ZASTO SU JEVREJI NAJPAMETNIJI NAROD

• Začetnik teme Začetnik teme minos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naslov malo zvuci pateticno "ZASTO SU JEVREJI NAJPAMETNIJI NAROD"
A ko to tvrdi da su zidovi najpametniji???
Da su najvise skrupulozniji JESU
da se koriste razno raznim specka DA
da su vredni JESU
da su domisljati JESU
da su lopovi JESU
da vole samo svoje VOLE
dali treba da nastavljam ???

Ево ово где ти је модератор обрисао само спорну али судбоносно огавну реченицу????:dontunderstand:

Opet si lose protumacio,ja jesam rekao da ih treba iskoreniti malo sam prenaglio,ali kao sto sam rekao i krautrbox-u nisam mislio na sve nego na VECINU a Hitler ih je ubijao i terao u logore za vreme rata tj kada je tek pocelo da se kuva,3-4 godine ranije,zato je i zaglavio robije sto je pokusavao da dokaze sta rade zidovi,da bi ostatak nemacke to shvato ili uverio dok je Hico leskario u cumezu,zato su ga i pustili napolje jer su znali da ce da napravi to sto je napravio.Nemoj me pogresno shvatiti nije ih trebao ubijati nego PROTERATI ali ovako mu je bilo efikasnije i jos nesto nisam ja Hitlero-ljubac NE!!! ali evo ti cist primer amerike zar zidovi ne poseduju sve cak i vecinu amerike od Georga busha sn. do jnr. takodje zidovi i vecina pre njih a i posle njih,ti znas za izrael nemoram ti o tome govoriti imas pristup netu koliko vidim pa procesljaj malo.
pozdrav

И сад ово где опет говориш друго сасвим другачије од првог :dontunderstand:

Ево ово где ти је модератор обрисао само спорну али судбоносно огавну реченицу????:dontunderstand:

И сад ово где опет говориш друго сасвим другачије од првог :dontunderstand:

Nick Pa zar sam ista SLAGAOOOOO???? samo to te pitam po tvome ja bih trebao da cutim i vicem "tako je povikase seljaci i golom g.uzicom skocise u koprivu" jel to treba da napravim
i ona isto ne vazi za mene "kud svi turci tu i mali mujo" e ja cu bilo gde ali ne da pratim turke niti muju
pozdrav
ps. da dobio sam poruku gde sam pogresio i "izvinuo sam se" tu gde sam pogresio ali istina je istina i treba da dodje na videlo
pozdrav

Рећи за народ да је гамад коју треба сву побити је недорасло скандалозно и недопустиво једино вично Хитлеру и сличнима!
Па ако тако стварно мислиш онда се препознај у овоме!

Vec sam ti poslao da bih JA SAM rado otvorio temu dali da se JA IZBACIM (tj da odem samovoljno odavde ili ne, veruj mi ako vecina odgovori DA otisao bih)
a ako vecina odgovori NE e onda me moras trpiti
Evo to ti je samo moja iskrenost i realnost dokle mogu da idem i pogotovo sada imam zelju za tim naravno ako srocim text da ga svi procitate ili evo vi dajte predloge ja cu se sloziti(ali samo po ovom pitanju) posto se ja ne slazem u vecini slucajeva,kod mene ti uvek postoji ono mozda
pozdrav

Vec sam ti poslao da bih JA SAM rado otvorio temu dali da se JA IZBACIM (tj da odem samovoljno odavde ili ne, veruj mi ako vecina odgovori DA otisao bih)
Evo to ti je samo moja iskrenost i realnost dokle mogu da idem i pogotovo sada imam zelju za tim naravno ako srocim text da ga svi procitate ili evo vi dajte predloge ja cu se sloziti(ali samo po ovom pitanju) posto se ja ne slazem u vecini slucajeva,kod mene ti uvek postoji ono mozda
pozdrav

То је патетично не мислим да би требао да одеш али понекад да послушаш који добронамеран савет магарц је једина животиња која никад не мења мишљење!
Ти и сам знаш да ниси лош момак али још увек брзоплет и неиздефинисан!

Рећи за народ да је гамад коју треба сву побити је недорасло скандалозно и недопустиво једино вично Хитлеру и сличнима!

Ti stvarno ili neces da znas ili stvarno ne znas nista ili vecinu o zidovima???
sa koliko su oni nacija drzava kraljevina ratovali ii dan danas ratuju
to sto sam rekao u prvoj tvojoj recenici to za gamad, mislim da cu te pitati to isto pitanje za koju godinu ako jos uvek budem ovde kao i ti pa ces mi reci tvoje misljenje
a to da sam slican Hitleru i njemu slicnim NE NISAM i to sam ti naveo u predhodnim postovim samo ga nadji i procitaj,ali to je to nase da prikazujemo ili repriziramo ono sto nas pogadja iritira ili odgovara a ne realnost situacije
pozdrav

pozdrav
Nisam najbolje razumeo ovu zadnju rečenicu , ti bi dao na glasanje da li da te izbace sa foruma ili ne - ne razumem otkud ti to ?

