ZASTO SU JEVREJI NAJPAMETNIJI NAROD

• Začetnik teme Začetnik teme minos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Хвала за књиге и шта год рекле јесу ли твоје сународнике клале усташе и Немци или Јевреји?

Molim i drugi put nema problema.Sto se tice klanja od mojih niko koliko ja znam nije zaklan a ubijen mi je ako krenem samo od 1-ov sv.rata 4 pra-dede,2 pra-babe,2 dede(ne racunajuci moga dedu nego njegovu bracu,i bracu od striceva njegovih,3 babe i dosta rodbine sa oceve tj. dedine strane.Dok je sa babine strane svi pobijeni osim njenog oca koji je bio u Nemackoj u logoru (imam i taj dokument original iz logora) ali mi je trenutno u Hrvatskoj vecinska dokumentacija i opet nas nisu sve pobili.
Ali za sam rat su zidovi krivi sto ovde kod nas sto sirom sveta
pozdrav

Molim i drugi put nema problema.Sto se tice klanja od mojih niko koliko ja znam nije zaklan a ubijen mi je ako krenem samo od 1-ov sv.rata 4 pra-dede,2 pra-babe,2 dede(ne racunajuci moga dedu nego njegovu bracu,i bracu od striceva njegovih,3 babe i dosta rodbine sa oceve tj. dedine strane.Dok je sa babine strane svi pobijeni osim njenog oca koji je bio u Nemackoj u logoru (imam i taj dokument original iz logora) ali mi je trenutno u Hrvatskoj vecinska dokumentacija i opet nas nisu sve pobili.
Ali za sam rat su zidovi krivi sto ovde kod nas sto sirom sveta
pozdrav

Врло логично да нас нису све побили јер да јесу не би сада куцкали!
Дакле требали су све да остане само 1 да их тужи да би се злочин звао злочином!

Да ли ти мислиш да ово ми не знамо и да детаљно нисмо избацили на неким темама јел` само избацујеш а не читаш и не пратиш шта је неко избацио и шта је већ било и расправљано на другим темама оде у OFF теме скроз!

Ma zavisi rode kako ih ko protumaci ???
pozdrav
Ti zaključuješ da su Jevreji loši na osnovu da te citiram;
" Hitlerovog govora koje je drzao i vecinom pominje zidove i kako oduzimaju nemcima posao,zanate,fabrike i sve ostalo"
A znaš li ti da su upravo Jevreji optuživali Hitlera kako on njima oduzima posao,zanate,fabrike i sve ostalo računajući i život.
Kako to da si ti poverovao Hitleru a ne Jevrjima ?

Да ли ти мислиш да ово ми не знамо и да детаљно нисмо избацили на неким темама јел` само избацујеш а не читаш и не пратиш шта је неко избацио и шта је већ било и расправљано на другим темама оде у OFF теме скроз!

Ja znam da ne mogu da pratim sve teme (jel sam zaposlen i nemam vremena toliko) i to sam vec negde rekao i kada se docepam kompa dusu mu izvadim ,ali sto se bunis tj.negiras neke stvari koje sam ti prikazao ili rekao npr. za ovih 50 hiljada funti (naravno da su to englezi uvelicali do 500 000 000 funti to je LAZ
I to znam da odem OFF sa ne samo ove teme nego sa vecine tema ( i to sam rekao pre na nekom od postova da nekada odem toliko daleko pa se neznam vratiti skros se izgubim) mozes i ovo naci negde sam bas ovako postavio
pozdrav

A znaš li ti da su upravo Jevreji optuživali Hitlera kako on njima oduzima posao,zanate,fabrike i sve ostalo računajući i život.

Ееее?

А ко је одредио то, коме треба веровати, одговор није тежак.

[/B]

Ееее?

А ко је одредио то, коме треба веровати, одговор није тежак.

Сигурно не злотворима који су нас окупирали а њихови псићи луталице клали и бацали по јамама или нас преклане бацали у Дунав и Саву!

Opet si lose protumacio,ja jesam rekao da ih treba iskoreniti malo sam prenaglio,ali kao sto sam rekao i krautrbox-u nisam mislio na sve nego na VECINU a Hitler ih je ubijao i terao u logore za vreme rata tj kada je tek pocelo da se kuva,3-4 godine ranije,zato je i zaglavio robije sto je pokusavao da dokaze sta rade zidovi,da bi ostatak nemacke to shvato ili uverio dok je Hico leskario u cumezu,zato su ga i pustili napolje jer su znali da ce da napravi to sto je napravio.Nemoj me pogresno shvatiti nije ih trebao ubijati nego PROTERATI ali ovako mu je bilo efikasnije i jos nesto nisam ja Hitlero-ljubac NE!!! ali evo ti cist primer amerike zar zidovi ne poseduju sve cak i vecinu amerike od Georga busha sn. do jnr. takodje zidovi i vecina pre njih a i posle njih,ti znas za izrael nemoram ti o tome govoriti imas pristup netu koliko vidim pa procesljaj malo.
pozdrav

Сигурно не злотворима који су нас окупирали а њихови псићи луталице клали и бацали по јамама или нас преклане бацали у Дунав и Саву!

