- Poruka
- 46.570
sta bi ja bez tvojih biseraFrom je nadopunio Frojda, koji je itekako izneo činjenice.
Imala si bisera, ali ovo je najveći.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta bi ja bez tvojih biseraFrom je nadopunio Frojda, koji je itekako izneo činjenice.
Imala si bisera, ali ovo je najveći.![]()
sta bi ja bez tvojih bisera![]()
tema nije o nagonimaNisi nikad čula za seksualni nagon i nagon za preživljavanjem?![]()
Nije, ali si rekla da ljudi nemaju nagone. Stojiš li iza onoga što ovde napišeš?tema nije o nagonimadalje
![]()
nemaju kada koriste RAZUM...Mona, koje si ti godiste?! Bas me zanima...
Ljudi nemaju nagon, najjaca provala ikad.
nemoj bukvalno tumaciti....Nije, ali si rekla da ljudi nemaju nagone. Stojiš li iza onoga što ovde napišeš?
Problem je u tome, izgleda, što nikada ne treba shvatati onako kako piše, već nekako drugačije....nemoj bukvalno tumaciti....
citaj ceo kontest...
nemaju kada koriste RAZUM...
Ovo me baš zanima kako funkcioniše.nemaju kada koriste RAZUM...
Stari fazon kada god se nađeš u nebranom grožđu.odgovoricu.... posle...
sto bi... samo se slobodnije izrazavam a vi me hvatate za rec jer ne razumete...Stari fazon kada god se nađeš u nebranom grožđu.
Kažeš li nekada: "Pogrešila sam." ili "Nisam u pravu."?
Ovo me baš zanima kako funkcioniše.
Ima onaj čuveni test kojima lekari kontrolišu reflekse. Prekrstiš noge, a lekar te čekićem opali pod koleno. I sada, ako imaš razuma, ništa se neće desiti, a ako imaš razuma, noga će nagonski da ti poleti napred.... Zanimljivo.
No, biće da opet nisam dobro pročitao ono što nije napisano.
Ja priznajem javno:sto bi... samo se slobodnije izrazavam a vi me hvatate za rec jer ne razumete...
tema nije o nagonimadalje
![]()
Ovo me baš zanima kako funkcioniše.
Ima onaj čuveni test kojima lekari kontrolišu reflekse. Prekrstiš noge, a lekar te čekićem opali pod koleno. I sada, ako imaš razuma, ništa se neće desiti, a ako nemaš razuma, noga će nagonski da ti poleti napred.... Zanimljivo.
No, biće da opet nisam dobro pročitao ono što nije napisano.
sto bi... samo se slobodnije izrazavam a vi me hvatate za rec jer ne razumete...
ja nemam rep za razliku od tebe
Kad ostaneš bez argumenata, podviješ rep.![]()
To je smajli koji nije čitao Bibliju.gde nadje tog zlog smajlija![]()
nemaju kada koriste RAZUM...
odgovoricu.... posle...
kad skontam kako da se izvadim iz ove yebene situacije u koju sam upala![]()