То је патетично не мислим да би требао да одеш али понекад да послушаш који добронамеран савет магарц је једина животиња која никад не мења мишљење!
Ти и сам знаш да ниси лош момак али још увек брзоплет и неиздефинисан!

zbog tebe jednog da idem NECU ko si ti meni u zivotu ni rod ni pomoz Bog,ja sam tamo lepo naveo ako odluci vecina od 100 nas forumasa da je lakse racunati ja cu da odem a zbog tebe NECU i opet ta tvoja politika poslusnosti ja sam ti rekao komunisticka ideologija sa podstrehom dobronamerne SAVESTI i hvala to za magarac,kao sto si primetio da svaki post koji sam ti posalo zavrsava se sa POZDRAV a ne vredjanjem tebe licno aa kamo li usporedjivati te sa magarcem to ti jos nisma rekao a kamo li pomislio toliko za sada
pozdrav

Nisam najbolje razumeo ovu zadnju rečenicu , ti bi dao na glasanje da li da te izbace sa foruma ili ne - ne razumem otkud ti to ?

Pa eto krinka 5 koliko sam realan da bi ja sam napravio post ili evo predlazem vama da mi vi napravite post dali da ostanem ili odem sa ovog foruma
pa to me je podstakao Nick Freak zato gde god se pojavim ja vas zatrpavam nepotrebnim informacijam i namecem moju psiho istoriju ili tako nesto tome slicno necu da kazem nesto sto nije istina ali oko toga se radi gde god se pojavim na bilo kom postu ja ga skram ili ti spamujem sa mojim slicicama linkovima i ostalim toliko
pozdrav

to sto sam rekao u prvoj tvojoj recenici to za gamad, mislim da cu te pitati to isto pitanje za koju godinu ako jos uvek budem ovde kao i ti pa ces mi reci tvoje misljenje
a to da sam slican Hitleru i njemu slicnim NE NISAM i to sam ti naveo u predhodnim postovim samo ga nadji i procitaj,ali to je to nase da prikazujemo ili repriziramo ono sto nas pogadja iritira ili odgovara a ne realnost situacije
pozdrav

1 зашто мислиш да не знам , зашто мислиш да си једини дошао до неких информација а да ниси ни проверавао аутентичност тих извора као и биографије аутора , политичко деловање и ситуације у којим су дати аутори писали?
Знаш ли колико има таквих политикантских књига много више од издања Политика и свих осталих новина , наравно да не причам напамет а има исто толико литература које побијају ово што си поставио и шта онда?

Ради се о томе у шта желиш да верујеш и да ли си већ код себе развио нека предубеђења и предрасуде, далеко од тога да идеализујем Јевреје и да их подржавам у свему али далеко од тога да је био потребан Холокауст!

pozdrav
Pa Korkanj@ nisi ti baš toliko mali , svako onaj ko se zalaže za istrebljenje neke nacije jeste kao Hitler i obično završava kao on , ako ne i gore. Eto recimo Nedića su oslobodioci učili da leti.
Pa eto krinka 5 koliko sam realan da bi ja sam napravio post ili evo predlazem vama da mi vi napravite post dali da ostanem ili odem sa ovog foruma
pa to me je podstakao Nick Freak zato gde god se pojavim ja vas zatrpavam nepotrebnim informacijam i namecem moju psiho istoriju ili tako nesto tome slicno necu da kazem nesto sto nije istina ali oko toga se radi gde god se pojavim na bilo kom postu ja ga skram ili ti spamujem sa mojim slicicama linkovima i ostalim toliko
pozdrav
Koliko ja znam takvi postovi nisu dozvoljeni na ovom forumu .

Poslednja izmena:
Свака тема на коју крочиш се завршава као твој лични психо третман где нас затрпаваш , неком литературом фељтонима чланцима из новина и слично никога ништа ни не питаш само качиш и то је то!

Боље да ти направимо један сајт за тебе па качи и пиши сам шта хоћеш!

Pa Korkanj@ nisi ti baš toliko mali , svako onaj ko se zalaže za istrebljenje neke nacije jeste kao Hitler i obično završava kao on , ako ne i gore. Eto recimo Nedića su oslobodioci učili da leti.

Koliko ja znam takvi postovi nisu dozvoljeni na ovom forumu .

