Ljudi su toliko frustrirani zbog propale obojene revolucije da nemaju volje ni da pišu po forumu

Ako pomešaš antidepresive sa alkoholom dok ti u pozadini tutnji N1 to onda budu i stotine miliona, koji birač manje nego u Americi.
Za mitinge SNS ne treba ništa da se meša, na jednu stranu sendviče na drugu flašica vode, kaka papir obavezan. Čula sam da svi idu pevajući 🤣

Za mitinge SNS ne treba ništa da se meša, na jednu stranu sendviče na drugu flašica vode, kaka papir obavezan. Čula sam da svi idu pevajući 🤣
Ma nabiem ja i jedne i druge

SNS krade pivo a "večiti studenti" Ultru

Kad god najave čopor okupljanje iznesem neko poljsko pivo (da mi ne zauzima mesto u magacinu) a umesto energetskih pića iznesem kvas a coca colu ne mećem u frižider.

Šef oduztao od rasprave sa mnom

FB_IMG_1754407179542.jpg

Ma nabiem ja i jedne i druge

SNS krade pivo a "večiti studenti" Ultru

Kad god najave čopor okupljanje iznesem neko poljsko pivo (da mi ne zauzima mesto u magacinu) a umesto energetskih pića iznesem kvas a coca colu ne mećem u frižider.

Šef oduztao od rasprave sa mnom
Poznato je kako maxi angažuje obezbeđenje koje ne da ljudima da kupe ni vodu.Pohvalno...

Sorosa smrt miluje po ramenu. Nacekaces se do uplate

To nije izgovor. Pa valjda je delegirao, majku mu!

Ako uplata ne legne uskoro, odma' 'vatam Krloa pod ruku i pravac kod Jovane i Sarape da uživo u programu prodam dušu i pogazim obraz i ljudskost... mislim, lepo je sve to, sloboda, rušenje izdajnika sa vlasti... ali znaš li bre koliko je samo vez za jahtu? Pa puta dva!

To nije izgovor. Pa valjda je delegirao, majku mu!

Ako uplata ne legne uskoro, odma' 'vatam Krloa pod ruku i pravac kod Jovane i Sarape da uživo u programu prodam dušu i pogazim obraz i ljudskost... mislim, lepo je sve to, sloboda, rušenje izdajnika sa vlasti... ali znaš li bre koliko je samo vez za jahtu? Pa puta dva!
Kao i potpisivanje dozvole za nadstresnicu... :ok:

Back