Ljudi su toliko frustrirani zbog propale obojene revolucije da nemaju volje ni da pišu po forumu

hoce sada na septembar.

lizu rane i spremaju se za novi boj.

naucili su i pesmicu danke dojcland
:D

1111681941_597_0_2402_1985_1920x0_80_0_0_a56520e6d304b0d2352a50744e055864.jpg

Ma znam to, većina ih je polupismena i mentalno prilično zaostala. Takve ljude i ne mogu da krivim, već samo da žalim,ali ovaj nije takav. Ovaj svesno radi i truje, radi svoje lične koristi.
to su ljigavci koji bi i majku prodali za 1000 eura
imam komšu, bio u DS i pljuvao Naprednjake, kad se promenila vlast prešo u naprednjake pa pljuje po Đilasu.. e sad se malo ućutao..vidi da ovi neće još dugo
al on je pametan.. a ne ovi glupani koji u ovom trenutku botuju za Vučića, tj klade se na mrtvog konja..
na žalost Vučić ima opcije: Rusija, Belorusija, Kina.. a koje su opcije tog zaostalog ešalona kad mrtvi konj emigrira? Opet da menjaju stranu? e pa krac malo ovog puta...

Poslednja izmena:
pod ovo studenti i gradjani spada sav onaj sljam zbog kog radni svet ne stize na posao jer se njih desetah nahe*alo na neku raskrsnicu,a ?
Veliki "Srbine" prestani da narod ove države nazivaš šljamom. Dovoljno si dokazao kome pripadaš i koji kriminal je tvoja oblast.

Ne postoje ni protesti, 100 dezurnih buzdovana ne mozes nazvati protestom, vise bi se okupilo zbog ravne zemlje.
I za tebe ista poruka, prestani da narod ove države nazivaš pogrdnim imenima. Možeš biti protiv al ne možeš vređati.

Ne zanima me borba neprestana.interesuje me zivot i da uživam u životu a vi ako ocete da se borite neprestano to je vaš problem.
Politika je nesto cime se ljudi bave par meseci u par godina oko izbora jedino je profesionalnim politicarima borba neprestana.
Pa onda udri botuj tri smene, brže, bolje, jače!

Back