narod, imaju bezbednost u odredjenom nivou koji je mnogo visi u odnosu na eu usa, afr, rus, aus , ind,

Mladi kinezi su neustrasivi totalno, jer sve mogu , ukljucujuci da biraju tezinu posla...
Имају тржиште које није њихово. Чим угасе тржиште и њихова хипер држава ће

Back