Demonizovani ljudi

Denni72

Zainteresovan član
Poruka
283
Sasvim ozbiljno pitanje i molio bi da se ne sprdate sa ovom temom ko nije imao takvo iskustvo.Dakle, neka se jave samo oni koji su imali kontakt sa demonizovanim osobama i neka opišu svoje iskustvo

Ako možeš neke detalje da opišeš...Imao sam i ja sa nekim iz svoje familije,a i neke žene koje sam sretao
Bia je kratkonoga, poput jazavice, tamne, guste crne kose i tamnih očiju.
Gegala se kao bojler dok je hodala, a uživala je unučad tjerati jesti ručkove u koje bi utrpala lopatu luka.
Bila je prava sadistkinja, a kada bi od nje dobijali batine, imala je demonski odsjaj u učima.
Naravno, poput svakog demona, nedjeljom se redovito naslikavala na misi, kako bi selo mislilo da je dobra osoba.
Toliko je zlostavljala i maltretirala svog pokojnog supruga, da je ovaj bio prisiljavan tražiti utjehu u zagrljaju drugih žena.
Sada negdje stoluje u Paklu, kao jedan od Luciferovih generala.

Imam ili bolje rečeno imao sam jednog prijatelja iz detinjstva koga je obuzeo demon kocke...Demona u njemu video sam početkom septembra 2017. Nalazio sam se krajem avgusta u Barceloni i onda mi je javljeno da moram da dodjem u Beograd pod hitno.Seo na avion i doleteo u Beograd nekim poslom koji sam veoma brzo obavio.rekoh sebi,kad sam već u BG-u,hajde da skoknem do rodnog kraja,kad tamo kao i svake godine slavlje u gradu.Ljubičevske konjičke igre,a uveče u centru nastupao Zdravko Čolić.Sretnem tog prijatelja (za koga inače znam da se kocka) i u centru ispred bine za stolom popijemo hektorlitre piva.Koncert se završio ,već je bilo pola dva ujutru i mi onako prilično pod gasom laganim korakom krenemo prema kući,a ja mu rekoh,ajd da svratimo u "Sokače" na pljeskavicu.Prolazili smo pored hotela "Dunav" i on mi tada reče "Jel se sećaš dole u "Dunavu" onog malog bara u podrumu gde smo krajem 80.-tih odlazili posle diskoteke "Fleš"...Da rekog,sećam se,a šta je tu sada? Njemu oči čudnim sjaje zablistaše i reče "Pa sad je tu kazino,imaju neverovatne automate" Ja mu rekoh da on vrlo dobro zna da me kocka nikad nije zanimala i da ne želim to da vidim,on me tada uhvatio za ruku i zaista,zaista demonskim očima i čudnim glasom mi reče "Ma moraš da sidješ i da ih vidiš,a i da bacimo neku ruku"--Ja vam ljudi tu scenu ne mogu opisati...UŽAS...Malo je falilo da ga patosiram,jer to nije bio on,moj drugar,zaista je to bio demon u njemu

Pa to su obično ljudi koji su energetski vampiri i "teški" ljudi teške naravi koji zrače negativnom energijom, koji su vrlo egocentrični i koji prosto imaju potrebu da unižavaju i ponižavaju druge, da dominiraju nad drugima i da im nameću svoju volju, i u ogromnoj većini slučajeva oni nisu svesni da su pod uticajem tih nekih mračnih i negativnih sila, nemaju želju to da promene kod sebe nit imaju empatije ili osećaju emotivne posledice za svoje postupke.

Mada te demonizovane i negativne ljude treba razlikovati od onih koji takođe ne osećaju empatiju niti emotivne posledice ali ne zato što su zli već zato što su prazni iznutra i nemaju taj duhovni kapacitet za tako nešto, inače i američki parapsiholog, ezoterik i pisac Edgar Kejsi je dosta govorio o njima i tvrdio je da su takve osobe su doslovno bez duše, da u njima nema božanske iskre niti su povezani sa Izvorom već su samo kao prazne ljušture i kao forma bez supstance, ali da za razliku od tih demonizovanih i negativnih ljudi oni zapravo nisu zli iako ni oni nemaju empatije i kapacitet da osete emotivne posledice i nemoguće je emotivno dopreti do njih ali nemaju ni potrebu da potčinjavaju i unižavaju druge i da im nameću svoju volju već jednostavno samo su kao mašine, mogu samo da razumeju tuđe emocije, da ih obrade kao kompjuterski procesor i da ih memorišu ali ne mogu istinski da ih dožive niti sa nekim da podele te dublje i iskrene emocije (već mogu samo da ih razumeju i donekle oponašaju).

МОРМОНСКИ ОТПАДНИЦИ МУЧКИ УДАРАЈУ ТАКО ШТО ЗНАЈУ ДА ВОЛИМ ПРЕЛЕПЕ ЖЕНЕ И ШАЉУ ИХ ДА ПОКУШАЈУ ДА МЕ ПРЕВАРЕ ДА ПАДНЕМ У ЈЕРЕС И У АД ПЛАМЕНИ БАЦЕ.

НЕЋУ ПОКЛЕКНУТИ!!!

FB_IMG_1763927554832.jpg

Back