A to je zahvaljujuci titi i njegovima za jasenovac ko je bio srbin i srpske veroispovesti tamo je otisao i nije se vrati (bar vecina) i to se zna da je isti taj tito zazmurio na tako nesto i pravio se lud (ma sta se imao praviti lud)

a i okupirali su nas zahvaljujuci titu i njegovim komunjarama da su nam kralja srusili i proterali iz zemlje (ali je bar ziv) a da je ostao zavrsio bi kao Romanovi ili kao nasi Obrenovici
i eto vidis svako tvoje pitanje ili odgovor povlaci pitanje i dodaje odgovore,pa jos da ti ne odgovorim i tako mozemo ici u nedogled,zar ne ???

a i okupirali su nas zahvaljujuci titu i njegovim komunjarama da su nam kralja srusili i proterali iz zemlje (ali je bar ziv) a da je ostao zavrsio bi kao Romanovi ili kao nasi Obrenovici
i eto vidis svako tvoje pitanje ili odgovor povlaci pitanje i dodaje odgovore,pa jos da ti ne odgovorim i tako mozemo ici u nedogled,zar ne ???

Какве везе сад то има имали смо ми и Дражу па су и они и народ слично завршавали од Немаца и од усташа!

Nekakve činjenice , masovna svedočanstva, materijalni dokazi , nestanak nekih ljudi koji su postojali, nekakvi leševi a hvala bogu i oni koji su pobedili.

Nisam siguran dali se ov o pitanje tj. pitanja odnose na zidove ili da budem politicki tacan Jevreje,gejove(gay) ili Pedercine,i ta me politika isto ubi biti politicki tacan ma p.oserem mu se u tacnost politicku danas ne mozes niu zahod da odes a da ne promrmljas politicki i jos kada te neko pita gde ide;ma idem u toalet umesto da kazes ko covek idem se olaksati ili istresti ovo dupe
A to da su zidovi ugnjetavani svuda po svetu (mozda i jesu) Ali pogledaj svaka veca banka zidovska svaki rudnik zlata dijamanata i ostalih ruda ZIDOVI drze pa kako to da su toliko jadni ???
bas mi ih je zao puca mi .ita za njih (cast pojedincima u svakom zitu imam kukolja)
Meni licno je najzalije MOG naroda SRBA a za druge me zabole patka ili patak :D
pozdrav

Свака тема на коју крочиш се завршава као твој лични психо третман где нас затрпаваш , неком литературом фељтонима чланцима из новина и слично никога ништа ни не питаш само качиш и то је то!

Боље да ти направимо један сајт за тебе па качи и пиши сам шта хоћеш!

Свака тема на коју крочиш се завршава као твој лични психо третман где нас затрпаваш , неком литературом фељтонима чланцима из новина и слично никога ништа ни не питаш само качиш и то је то!

Ok ako je tako sto mi jednostavno ne kazete da ne dolazim vise i ja nebih dolazio eto napravite novu temu "npr dali da zadrzimo korkanja ili recimo od broja 100 posto je lakse racunati;) pa gde prevagne da ili ne i ako bude ja necu vise dolaziti niti cete ikada vise cuti od mene
hvala i pozdrav

Jesam pitao pre Akay za temu hrisovulje i jevandjelja i pitao sam kocu dali mogu da okacim sliku Drazinog lesa ali nisam znao da moram prvo da se posavetujem sa svakim od vas pre nego li ista okacim ovde,ma moze i to ali to mi vise smrdi na ono;uh nemoj to kaciti to je malo skakljivo,aauu nemoj to to nije dostojno.E vidis tu se ja razlikujem od vecine SLOBODA RAZMISLJANJA a ne sta mi ko kaze da tako radim a to je bio komunisticki sistem NECU bre nisam takav menoi sto je na umu to je i na drumu i ne PODLEZEM NIKOME niti cu ikada NISAM clan niti jedne STRANKE niti cu ikada biti,za razliku od ostalih (oni se prepoznaju medju vama) NE VREDJAM samo sloboda pricanja i mi bi u evropu jadna ona sa nama ako smo (u ovo ubrajam i sebe) ovaki a i mi s' njom
pozdrav

Koliko sam uspeo da procitam upustvo sajta i vladanje nigde ne spominje da si ogranicen sa postavljanjem postoova, slika,dokumentacije i sl. ili sam ja to prevideo
pozdrav

Ok ako je tako sto mi jednostavno ne kazete da ne dolazim vise i ja nebih dolazio eto napravite novu temu "npr dali da zadrzimo korkanja ili recimo od broja 100 posto je lakse racunati;) pa gde prevagne da ili ne i ako bude ja necu vise dolaziti niti cete ikada vise cuti od mene
hvala i pozdrav

ја мислим да си ти добар дечко и зато сам и ја фин према теби у односу на оно какав умем да будем него једноставно ово теби дође ко неко пражњење па онда изудараш шта стигнеш и на крају и сам закључиш да си отишао у OFF.

Back