Pa sta mi je drugo preostalo kada me Nick Freak buvvalno tera sa ovog foruma

1 зашто мислиш да не знам , зашто мислиш да си једини дошао до неких информација а да ниси ни проверавао аутентичност тих извора као и биографије аутора , политичко деловање и ситуације у којим су дати аутори писали?
Знаш ли колико има таквих политикантских књига много више од издања Политика и свих осталих новина , наравно да не причам напамет а има исто толико литература које побијају ово што си поставио и шта онда?

Ради се о томе у шта желиш да верујеш и да ли си већ код себе развио нека предубеђења и предрасуде, далеко од тога да идеализујем Јевреје и да их подржавам у свему али далеко од тога да је био потребан Холокауст!

E vidis kako si to lepo srocio;
Kao prvo nisam ja dosao do nekih vama ne dostupnim informacijama (mozda sam ih dobio malo pre vas ali to ne igra ulogu) autenticnost recimo svih informacija moze da ide na proveru kao i biografije i svega ostalog. Pa zar se nisi uverio za vreme komunizma to nam je svima nekako pouka i nauk za navek da nisi mogao slobodno da razmisljas i morao si se obracati sa DRUZE a ne gospodine zar treba da idem dalje???
A drugo za te politkanske knjige ili politickih knjiga znaci treba da preispitamo citavu istoriju kao i sve ostalo da bi se neko zadovoljio i opet bi bilo pojedinaca koji bi rekli ni ovo nije istina ili dobro zar ne???
kao Trece nisam ja razvio nikakva ubejenja niti razvijam neke predrasude ako pet ljudi kaze da pada kisa pa pogledacu i ja i ako stvarno pada reci cu !! DA pada kisa a ja ti ponudio neka pazi samo sam ti ponudio a tebi je od volje hoces li citati ili ne,verovati ili ne ali cinjenicno stanje pokazuje dali suprotno od onogasto ti prikazujem kacim ili postujem ili ne zato se traze vise izvora i onih kriticarskih i suprotno od tih slozenih pa sam presudis
evo ti jedan primer negde sam ovde na postovima procitao da se od sada u skolama u Srbiji poceli uvoditi i pre Nemanjicku istoriju koje pre nije bilo,mislim da ne trebam da idem dalje
sta ti mislis ???
pozdrav

A da i to sam zaboravio da kazem tj. kuckam isto tako sam naveo da se ne slazem sa Hitlerovim sistemom, ja sam lepo naveo da ih je lepo mogao sve proterati a ne ubijati, ali opet ti samo teras ono sto tebi odgovara ali nema veze navikao sma ja na to
ps.nadji taj post gde sam to rekao

Opet si lose protumacio,ja jesam rekao da ih treba iskoreniti malo sam prenaglio,ali kao sto sam rekao i krautrbox-u nisam mislio na sve nego na VECINU a Hitler ih je ubijao i terao u logore za vreme rata tj kada je tek pocelo da se kuva,3-4 godine ranije,zato je i zaglavio robije sto je pokusavao da dokaze sta rade zidovi,da bi ostatak nemacke to shvato ili uverio dok je Hico leskario u cumezu,zato su ga i pustili napolje jer su znali da ce da napravi to sto je napravio.Nemoj me pogresno shvatiti nije ih trebao ubijati nego PROTERATI ali ovako mu je bilo efikasnije i jos nesto nisam ja Hitlero-ljubac NE!!! ali evo ti cist primer amerike zar zidovi ne poseduju sve cak i vecinu amerike od Georga busha sn. do jnr. takodje zidovi i vecina pre njih a i posle njih,ti znas za izrael nemoram ti o tome govoriti imas pristup netu koliko vidim pa procesljaj malo.
pozdrav

evo sta sam rekao ;
pozdrav

Poslednja izmena od moderatora:
evo sta sam rekao ;
pozdrav

Walla @korkanj браћан доказао си да нису , можда је неко мислио да јесу али си их ти сада дефинитивно надмудрио!

Bla,bla...Sva mržnja prema njima je iz razloga što umeju da naprave pare a to umeju jer se drže zajedno nastavljaju zanate porodične tradicije duge po par vekova pa im je to u krvi...

Односно човечија љубомора и уз то опис из Библије који је са Пилата, истинског кривца, пренео кривицу на јеврејски народ.

Dobro deo Jevreja i jeste osudio Isusa ali i nisu svi Nemci čak ni u Vojsci bili za Hitlera tako da generalizovati na taj način...Osim toga među tom masom koja je vikala dajte ''Varnavu'' ili ''Barabu'' kako već sigurno je bilo i nejevreja,grka,rimljana i drugih koji su takođe u to vreme živeli u Izraelu...Tako da to iz biblije je izvrtanje i tendenciozno tumačenje...

Back