Ljudi su toliko frustrirani zbog propale obojene revolucije da nemaju volje ni da pišu po forumu

Kao i potpisivanje dozvole za nadstresnicu... :ok:

Ma da... nameštanje tendera, ugradnja od 50%, angažovanje nestručnih podizvodjača, aktiviranje klauzula o odricanju odgovornosti izvodjača da bi se slikalo sa Orbanom, ... sve to djene-djene.

Poslednja izmena:
Kao i potpisivanje dozvole za nadstresnicu... :ok:

Nego, otkud sad priča o dozvoli za nadstrešnicu? Pa je l' sam predsednik odmah izašao da objasni da samo nadstrešnicu nisu renovirali? Neka dozvola za nerenoviranje?

Ili možda insinuiraš da je naš voljeni predsednik jedno besramno lažljivo smeće? 😠

Ma da... nameštanje tendera, ugradnja od 50%, angažovanje nestručnih podizvodjača, aktiviranje klauzula o odricanju odgovornosti izvodjača da bi se slikalo sa Orbanom, ... sve to djene-djene.
Ne. Nisi u toku . Kako se zove profesor, jedan od organizatora blokada koji je dao odobrenje za upotrebu nadstresnjice? Imas ga na slici , gde vecera zajedno sa tuziocem koji radi na slucaju ubistva 16 nevinih gradjana Srbije. Kako se zove?

Nego, otkud sad priča o dozvoli za nadstrešnicu? Pa je l' sam predsednik odmah izašao da objasni da samo nadstrešnicu nisu renovirali? Neka dozvola za nerenoviranje?

Ili možda insinuiraš da je naš voljeni predsednik jedno besramno lažljivo smeće? 😠
Ko je potpisao upotrebnu dozvolu? Znam da je neprijatno pitanje, ali ako insistiramo pravdi i radu institucija moramo da zapitamo sebe koliko je moralno da stojimo na blokadi sa ubicama i drzimo se za rucice?

Ko je potpisao upotrebnu dozvolu? Znam da je neprijatno pitanje, ali ako insistiramo pravdi i radu institucija moramo da zapitamo sebe koliko je moralno da stojimo na blokadi sa ubicama i drzimo se za rucice?

Evo ti mi reci kako se zove i kad je potpisao tu upotrebnu dozvolu. Dakle pričamo o upotrebnoj dozvoli za nadstrešnicu... koja nije renovirana, po tvrdnji predsednika i njegovih satrapa.

A cela zgrada železničke stanice, po izjavi samog Vesića, nije imala upotrebnu dozvolu, jer je ona "trebalo da bude potpisana baš 1. novembra".

Ponekad je spinovača dobra, a ponekad je najobičnija brlja, pa se botić upetlja u naučene laži ko pile u kučinu.

Sorosa smrt miluje po ramenu. Nacekaces se do uplate
1754479801380.png

ekskjuz mi?

Poznato je kako maxi angažuje obezbeđenje koje ne da ljudima da kupe ni vodu.Pohvalno...
MAXI ima ČUDOTVORNU VODU
Svi bauljaju dok ne otvore da srokaju na licu mesta.
A onda - VASKRSNU

Dodje mi da pozovem BBC, CNN, NBC da snime "Water of youth"

Seljaci nikako da shvate da se ždere i šnjofa tek kad plate
Zato i jesu seljaci.
Zbog njih se stavlja ona prečaga u manjim mestima

Back