krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.431
korkanj @ poseduješ dosta informacija, samo donosiš pogrešne zaključke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала за књиге и шта год рекле јесу ли твоје сународнике клале усташе и Немци или Јевреји?
korkanj @ poseduješ dosta informacija, samo donosiš pogrešne zaključke.
Molim i drugi put nema problema.Sto se tice klanja od mojih niko koliko ja znam nije zaklan a ubijen mi je ako krenem samo od 1-ov sv.rata 4 pra-dede,2 pra-babe,2 dede(ne racunajuci moga dedu nego njegovu bracu,i bracu od striceva njegovih,3 babe i dosta rodbine sa oceve tj. dedine strane.Dok je sa babine strane svi pobijeni osim njenog oca koji je bio u Nemackoj u logoru (imam i taj dokument original iz logora) ali mi je trenutno u Hrvatskoj vecinska dokumentacija i opet nas nisu sve pobili.
Ali za sam rat su zidovi krivi sto ovde kod nas sto sirom sveta
pozdrav
Ti zaključuješ da su Jevreji loši na osnovu da te citiram;Ma zavisi rode kako ih ko protumaci ???
pozdrav
A znaš li ti da su upravo Jevreji optuživali Hitlera kako on njima oduzima posao,zanate,fabrike i sve ostalo računajući i život." Hitlerovog govora koje je drzao i vecinom pominje zidove i kako oduzimaju nemcima posao,zanate,fabrike i sve ostalo"
Да ли ти мислиш да ово ми не знамо и да детаљно нисмо избацили на неким темама јел` само избацујеш а не читаш и не пратиш шта је неко избацио и шта је већ било и расправљано на другим темама оде у OFF теме скроз!
Ti zaključuješ da su Jevreji loši na osnovu da te citiram;
A znaš li ti da su upravo Jevreji optuživali Hitlera kako on njima oduzima posao,zanate,fabrike i sve ostalo računajući i život.
Kako to da si ti poverovao Hitleru a ne Jevrjima ?
[/B]
Ееее?
А ко је одредио то, коме треба веровати, одговор није тежак.
Ti zaključuješ da su Jevreji loši na osnovu da te citiram;
A znaš li ti da su upravo Jevreji optuživali Hitlera kako on njima oduzima posao,zanate,fabrike i sve ostalo računajući i život.
Kako to da si ti poverovao Hitleru a ne Jevrjima ?
Nekakve činjenice , masovna svedočanstva, materijalni dokazi , nestanak nekih ljudi koji su postojali, nekakvi leševi a hvala bogu i oni koji su pobedili.[/B]
Ееее?
А ко је одредио то, коме треба веровати, одговор није тежак.
Сигурно не злотворима који су нас окупирали а њихови псићи луталице клали и бацали по јамама или нас преклане бацали у Дунав и Саву!
Сигурно не злотворима који су нас окупирали а њихови псићи луталице клали и бацали по јамама или нас преклане бацали у Дунав и Саву!
Nekakve činjenice , masovna svedočanstva, materijalni dokazi , nestanak nekih ljudi koji su postojali, nekakvi leševi a hvala bogu i oni koji su pobedili.
a i okupirali su nas zahvaljujuci titu i njegovim komunjarama da su nam kralja srusili i proterali iz zemlje (ali je bar ziv) a da je ostao zavrsio bi kao Romanovi ili kao nasi Obrenovici
i eto vidis svako tvoje pitanje ili odgovor povlaci pitanje i dodaje odgovore,pa jos da ti ne odgovorim i tako mozemo ici u nedogled,zar ne ???
Nekakve činjenice , masovna svedočanstva, materijalni dokazi , nestanak nekih ljudi koji su postojali, nekakvi leševi a hvala bogu i oni koji su pobedili.
Свака тема на коју крочиш се завршава као твој лични психо третман где нас затрпаваш , неком литературом фељтонима чланцима из новина и слично никога ништа ни не питаш само качиш и то је то!
Боље да ти направимо један сајт за тебе па качи и пиши сам шта хоћеш!
Свака тема на коју крочиш се завршава као твој лични психо третман где нас затрпаваш , неком литературом фељтонима чланцима из новина и слично никога ништа ни не питаш само качиш и то је то!
Naravno , naravno treba imati kritičko mišljenje prema svima . Međutim prema fašističkoj i nacističkoj posebno domaćoj fukari, banditima i zločincima treba imati poseban oprez. Pitam se da li je ta bolest urođena .А њихових истина ми је тек доста.
Ok ako je tako sto mi jednostavno ne kazete da ne dolazim vise i ja nebih dolazio eto napravite novu temu "npr dali da zadrzimo korkanja ili recimo od broja 100 posto je lakse racunatipa gde prevagne da ili ne i ako bude ja necu vise dolaziti niti cete ikada vise cuti od mene
hvala i pozdrav